GO4 challenge

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Awatar użytkownika
go4x_e-rzecznik
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: go4x_e-rzecznik »

Jarpen pisze:go4x_e-rzecznik a czy transakcja odwrotna u innego brokera w trakcie trwania konkursu jest dozwolona ??
Czy pytasz, o to, że grając na GO4X chciałbyś inwestować również na innych platformach?
MarioDM pisze:go4x_e-rzecznik
Chyba trochę Pan nie doczytał uważnie. Przecież ja własnie to napisałem tylko innymi słowy.
Chciałem powtórzyć, by wszyscy mogli lepiej zrozumieć. Chodziło o zwykłą parafrazę :D
WoŁodia pisze:
W jaki sposób to można wypłacić? a czy posiadacie odpowiednią aplikację
Na stronie https://www.go4challenge.pl/ znajdziesz formularz konkursowy. Wystarczy, że go wypełnisz i odezwiemy się do Ciebie i poprowadzimy przez cały proces rejestracji! Instalujesz sobie na komputerze specjalną aplikacją za pomocą, której dokonujesz transakcji.

I najważniejsza, rzecz: Tak jak pisał MarioDM konkurs startuje 13.05.2012 także jest jeszcze trochę czasu, by poćwiczyć :lol:
GO4X to marka należąca do Domu Maklerskiego TMS Brokers. Dzięki GO4X już teraz możesz stać się stuprocentowym Inwestorem na globalnym rynku walutowym.

Awatar użytkownika
Scoobi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Scoobi »

=
nabukomb
Jeśli nawet jak piszesz powyżej zarobiłeś na innej platformie 500 zł, to nie jesteś w żadnym razie na zero, bo nikt Ci nie pozwoli wypłacić 500 zł które Ci zostało na koncie promocyjnym. Czyli masz 500 w plecy, albo jesteś zmuszony grać bardzo ryzykownie by odzyskać swoje 500 na GO4X, czyli musisz zrobić teraz 100% zysku by wyjśc na zero...
niestety tu sie mylisz.
w go4x traci swoja kase ale u brokera XYZ gdzie mial hedz zarabia tyle samo(jedyny koszt to spread i swap) wiec jakim cudem 100% do odrobienia?
500 zl z konta promocyjnego nie ma tu nic do rzeczy.

prosty przyklad:
go4x 1000zl (500 swoje i 500 z promocji)
xyz 2000zl
takie same pozycje, w go4x traci 500 ale te same 500 ma zysku w xyz. obie pozycje zamyka w tej samej chwili
stan koncowy
go4x 500(promocyjne)
xyz 2500

kolejna rzecz:
wg informacji, ktore otrzymalem od konsultanta go4x premia nie przepada przy stracie srodkow wlasnych. jest usuwana dopiero gdy konkurs sie skonczyl a warunki jej otrzymania nie zostaly spelnione

pozdro

Awatar użytkownika
Jarpen
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jarpen »

Juz nie pisalem o rozwiazaniu ktore zaproponowalem jakis czas temu
W tej chwili obstawiam LONG na EURUSD na GO4X 0,1 lota za 1,3121
moj hedge w noble to SHORT na EURUSD 0.1 lota za 1,3119.
ale spelnilo sie (zarobek w go4x identyczny jak strata w noble) i moglbym zatrzymac premie.
Success lies on the far side of failure

Awatar użytkownika
go4x_e-rzecznik
Bywalec
Bywalec

... już niedługo startujemy

Konkurs go4challenge zbliża się olbrzymimi krokami. Dokładnie za tydzień zaczynamy naszą zabawę! ... emocje rosną z dnia na dzień!

Dla Tych, co jeszcze się wahają nad przystąpieniem do konkursu mamy filmik:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... JYLkd_0wpE :)
GO4X to marka należąca do Domu Maklerskiego TMS Brokers. Dzięki GO4X już teraz możesz stać się stuprocentowym Inwestorem na globalnym rynku walutowym.

newtrader88
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: newtrader88 »

Chyba sie skusze :-)

optimus128
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: optimus128 »

A ja mam jeszcze pytanie: czy jak stracę 1000zł ( 500zł wpłacone+500zł bonusu). To po zakończeniu konkursu będę miał stan konta 0zł czy może -500zł i będę musiał dopłacić aby wyjść na 0.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

optimus128 pisze:A ja mam jeszcze pytanie: czy jak stracę 1000zł ( 500zł wpłacone+500zł bonusu). To po zakończeniu konkursu będę miał stan konta 0zł czy może -500zł i będę musiał dopłacić aby wyjść na 0.
Z wypowiedzi przedstawiciela GO4X zrozumiałem, iż w przypadku gdy stracisz te bonusowe 500 PLN to nie będziesz obciążony długiem, ale lepiej aby przedstawiciel brokera osobiście to potwierdził.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
go4x_e-rzecznik
Bywalec
Bywalec

optimus128 pisze:A ja mam jeszcze pytanie: czy jak stracę 1000zł ( 500zł wpłacone+500zł bonusu). To po zakończeniu konkursu będę miał stan konta 0zł czy może -500zł i będę musiał dopłacić aby wyjść na 0.
"MarioDM" napisał dobrze.

500zł otrzymujesz od nas gratisem. Nie ponosisz z tego tytułu żadnych obciążeń. Nawet jeśli je stracisz to nie oddajesz nic.

Warto również dodać, że platforma GO4X ma odpowiednią blokadę, która chroni graczy przed zejściem na poziom "-" (minus), co oznacza, że jeśli komuś nie wychodzi to nie jest w stanie stracić więcej niż wpłacił. Nie ma takiej możliwości, by ktoś musiał coś oddawać.

Zostało mało czasu do konkursu, więc zapraszam do rejestracji :) :D

Awatar użytkownika
Kovis
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kovis »

Witam serdecznie,

1.Czy spread lub swap - zostanie zmieniony pod "warunki konkursowe" tzn. czy będzie wyższy niż obecnie?
Jeśli nie to jaki będzie spread na parach : eur.usd oraz gbp.usd, usd.pln oraz oil?

2.Czy istnieje możliwość zablokowania rachunku podczas konkursu? (jakie powody - bardzo często zdarzało się że dostaje się maila z informacją "Pana system gry nam nie odpowiada").

3. Czy dozwolony jest skalping?

4. Czy zabroniona jest jakaś metoda /system handlu?

5. Czy rodzina może założyć dwa rachunki?
(np. Ja i Brat) ?

Dziękuje za odpowiedz.

Awatar użytkownika
wampek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: wampek »

Witam , czy któryś z kolegów mających zamiar brać udział w tym konkursie mógłby przesłać mi aktualny wynik z GO4X kalkulator depozytu, np. w formie zrzutów ekranowych. Niestety nie mam na swoim komputerze Excela, a u tego broka tylko w tej formie działa kalkulator. Oczywiście mam już wybranych kilaka instrumentów na których chcę się skupić i ich wszystkie wartości obliczam sobie „na piechotę” ale chciałbym jeszcze przejrzeć wszystkie dostępne instrumenty na jakich można inwestować i w ten sposób sprawdzić czy nie pominąłem jakiejś dobrej do gry pary walutowej lub jakiegoś towaru, indeksu itp..

ODPOWIEDZ