Otrzymałem informację, że ranking będzie uaktualniany kilka razy dziennie i będzie uwzględniał otwarte pozycje.
Co do rankingu na stronie organizatora, to będzie on naprawiony niebawem, jak poinformował mnie pracownik z LiveChat'a.
Na pb.pl ranking też już się skrócił.
GO4 challenge
pewnie nie jestes jedynyMarioDM pisze: Zapomniałem niestety jaki jest mój nick. Może będzie można go wyszukać po numerze rachunku. Przy konkursie w XTB miałem to samo Laughing

Dziwne to takie.. zgapywanie po drugim.. xtb onet.. go4x pb..
Taki brak kreatywności..
A co na to e-żecznik ?

Meldować..
szukaj chyba nie ma funkcji LIKE tylko = tak to nikt nie znajdzie się, przy tej aferze z nickami.. a ta podpowiedź input Nick mogłaby znikać po aktywnym kursorze..
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Rzeczywiście wystąpił problem z przeliczeniem wyników, jednak został on rano naprawionyMarioDM pisze:Coś dziwnie są liczone te rankingi. Miałem wczoraj wyższa stopę zwrotu niż podana na pierwszym miejscu (0.3 %), a jednak nie ma mnie na liście 100.
Oj, oj, oj ... GO4X musi chyba jeszcze to dopracować.
Najlepszym rozwiązaniem będzie jak zadzwonisz do nas: + 48 22 529 76 30MarioDM pisze:Nie wspominając już o tym, że nie mogę ustalić swojego nicku korzystając z nr rachunku.
Możesz też wysłać pytanie mailowo: sales@go4x.pl
Żeby odnaleźć Twój nick potrzebny będzie numer rachunku.
Dokładnie tak jak pisze optimus128 - oficjalny ranking znajduje się na stronie Ranking GO4Challengeoptimus128 pisze:https://www.go4challenge.pl/ranking
Tu macie ranking.
Dzięki za info. Już udało mi się ustalić nick.GO4X pisze:Najlepszym rozwiązaniem będzie jak zadzwonisz do nas: + 48 22 529 76 30MarioDM pisze:Nie wspominając już o tym, że nie mogę ustalić swojego nicku korzystając z nr rachunku.
Możesz też wysłać pytanie mailowo: sales@go4x.pl
Żeby odnaleźć Twój nick potrzebny będzie numer rachunku.
Co do rankingów to może byście publikowali chociaż 20 pozycji w każdym ranku bo 5 to nieco mało.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Pod rankingami będziemy publikować nasze analizy dotyczące transakcji uczestników, dlatego nie chcemy wydłużać tabeli z wynikami.MarioDM pisze:
Co do rankingów to może byście publikowali chociaż 20 pozycji w każdym ranku bo 5 to nieco mało.
Każdy uczestnik może za to sprawdzić swój wynik oraz swoją pozycję w rankingu - poprzez wpisanie swojego nicka
-
- Gaduła
Popieram, ale czemu nie umieścić 50 albo 100 miejsc a TOP1 i TOP45 wyróżnić? 45 najlepszych miejsc w tygodniu otrzymuje nagrody: 100zł, tak? (180/4tyg=45):optimus128 pisze:Jak dla mnie to powinniście jednak publikować 40 miejsc, żeby było wiadomo ile mniej więcej trzeba zarobić aby załapać się na nagrodę tygodnia.(przynajmniej w rankingu tygodniowym, w dziennym nie ma takiej potrzeby.
GO4X: jak często i o której godzinie będą odświeżane wyniki?d) IV nagroda tygodniowa (180 szt.): premia pieniężna w wysokości 100,00 PLN, przekazywana na Rachunek GO4X lub Subrachunek GO4X, przyznawana po zakończeniu każdego tygodnia w trakcie trwania Konkursu.
50 najlepszych miejsc w tygodniu dostaje nagrody (iPad + Akcesoria motocyklowe + 3 vouchery do SPA + 45 x 100zl)TomekP pisze:45 najlepszych miejsc w tygodniu otrzymuje nagrody: 100zł, tak? (180/4tyg=45)
W tej chwili wyniki są pokazywane za dzień poprzedni według danych do godziny 24:00.TomekP pisze:GO4X: jak często i o której godzinie będą odświeżane wyniki?
Pracujemy dodatkowo nad możliwościa pokazywania wyników z większą częstotliwością.
Rankingi działają poprawnieTomekP pisze: Jeżeli ranking będzie działał już poprawnie to proszę tu napisać.
Poinformuje Was jak tylko wprowadzimy większą częstotliwość
Dodano po 4 godzinach 35 minutach:
Można również wziąć udział w konkursie dodatkowym, gdzie za polecenie konkursu przewidziane jest 10 nagród pieniężnych (3500zl, 2000zł, 1000zł, 7 x 500zł)GO4X pisze:50 najlepszych miejsc w tygodniu dostaje nagrody (iPad + Akcesoria motocyklowe + 3 vouchery do SPA + 45 x 100zl)
W tej chwili osoba zajmująca pierwsze miejsce wykonała 2 polecenia
Myślicie, że jesteście w stanie polecić konkurs większej liczbie osób i wygrać dodatkowe nagrody?
Zapraszam na stronę: Poleć GO4Challenge znajomym