GO4 challenge

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Awatar użytkownika
Jarpen
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jarpen »

Spread na EUR/USD 3 pipsy :O a na GBP/USD 2 pipsy XD

wampek z tego co widze to na towarach ani na indeksach nie pograsz ;) a do liczenia depo masz tylko 7 mozliwosci ( eur,usd,gbp,aud,nzd,chf,cad)
Success lies on the far side of failure

Awatar użytkownika
wampek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: wampek »

Dzięki za reakcję, nie było mnie wcześniej, dopiero teraz zerknąłem na forum. Z tego co piszesz to chyba nie całkiem tak jest, otworzyłem teraz platformę i widzę że spread teraz jest 1 pips na EUR/USD, może na starcie był wyższy ale to przecież norma chyba u wszystkich brokerów, fakt inne spready nie są niskie ale porównywalne jak u innych tej „klasy” brokerów. Z tego co jeszcze teraz widzę to indeksy amerykańskie chodzą i okno transakcji się otwiera normalnie więc chyba można grać na nich. To samo jest na ropie więc też chyba można na niej „grać”. Nie będę teraz próbował wchodzić na rynek żeby to sprawdzić, jestem zmęczony i nie sprawdzę wszystkich warunków więc to zostawiam na później. Pisałem ten post mając na myśli bardziej aktualne wysokości wymaganych depozytów i wartości 1 pipsa na mikrolotach na wszystkich dostępnych instrumentach. To co teraz wiem na razie mi wystarczy. Dzięki za odpowiedz i życzę powodzenia.

Awatar użytkownika
Jarpen
Gaduła
Gaduła

no faktycznie, wczoraj mialem jeszcze dane z piatku i na edku byl taki spread jak napisalem, teraz jest 1 pips. A liste symboli mialem jeszcze z demo, odswiezylem i mam wiecej, DO BOJU !!!! :D

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

go4x_e-rzecznik

Ponieważ wiem, że wielu uczestników to lubi więc pytam z ciekawości czy będziecie prowadzić oficjalny ranking ? Jeśli tak to poproszę o linka.
BTW. Ja oczywiście też biorę udział w konkursie choć nie po to aby się ścigać :P

Dodano po 1 godzinach 48 minutach:

BTW 2

"Pb.pl wchodzi na forex!

Skoro Portfel PB od lat bije indeksy na GPW, dlaczego nie spróbować sił na walutach? Rozpoczynamy więc grę w GO4Challenge, konkursie TMS Brokers. Na starcie musimy stawić czoła kolejnym zawirowaniom rynkowym i silnym wahaniom notowań.
Do rywalizacji wchodzimy z 1000 zł na koncie. Za cel stawiamy sobie, by przede wszystkim tych pieniędzy nie stracić. Jeśli pójdzie dobrze, postaramy się uciułać parę groszy dodatkowo, a jak się rozkręcimy, powalczymy o czołowe pozycje w konkursie :) "

http://go4challenge.pb.pl/2605566,3509, ... i-na-forex

Czyli, że rankingi będą publikowane na stronie PB.

http://go4challenge.pb.pl/

Dodano po 4 minutach:

BTW 3

Zapomniałem niestety jaki jest mój nick. Może będzie można go wyszukać po numerze rachunku. Przy konkursie w XTB miałem to samo :lol:
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

optimus128
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: optimus128 »

Awatar użytkownika
Jarpen
Gaduła
Gaduła

puki co i tak nie dzialaja, dziwne

Awatar użytkownika
TomekP
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: TomekP »

Jarpen pisze:puki co i tak nie dzialaja, dziwne
Póki co jeżeli się nie mylę, to wyniki będą liczone o godz. 23:59.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Coś dziwnie są liczone te rankingi. Miałem wczoraj wyższa stopę zwrotu niż podana na pierwszym miejscu (0.3 %), a jednak nie ma mnie na liście 100.
Oj, oj, oj ... GO4X musi chyba jeszcze to dopracować.
Nie wspominając już o tym, że nie mogę ustalić swojego nicku korzystając z nr rachunku.
Trust no bit**es.

Awatar użytkownika
TomekP
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: TomekP »

Ja tylko top 5 widzę + siebie mogę wyszukać. Widać, że dopracowują wyniki. Pewnie dziś wieczorem, albo jutro rano będzie już ok. Aczkolwiek wiadome, że największa stopa zwrotu z wczoraj to 87.92%.

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

TomekP pisze:Ja tylko top 5 widzę + siebie mogę wyszukać. Widać, że dopracowują wyniki. Pewnie dziś wieczorem, albo jutro rano będzie już ok. Aczkolwiek wiadome, że największa stopa zwrotu z wczoraj to 87.92%.
Na stronie GO4X już poprawili ranking i niestety stopy zwroty powyżej 50 % . Tego nie lubię bo ryzykanci zaszumiają rozsądne wyniki.
Na stronie PB jest więcej pozycji rankingu, ale jakiś dziwny ten ranking

http://go4challenge.pb.pl/
Trust no bit**es.

ODPOWIEDZ