EFIX POLSKA

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
ODPOWIEDZ

Co myślisz na temat tego brokera ?

Zdecydowanie polecam
37
22%
Poza paroma minusami są ok
33
20%
Przeciętny
50
30%
Mają wiele wad
17
10%
Stanowczo odradzam
31
18%

Liczba głosów: 168

Awatar użytkownika
robertw7
Gaduła
Gaduła

Post autor: robertw7 »

Domyślam się, że nie ma, tzn jest jak ręką zatrzymam :) Chciałem tylko zobrazować problem :lol:

Awatar użytkownika
robertw7
Gaduła
Gaduła

Mam mały problem techniczny. Po zalogowaniu sie do Deelbooka na stronie www pokazuje sie komunikat, ze ładowanie strony zakończono, ale strona jest pusta. Dodam, ze w tym samym czasie miałem otwartego deelbooka równiez na stronie www na innym kompie. Czy to moze miec znaczenie, czy cos z tym pierwszym kompem jest nie tak?

forPPP
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: forPPP »

@robertw7

Chyba tylko jeden uzytkownik moze byc zalogowany do ich systemu jednoczesnie (ten sam login oczywiscie).

iwsp
Uczestnik
Uczestnik

Pomocy

Post autor: iwsp »

Jak zlozyc zlecenie na 0,1 lota w dealbooku360?

IWSP

Enigma71
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Enigma71 »

Witam.
Mam takie pytanie do grających na kontach real w EFIXie.

Jak jest z płynnością zleceń na Poland 20, SPX500, USDPLN? Tzn. czy wiecie, jaką wielkość zlecenia można złożyć, żeby nie odjechać od ceny postawionej w limicie w jakiś znaczący sposób.

Drugie pytanie - kiedy ceny przeskoczą stopa luką, jak jest on realizowany? Stop gwarantowany czy pierwsza cena po otwarciu?
Ostatnio zmieniony 02 cze 2009, 19:13 przez Enigma71, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MACIEK408
Gaduła
Gaduła

Post autor: MACIEK408 »

robertw7 pisze:Mam mały problem techniczny. Po zalogowaniu sie do Deelbooka na stronie www pokazuje sie komunikat, ze ładowanie strony zakończono, ale strona jest pusta. Dodam, ze w tym samym czasie miałem otwartego deelbooka równiez na stronie www na innym kompie. Czy to moze miec znaczenie, czy cos z tym pierwszym kompem jest nie tak?
Moze nie masz pobranego najnowszego Frameworka?
Money Never Sleeps

Awatar użytkownika
robertw7
Gaduła
Gaduła

MACIEK408 pisze:
Moze nie masz pobranego najnowszego Frameworka?
Dzięki za wskazówkę. Jutro to sprawdzę. Myślę, że własnie w tym tkwi problem.

Enigma71
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Enigma71 »

Właśnie odpaliłem konto real na Efixie (przez aplikację Dealbook 360, a nie przez WEB) i to jakiś dramat, po połączeniu się z serwerem jestem online max kilkadziesiąt sekund, a potem jakość spada i zrywa mi połączenie pod pretekstem, że połączenie nie jest optymalne - a siedzę na łączu 1Mbit/s !! Miał ktoś taki przypadek i czy da się z tym coś zrobić?? :| Przecież tak się nie da grać.

EDIT:
O dziwo na www.gftforex.com też nie mogę wejść, a nie było problemu jeszcze o 2 w nocy...

Awatar użytkownika
robertw7
Gaduła
Gaduła

Ja w ogóle nie korzystam z zainstalowanego Deelbooka. Gram tylko na stronie www. Nie zawiesza się, śmiga szybko, ma narzędzia, które potrzebuję, a co najważniejsze zlecenia wchodzą błyskawicznie. Zainstalowany Deelbook strasznie długo się uruchamia. Ostatnio korzystałem z niego, gdy zmieniałem...hasło :)

zz
Maniak
Maniak

Post autor: zz »

No właśnie....................
Kompletnie nie czuję blusa...........
Np. mam np. 2 komputery 1- szybszy 3 razy od minimalnych wymagań oraz 2- 8 razy szybszy od minimalnych wymagań Efixa .
Ten 1- zlecenia wchodzą po np. 5 minutach ten 2- zlecenia wschodzą momentalnie niby logiczne.
Tylko jak to się ma do minimalnych wymagań?.
Z góry dziękuje za wytłumaczenie tego myślę że większość z nas ma z tym problem.
Pozdrawiam.

Dodano po 2 minutach:

Ps. myślę o kontach real .oczywiście.................

Dodano po 15 minutach:

Ps. podobne mam doświadczenia mam z SASOBANKU.
Niby to wszystko jest logiczne .....niestety rozmawiałem z kilkoma informatykami i nie potrafili tego wytłumaczyć.............
Jeżeli ktoś jest kumaty w temacie to będziemy wdzięczni za wytłumaczenie tego.
Pozdro.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

ODPOWIEDZ