EFIX POLSKA
- magictrader
- Pasjonat
robertw7 poczytaj rynek międzybankowy posty Lelek 36 świetnie napisane skąd biorą się rekwoty.Mnie to wiele wyjaśniło.Pozdro.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Magictrader, a jak można wyłączyć lub włączyć te requoty. Gram prawie rok czasu i ani jednego requota, może mam te zapytania wyłączone i nic o tym nie wiemmagictrader pisze:Tak, wchodzą po kliknięciu bez rekwotów.
Rekwoty zdarzają się tylko przy bardzo silnym ruchu ceny, wtedy wyskakuje zapytanie czy chce się zrealizować zlecenie po danych cenie, ale można to wyłączyć jak ktoś lubi. Wtedy wchodzi po pierwszej lepszej. Ogólnie to dla dobra klienta.

Edit
Aha, rozumiem, to jak już pojawi się ten requot to mogę go wyłączyć?
Sorry, ale nigdy jeszcze nie miałem requota

Chyba trochę namieszałem

Zwróć tylko uwagę na mój styl inwestycyjny. Wciągu roku zrobiłem tyle transakcji co inni robią w kilka tygodni lub i krócej. Zauważyłem, że na Forex Factory GFT też się dostaje, przynajmniej od co niektórych. Myślę, że dużo zależy od sposobu w jaki gramy, czy gramy na dane i czy skalpujemy.robertw7 pisze:jeśli jeszcze nie miałeś requota na realu, to potwierdza opinię, ze broker jest niezły.
Rozumiem, że Twój styl inwestycyjny wymaga dużej ilości transakcji, więc brak requta tez jest pozytywna informacją.alinoe pisze:Zwróć tylko uwagę na mój styl inwestycyjny. Wciągu roku zrobiłem tyle transakcji co inni robią w kilka tygodni lub i krócej. Zauważyłem, że na Forex Factory GFT też się dostaje, przynajmniej od co niektórych. Myślę, że dużo zależy od sposobu w jaki gramy, czy gramy na dane i czy skalpujemy.robertw7 pisze:jeśli jeszcze nie miałeś requota na realu, to potwierdza opinię, ze broker jest niezły.
Chyba nie do końca mnie zrozumiałeś. Robię najwyżej kilka transakcji na tydzień i to nie zawsze. Zresztą mój sposób gry można poznać w dzienniku.robertw7 pisze:Rozumiem, że Twój styl inwestycyjny wymaga dużej ilości transakcji, więc brak requta tez jest pozytywna informacją.alinoe pisze:Zwróć tylko uwagę na mój styl inwestycyjny. Wciągu roku zrobiłem tyle transakcji co inni robią w kilka tygodni lub i krócej .robertw7 pisze:jeśli jeszcze nie miałeś requota na realu, to potwierdza opinię, ze broker jest niezły.