Złoty graal
Witam po weekendzie.
Dzisiaj zaliczyłem 1 sl na -4$ na edku co daje trochę ponad 1% risku, zagrałem w dół, nie wiem czemu, głupie wejście. Cena konsolidowała na poprzednim breakoucie BO, a ja zagrałem w dół.. Zła pozycja i tyle, jutro będzie lepiej.
A co do Aud/usd to jak dla mnie, żeby wchodzić w dół to musi być najpierw jakaś korekta 1.0277 lub 1.0300 albo okolice 1.0320.
Jutro mam nadzieję, że coś się bardziej ruszy. Dzisiaj nie mam zbytnio z czego wrzucać screenu dlatego sam tekst.
Pozdrawiam, Midas
Dzisiaj zaliczyłem 1 sl na -4$ na edku co daje trochę ponad 1% risku, zagrałem w dół, nie wiem czemu, głupie wejście. Cena konsolidowała na poprzednim breakoucie BO, a ja zagrałem w dół.. Zła pozycja i tyle, jutro będzie lepiej.
A co do Aud/usd to jak dla mnie, żeby wchodzić w dół to musi być najpierw jakaś korekta 1.0277 lub 1.0300 albo okolice 1.0320.
Jutro mam nadzieję, że coś się bardziej ruszy. Dzisiaj nie mam zbytnio z czego wrzucać screenu dlatego sam tekst.
Pozdrawiam, Midas
Aud/usd zabezpieczony na 0 (Przestawiam tak szybko SL, bo jest to wejście wbrew d1 i dodatkowo przeciwko ZL na h1/h4), Edek dołożone jeszcze 0.01 lota na 1.2603 i przesunięty SL trochę.
Na Aud/usd jest tp ustawiony i SL zabezpieczony na BE, więc tego nie dotykam. Eur/usd za to jak dla mnie ma miejsce na 95-110 pipsów spadku do okolic 1.2490 - 1.2508.
Pozdrawiam, Midas
Na Aud/usd jest tp ustawiony i SL zabezpieczony na BE, więc tego nie dotykam. Eur/usd za to jak dla mnie ma miejsce na 95-110 pipsów spadku do okolic 1.2490 - 1.2508.
Pozdrawiam, Midas
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wrzucam screena z dołożonymi pozycjami i ogólnie jak to wszystko wygląda.
Tp chyba rozsądniejszy będzie na tej czarnej lini, prawda?
Pozdrawiam, Midas
edit. Właśnie ogarnąłem, że zapomniałem wrzucić screena
W takim razie wrzucam z przed minuty.
Swoją drogą 3 pipsy do SL'a zabrakło. (Zawsze będę stawiał o 5 pipsów minimum od szczytu SL'a, jakbym znów postawił 2-3 pipsy to by mnie wystopowali)
Tp chyba rozsądniejszy będzie na tej czarnej lini, prawda?
Pozdrawiam, Midas
edit. Właśnie ogarnąłem, że zapomniałem wrzucić screena

W takim razie wrzucam z przed minuty.
Swoją drogą 3 pipsy do SL'a zabrakło. (Zawsze będę stawiał o 5 pipsów minimum od szczytu SL'a, jakbym znów postawił 2-3 pipsy to by mnie wystopowali)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.