No i dupa, SL, -9$
Dorzucam jeszcze screena z 2 piramid udupionych na Sl'ach z ostatnich dni.
Złoty graal
- DonForex:-)
- Gaduła
Przeciągnij z dolnego Terminala transakcje na wykres.... mam nadzieję, że o to Ci chodziMidas pisze:ps. Jest opcja w MT4, żeby pokazywało moment wejśćia i wyjścia taką linią jak na platformie jforex?

"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.
Dzięki, o to chodziło. Wrzuciłem zresztą przed chwilą screena z pozycji zamkniętych na slach już z nałożonym na wykres wszystkim 2 posty wcześniej.DonForex:-) pisze: Przeciągnij z dolnego Terminala transakcje na wykres.... mam nadzieję, że o to Ci chodzi
Pozdrawiam
edit. Eur/Gbp SL -2$. Nie gram dzisiaj więcej.
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że zostałem mocno wyruchany na tym aud/usd...
edit. Nie mogę wytrzymać, jeśli by poszli beze mnie w dół to by mnie szlag trafił, więc dałem małą pozycję za 0.02 lota w dół z SL'em 17pips co daje mi jakiś 1% risk. A jak na razie wykorzystałem dzisiaj nie całe 3%, więc do 5% jeszcze trochę brakuje
(obym po raz kolejny nie został ****)
Pozdrawiam, Midas
edit. Nie mogę wytrzymać, jeśli by poszli beze mnie w dół to by mnie szlag trafił, więc dałem małą pozycję za 0.02 lota w dół z SL'em 17pips co daje mi jakiś 1% risk. A jak na razie wykorzystałem dzisiaj nie całe 3%, więc do 5% jeszcze trochę brakuje

Pozdrawiam, Midas
Witam,
Dzisiaj wygląda to u mnie tak jak na screenie. Łącznie w grze 0.07 lota, w razie SL'a jest minimalny minus (nie chce mi się tego liczyć).
Moim zdaniem na Aud/usd mamy miejsce na swobodny spadek do 1.0213, jak wytrzymam to bym chciał tam dopiero zamknąć
Pozdrawiam, Midas
Dzisiaj wygląda to u mnie tak jak na screenie. Łącznie w grze 0.07 lota, w razie SL'a jest minimalny minus (nie chce mi się tego liczyć).
Moim zdaniem na Aud/usd mamy miejsce na swobodny spadek do 1.0213, jak wytrzymam to bym chciał tam dopiero zamknąć

Pozdrawiam, Midas
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Shortów ciąg dalszy na screenie, TP jest ambitny, zależy od sytuacji czy utrzymam aż tam.
Pozdrawiam, Midas
edit. Boję się trochę tego miejsca na w1, że odbiję ale jestem dobrej myśli
edit. Tp dla wszystkich pozycji przstawione na 1.0246 ze względu na ZL na h4 (Tp jest 3-4 pipsy ponad ZL'ką)
Pozdrawiam, Midas
edit. Boję się trochę tego miejsca na w1, że odbiję ale jestem dobrej myśli

edit. Tp dla wszystkich pozycji przstawione na 1.0246 ze względu na ZL na h4 (Tp jest 3-4 pipsy ponad ZL'ką)
Close wszystkich pozycji, łaczny profit +36$. Zamknięte ze względu na tą strefę na w1, o której pisałem. Zwiększam Sell limit do 0.04-0.05 lota z SL'em 20pipsów na 1.0320. Jeżeli wróci tam, odpali i pójdzie z powrotem w dół to znów będę piramidował do wcześniej ustalone TP, a dokładnie 1.0246.
Balance na początku: 350$
Balance w tym momencie: 362.35$
czyli jak łatwo da się obliczyć +12.35$ jak na razie udało się uciułać
Pozdrawiam, Midas
Balance na początku: 350$
Balance w tym momencie: 362.35$
czyli jak łatwo da się obliczyć +12.35$ jak na razie udało się uciułać

Pozdrawiam, Midas