No i na tym polega dyskusja z Tobą

Technicznie traktujesz zarobione tutaj pieniądze jako nagrodę, sposób w jaki zostały wypracowane jest nie ważny i dla Ciebie nie są to zyski z forexu.
Co do pytań to myślę, że na wszystkie masz odpowiedź i to kilka razy, na pewno w podsumowaniu.
Nie chce się pomylić ale były chyba 2 takie sytuacje w których DD było poważny.
Usd/Jpn w początkowej fazie dziennika, i tak błędem był brak cierpliwości i zajęcia zbyt dużych pozycji na zbyt małej przestrzeni, cena nie dotarła w tamtym przypadku do mojego poziomu stop.
Drugi przypadek to Eur/Usd z końca dziennika i nie wiem gdzie tutaj widzisz brak odpowiedzi na pytania ?
Wejście było słabe samo w sobie bo w trakcie mocno niepewnego okresu to raz, sl został przesunięty co jest z reguły nie wybaczalnym błędem to dwa, mimo wszystko był jeszcze spory zapas a tak jak pisałem 1,383 było ważnym poziomem długoterminowym i zadziałało bez zarzutu. Nie zostawiłem nigdy wejść samych sobie, podjąłem może głupią i ryzykowną decyzję o tym żeby przesunąć sl i zaczekać na reakcje powyższego poziomu i ewentualnie przyjąć stratę rzędu 50% konta ale tak naprawdę ryzykując tylko kilka kolejnych procent od miejsca w którym wcześniej chciałem zamknąć pozycję.
@Mryko
W tej chwili traktuję ten jurnal jako "skrzynkę pocztową" a przy okazji miejsce gdzie mogę odpowiedzieć albo zadać jakieś pytanie którego z różnych przyczyn nie mogę zadać gdzie indziej