Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Re: Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Spokojnie panowie.. bez osobistych wycieczek proszę.

Moim celem nie było nigdy ani obrażenie Adriana, ani dyskredytowanie jego osiągnięć.
Chciałem tylko pokazać, że nawet na tym malutkim wycinku tego co pokazał otwarcie widać, że nie wszystko co mówi ma 100% pokrycie w rzeczywistości. W żaden sposób nie neguje to ani jego sukcesów, ani jego strategii która tak naprawdę jest mi bardzo bliska i dużo wartościowsza moim zdaniem niż tysiące innych.
Jednak jeżeli ktoś przez 30 stron dziennika powtarza, że nie ryzykuje więcej niż x%, a po pierwszych trzech pokazanych wejściach można to zanegować to coś jest tutaj delikatnie podkoloryzowane.
Tak naprawdę chyba nie trudno sobie wyobrazić, że pokazane przezemnie zagranie które w momencie realizacji sell limitu daje 10% straty na koncie łapie ruch rzędu nawet 20 pipsów, Adrian zamyka je zgodnie ze swoim przekonaniem i zasadami i kończy ze stratą rzędu 30% ( o ile nie dokłada najpierw kolejnego zlecenia sell )

Tak jak już mówiłem, nie mam na celu ani obrażania jego, jego osiągnięć lub strategii. Wszyscy powinniśmy się szanować ale i trzymać się faktów i potrafić przyznać do błędu.
Ja tych błędów popełniłem wiele przez ostatnie pół roku, często z chciwości, braku cierpliwości czy pewnie głupoty.
Mimo, że krytyka anonimowych osób w internecie nie jest czymś przyjemnym to starałem się zawsze coś wyciągnąć z każdego krytycznego postu i mam nadzieje, że jednak czegoś się nauczyłem bo większość z Was często miała rację i pewnie gdybym kilka razy zareagował szybciej i zgodnie z założeniami to i wynik byłby lepszy i sen czasem spokojniejszy ;)

Awatar użytkownika
_/_/Dariusz_/_/
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: _/_/Dariusz_/_/ »

Wuza jeszcze raz gratulacje !
Każdy kto już chwilę gra wie, że często decyzje są trudne i walka z samym sobą bywa bardzo ciężka.

Adrian dla Ciebie też gratulacje i naprawdę z dużą chęcią będę dalej czytał Twój dziennik, naprawdę nie ma się co obrażać. Dziel się doświadczeniem, koledzy z pewnością powiedzą Ci jak podłączyć się pod jakąś weryfikację, jeśli tylko będziesz miał na to ochotę .

Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na dziennik z Masterem.
Objective perspective, just businiess...

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Wuza jeśli pozwolisz ostatni rada skorzystam z twojej uprzejmości i odpisze na twoim wątku. Na nikogo się nie obrazilem . Journal zamknął em bo zrobił się sajgon a tak na prawdę miał służyć tylko do wykolejenia. Bardziej odpowiednie miejsce byłoby w dziale systemy i strategie. Jednak mój system nie da się usystematyzowac według takich zasad jak u Wuzy . Zobaczymy czy masterfx da znak życia i ruszymy że wspólnym journal. Jeśli nie to znikam . Dużą zauwały na ile pytań ty nie odpowiedziales na swoim wątku i to tych niewygodnych. Zwrot uwagę na post foreigner . Warto bo jesteś tylko krok od graala . Postow kilku przedmowcow nie bbędę komentował może zrozumieją to co pisali gdy będą mieli 50+
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Adrianoforex pisze:Wuza jeśli pozwolisz ostatni rada skorzystam z twojej uprzejmości i odpisze na twoim wątku. Na nikogo się nie obrazilem . Journal zamknął em bo zrobił się sajgon a tak na prawdę miał służyć tylko do wykolejenia...
Cel osiagniety - wykoleiles sie Ty I twoj journal :mrgreen: Pewnie teraz znikniesz forum, na odchodne dam ci rade: nie traktuj ludzi z gory bo moze cie spotkac zimny prysznic tak jak w tym przypadku. Powanzy facet 50+ a sodowka w glowie jak u mlodego

pozdrawiam :564:
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

jasiek01
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: jasiek01 »

widac ze utrzymanie sie dobrego dzinnika na forum to tak samo trudne jak utrzymanie zyskownej pozycji dluzej(odwrotnie duzo latwiej).Moze zamiast dodawania oliwy do ognia przez niekturych ,nie lepiej by zachecac do obnizenia napiecia pomiedzy tak zdolnymy drejderamy . Bylo by to lepsze dla Wuzy i Adriana jaki dla uzytkownikow szacownego forum.Zgoda buduje nizgoda rujnuje. pozdrawiam

Awatar użytkownika
Above
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Above »

Co tu się kur** dzieje/stało przez ostatnie 3 podstrony!? Wuza - daj sobie spokój, nie wchodź w żadne konfrontacje, rób swoje i olej wszystko. W ogóle nie wiem jak możliwe są takie naciski - WTF? WAT?! Nie wierzę w to co widzę.

Gratulacje i rób co tylko zechcesz. Osobiście nienawidzę jakichkolwiek nacisków i gdyby mnie tak przyciśnięto powiedziałbym: sayonara no ale każdy jest inny. Jakieś czepianie się, problemy z dupy itd. Jezu co za spiny tu ludzie robią niektórzy. Dobrze, że sobie dałem luz z dyskutowaniem na jakichkolwiek forach .... jestem typowo aspołeczny i pier*** paplaninę.

Soł aaaa ciao!

Pozdrowienia Wuza!
"...It's amazing. You've got it all on only...three pages.
You know what would happen if this fell into the wrong hands?
...
You named me?!
Right there along with the rest of them?!..."

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

W twojej wypowiedzi jest wiecej spiny niż na tych 3 ostatnich stronach razem wziętych kolego ;)

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Above & Beyond spokojnie bez nerwow. Wuza zakonczyl dzinnik na stronie 79 obszernym podsumowaniem, za co dostal owacje na stojaco po czym zapadla cisza I wszyscy sie rozeszli. 5 dni pozniej Adriano z partyzanta wrzucil granat odlamkowy, ktory w moim odczuciu dosyc powaznie zranil wuze. Nie potrafilem sie biernie przygladac, ruszylem na pomoc po czym przylaczyli sie inni. To prawda ostatnie 3 strony sa drastyczne ale niestety ja oraz inni zostalismy zmuszeni to podjecia interwencji.
Dobra wiadomosc jest taka ze konflikt wyglada na zlagodzony a sytuacja opanowana :564:
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
Above
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Above »

@UP Całe szczęście Walduś, całe szczęście :)

PS. Ink. nie jest, to było...na takie wygląda ale specjalnie użyłem takiego tonu, dopasowanego do tego co było.

Trzymajcie się.
"...It's amazing. You've got it all on only...three pages.
You know what would happen if this fell into the wrong hands?
...
You named me?!
Right there along with the rest of them?!..."

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Kimkolwiek pisze:Above & Beyond spokojnie bez nerwow. Wuza zakonczyl dzinnik na stronie 79 obszernym podsumowaniem, za co dostal owacje na stojaco po czym zapadla cisza I wszyscy sie rozeszli. 5 dni pozniej Adriano z partyzanta wrzucil granat odlamkowy, ktory w moim odczuciu dosyc powaznie zranil wuze. Nie potrafilem sie biernie przygladac, ruszylem na pomoc po czym przylaczyli sie inni. To prawda ostatnie 3 strony sa drastyczne ale niestety ja oraz inni zostalismy zmuszeni to podjecia interwencji.
Dobra wiadomosc jest taka ze konflikt wyglada na zlagodzony a sytuacja opanowana :564:

Gdybyś raczył zauważyć to nie ja wrzuciłem granat, tylko Wuza wciągnął mnie w dyskusję. Jak zaczniesz kiedykolwiek zarabiać realne pieniądze na FOREX to możemy podyskutować. Może załóż swój journal i tam będziemy rozmawiać a nie zaśmiecać dziennik Wuza.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

ODPOWIEDZ