A coś więcej Alex ?259 pisze:Odszczekuję... uah, uah, uah...
Kto posiada to cacko za ponad 8 stów - pokaż jakieś backtesty.
Nie, ja tylko odszczekuję pochopną sugestię o kradzieży - mea culpa i przepraszam.personov pisze:A coś więcej Alex ?259 pisze:Odszczekuję... uah, uah, uah...
Kto posiada to cacko za ponad 8 stów - pokarz jakieś backtesty.
No wiesz, to jest tylko do celów edukacyjnych.kubuś puchatek pisze:Widziałem Mike, że wrzuciłeś test MDP2 na elemele.Można to EA gdzieś znaleźć w sieci? pzdrmike_05 pisze:Jak tam testy PersonovMartingale w obu wersjach? Nikt się nie pochwali?
Kurczę, no tak zapomniałemmike_05 pisze:No wiesz, to jest tylko do celów edukacyjnych.kubuś puchatek pisze:Widziałem Mike, że wrzuciłeś test MDP2 na elemele.Można to EA gdzieś znaleźć w sieci? pzdrmike_05 pisze:Jak tam testy PersonovMartingale w obu wersjach? Nikt się nie pochwali?
![]()
ACTA!
Mikeorientujesz się, czy można przerobić MDPtak aby "pracował cztery miejsca po przecinku"? pzdrmike_05 pisze:No wiesz, to jest tylko do celów edukacyjnych.kubuś puchatek pisze:Widziałem Mike, że wrzuciłeś test MDP2 na elemele.Można to EA gdzieś znaleźć w sieci? pzdrmike_05 pisze:Jak tam testy PersonovMartingale w obu wersjach? Nikt się nie pochwali?
![]()
ACTA!