Ja myśle, że to w wielu przypadkach kwestia zabezpieczenia się na przyszłość. Nie koniecznie muszą nie zarabiać. Po prostu zostawiają sobie alternatywe - jakby rynek zmienił się na tyle, że ich strategie przestaną być rentowne, czy wysiądą najzwyczajniej kiedyś psychicznie (wypalą się doszczętnie) to zawsze równie dobrze mogą ograniczyć się tylko do szkoleń. Ja jakbym zarobił ze 100k to zaraz bym część odkładał na jakiś "realny" biznes na wszelki wypadek gdyby coś...A markę przecież trzeba wyrabiać sama się nie wyrobi. Jednym ze sposobów jest zostać modemFX_Jack pisze:Uwazam, ze ogromna wiekszosc tych ktorzy pisza ksiazki, prowadza kursy, udzielaja lekcji itd, itp poprostu w ten sposob zarabia pieniadze bo na Fx nie wychodzi.
Szkolenia Forex?
- candleelephants2
- Gaduła

szkolenie do bani lepiej na liveroom do phila Newtona sie zapisac
poza tym niech se Urbanski polipy zoperuje w nosie bo zal sluchac
tyle leszczy nalapal a kasy na polipy szkoduje !
A skąd wiesz ?? Byłeś ?
Dodano po 18 minutach:
Prawda jest taka ( i o tym wszyscy kumaci wiedza ) że nie ma na tym forum żadnego mentora . Nie ma nikogo kto potrafi zarabiac i chciałby sie tym podzielić .
Dodano po 22 minutach:
Tylko czekac aż mnie mentorzy zbanuja hehe
poza tym niech se Urbanski polipy zoperuje w nosie bo zal sluchac
tyle leszczy nalapal a kasy na polipy szkoduje !
A skąd wiesz ?? Byłeś ?
Dodano po 18 minutach:
Prawda jest taka ( i o tym wszyscy kumaci wiedza ) że nie ma na tym forum żadnego mentora . Nie ma nikogo kto potrafi zarabiac i chciałby sie tym podzielić .
Dodano po 22 minutach:
Tylko czekac aż mnie mentorzy zbanuja hehe
- daromanchester
- Przyjaciel Forum

Anton a kto Cię ma banować? I za co?
Stara taktyka, wpaść sprowokować namieszać wywołać wojnę polsko-polską.
I zacierać ręce z radości jak rodacy sobie do gardeł skaczą.
A samemu patrzeć z pogardą jaki ja jestem zaj..... przy tych idiotach co się tak tłuką.
Oj naprawdę trzeba mieć niskie mniemanie o sobie samym żeby się dowartościowywać w ten sposób.
Pozdrawiam
ps. i naucz się używać przycisku Cytuj !!!
Stara taktyka, wpaść sprowokować namieszać wywołać wojnę polsko-polską.
I zacierać ręce z radości jak rodacy sobie do gardeł skaczą.
A samemu patrzeć z pogardą jaki ja jestem zaj..... przy tych idiotach co się tak tłuką.
Oj naprawdę trzeba mieć niskie mniemanie o sobie samym żeby się dowartościowywać w ten sposób.
Pozdrawiam
ps. i naucz się używać przycisku Cytuj !!!
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
Wydaje mi się,że osoba która się rejestruje tylko p oto żeby takowy komentarz zamieścić,i tak będzie traktowana z przymrużeniem oka,to po 1.
Po 2 ,"Myślę że utrzymuje się z kursów i LTR."
Szkolisz i z tego się utrzymujesz czy zarabiasz na samym kursie-bo nie wiem jak to rozumieć.
Po 3 . LTR?
Po4 Reklama jakiego szkolenia?
Po 2 ,"Myślę że utrzymuje się z kursów i LTR."
Szkolisz i z tego się utrzymujesz czy zarabiasz na samym kursie-bo nie wiem jak to rozumieć.
Po 3 . LTR?
Po4 Reklama jakiego szkolenia?
no ten .. poczytajcie.. wezcie tez pozniej cos na wstrzymanie
http://astronomiafinansowa.blogspot.com ... rexie.html
http://www.technikaichimoku.pl/2011/06/ ... ty-zwrotu/

http://astronomiafinansowa.blogspot.com ... rexie.html
http://www.technikaichimoku.pl/2011/06/ ... ty-zwrotu/
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
najbardziej spodobalo mi sie to:
"Ma także 139 KIN w Tzolkinie, jest Błękitnym Krystalicznym Wichrem"
Zbychu, Krystaliczny Wichrze, do boju!!
"Ma także 139 KIN w Tzolkinie, jest Błękitnym Krystalicznym Wichrem"
Zbychu, Krystaliczny Wichrze, do boju!!
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.