Szkolenia - Czy warto?

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: matka »

Ink. pisze: Mighty Baz pięknie sie zachował proponując rozmowę/szkolenie twarzą w twarz i wyjaśnienie paru spraw za friko, zrozumiał bym twoje argumenty jak by tobie kazał płacić za szkolenie, a ty teraz krętacko próbujesz sie wymigać, taka wycieczka nie powinna stwarzać najmniejszego problemu a nawet powinna być okazją do porozmawiania poważnie o FX, no ale twoj zacytowany komentarz pokazał że wolisz trolololo i chować sie za monitorem
Ale dlaczego miałbym taki kawał śmigać do niego na szkolenie nie wiedząc z czego jest szkolenie, ile to jest warte i jakie mogą być jego efekty? Przecież to by mnie kosztowało więcej niż samo szkolenie i on o tym dobrze wie ;) Napisz mi proszę na kupnie czego jesteś ostatnio, to zrobimy taki eksperyment, że ja Ci to zaoferuje za free, ale przez 20 stron wątku będę się wymigiwał od pokazania czy to mam czy nie. Potem oczywiście nie omieszkam w Twoim stylu wkleić skaczących twarzy, nazwać krętaczem (btw. idzie zgłoszenie).
Ink. pisze: Mighty Baz pięknie sie zachował proponując rozmowę/szkolenie twarzą w twarz i wyjaśnienie paru spraw za friko
Och jak pięknie się zachował ;) Szczerze to trochę się obawiam takiego spotkania, Bankrut jak widzisz już coś niepisuje, ja też mam kilka ciekawych maili w poczcie z sugestiami jak pokierować swoim życiem aby uniknąć trudności. Dopóki będzie druga strona transakcji, dopóty znajdą się ludzie gotowi na wszystko, żeby tylko te parę złotych przytulić. Smutne.
Microbi pisze:Matka, nie widzę związku, wręcz przeciwnie, kilku osobom pomogłem , więc nie wiem o co pijesz
Napisałeś, że nic nie ryzykuję bo i tak mam. Poważnie nie widzisz związku?
Ostatnio zmieniony 22 cze 2012, 16:49 przez matka, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Unfortunately, more to come

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

reasumujac: szkolenia bardzo dochodowe, bardzo popularne, etc
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Matka , a napisałem że masz mi coś dać ? :-) ok, nie walmy OT.

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Ink. pisze:
matka pisze:Nie graj ze mną w ten sposób, bo do końca życia będziesz miał do każdego swojego postu komentarz, którego wolałbyś uniknąć, wiesz że jestem do tego zdolny.
:509: :509: :509: O stary, spadłem z krzesła :)

trolling level : matka

matka caly zcas sobie coś wmawiasz Mighty Baz pięknie sie zachował proponując rozmowę/szkolenie twarzą w twarz i wyjaśnienie paru spraw za friko, zrozumiał bym twoje argumenty jak by tobie kazał płacić za szkolenie, a ty teraz krętacko próbujesz sie wymigać, taka wycieczka nie powinna stwarzać najmniejszego problemu a nawet powinna być okazją do porozmawiania poważnie o FX, no ale twoj zacytowany komentarz pokazał że wolisz trolololo i chować sie za monitorem ...
Widać teraz co kto znaczy - w gębie to każdy jest mocny - najlepiej samemu się szkolić i nie pierdzielić po internecie, że ktoś Cię zrobił w balona - umiesz liczyć ? - licz na siebie - stare ale wciąż aktualne.

Gdyby każdy liczył na kogoś innego to do tej pory bylibyśmy w d... u m...

8)
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

andy11 pisze:reasumujac: szkolenia bardzo dochodowe, bardzo popularne, etc
Ja bym dodał: i każde wiąże się z oszustwami, nie tylko podatkowymi ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

matka do tej pory nie schodzi mi uśmiech po twoim tekście :)

A tak na poważnie to z tego co sie orientuje to Mighty Baz ma dośc dobra opinie wśród ludu na forum, dla niektórych jest nawet guru ;) ale do czego dążę, jedyne co ryzykujesz to cena biletu, aż tak sie tobie źle powodzi że te parę groszy tyle znaczą ?

Masz okazje skonfrontować trejding manualny z trejdingiem automatycznym i przy okazji może napić sie piwka, ale ty wolisz trolowac w dalszym ciągu na forum i z każdym kto zajmuje sie manualem sie kłócić że to losowość, nie wspominając o "miszczowskiej" groźbie, gdzie tu sens gdzie logika?

Dodano po 3 minutach:
matka pisze:Och jak pięknie się zachował Szczerze to trochę się obawiam takiego spotkania, Bankrut jak widzisz już coś niepisuje
Chcesz powiedzieć że bankruta porwano bądź zabito na takim spotkaniu? bo nie za bardzo rozumiem

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

Panowie klakierzy, dajcie znać jak się Wam słowotok skończy, chcę wkleić jeszcze raz swój post z apelem, ale wolałbym żebyście tym razem nie spamowali wątku żeby go zakopać. Poważnie nie zamierzam odpuścić.
Obrazek

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

matka pisze:
andy11 pisze:reasumujac: szkolenia bardzo dochodowe, bardzo popularne, etc
Ja bym dodał: i każde wiąże się z oszustwami, nie tylko podatkowymi ;)
wiesz troche naginane sa od strony marketingowej...

ale sa chetni to kasa plynie strumieniem a to najwazniejsze...

z drugiej strony to i tak kazdy bedzie chwalic swoje...a obce bedzie bee..
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Szkolenia - Czy warto ? tak brzmi temat.

Moim zdaniem warto, jeśli nie za bardzo wychodzi, a chcemy mieć w miarę stałe źródło dochodu to zawsze jakieś wyjście. Z drugiej strach przed kontrolą z US za robotę na czarno i użeranie się z niezadowolonymi klientami za parę stów to na minus. Trzeba też zadbać o marketing i starać się nie dać złapać na złych wejściach, nie można powiedzieć z czego się szkoli bo klient nie pójdzie na taki numer. No i reklama najlepiej powiedzieć, że jest to wiedza tajemna i zdobyliśmy ją np od szefa BOJ w trakcie trzęsienia ziemi w Japonii, myślał, że odejdzie i wyznał nam tajemnice forexu :wink: a jak klient będzie się pieklił, że to Linia Trendu albo dywergencja albo inny darmowy system z forum to mówimy, że wszystko zależy od trejdera :mrgreen:
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Ale o co Wam chodzi z tym USem? Co to za problem zawrzeć ten przychód w deklaracji???

ODPOWIEDZ