Szkolenia - Czy warto?

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

matka pisze:nikt nie musi nic udowadniać.
facet ale ty przynudzasz, moze ci pokaze jak to sie robi i w koncu zajmiesz sie zarabianiem pieniedzy z fx, zamiast puszczac takie smety.

jak sie zdecydujesz daj znac na pw. Lekcja gratis, tyle ze musisz przyjechac do wawki
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: matka »

Mighty Baz pisze:moze ci pokaze jak to sie robi i w koncu zajmiesz sie zarabianiem pieniedzy z fx, zamiast puszczac takie smety
Nareszcie ktoś z jajami, w końcu będzie precedens. Mam trochę daleko, więc zanim zabookuję bilet, zamieść proszę jakieś statystyki, żebym nie jeździł po próżnicy.
To tak trudno zrozumieć, że jeśli obiecujesz naukę zarabiania, chciało by się dowiedzieć czy sam to potrafisz? Poszedł byś na lekcję angielskiego do kogoś kto nie mówi słowa po angielsku? Powierzyłbyś budowę domu komuś kto domu nigdy nie wybudował? Dałby prowadzić autobus komuś kto nie może zdać na prawo jazdy?
Ostatnio zmieniony 22 cze 2012, 16:03 przez matka, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Unfortunately, more to come

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

matka pisze:
Mighty Baz pisze:moze ci pokaze jak to sie robi i w koncu zajmiesz sie zarabianiem pieniedzy z fx, zamiast puszczac takie smety
Nareszcie ktoś z jajami, w końcu będzie precedens. Mam trochę daleko, więc zanim zabookuję bilet, zamieść proszę jakieś statystyki, żebym nie jeździł po próżnicy.
To tak trudno zrozumieć, że jeśli obiecujesz naukę zarabiania, chciało by się dowiedzieć czy sam to potrafisz? Poszedł byś na lekcję angielskiego do kogoś kto nie mówi po angielsku słowa? Powierzyłbyś budowę domu komuś kto domu nigdy nie wybudował? Dałby prowadzić autobus komuś kto nie może zdać na prawo jazdy.
wejdz na watek o "hedge" tam jest swiezy przyklad , w dodatku z piramidka.
Poniewaz lekcja bedzie za darmoche, wiec albo jedziesz w ciemno albo wypad.
Nie ma tak dobrze, rybka i akwarium...dobre!
DAYTRADER

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Mighty Baz pisze:Poniewaz lecja bedzie za darmoche, wiec albo jedziesz w ciemno albo wypad.
MightyBaz on chciał statystykę a nie jedno trafione wejście.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

Mighty Baz pisze:wejdz na watek o "hedge" tam jest swiezy przyklad , w dodatku z piramidka.
Chcesz powiedzieć, że uczysz jak zawrzeć jedną transakcję i nie wracać na rynek? Nie graj ze mną w ten sposób, bo do końca życia będziesz miał do każdego swojego postu komentarz, którego wolałbyś uniknąć, wiesz że jestem do tego zdolny.
Mighty Baz pisze:Poniewaz lekcja bedzie za darmoche, wiec albo jedziesz w ciemno albo wypad.
Zapłacę Ci za 100 szkoleń z góry tylko napisz jakie miałeś SR, PF, max MAE i DD skumulowane za ostatni rok.
Obrazek

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Mighty Baz pisze:jak sie zdecydujesz daj znac na pw. Lekcja gratis, tyle ze musisz przyjechac do wawki
matka pisze:Mam trochę daleko, więc zanim zabookuję bilet, zamieść proszę jakieś statystyki, żebym nie jeździł po próżnicy.

Matka, a pod nazdzorem z wypasionym kalkulatorem może jeszcze ? :mrgreen:

człowieku, ponoć zarabiasz, mało tego EA robi to za Ciebie , więc chyba nie ryzykujesz :P

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

matka pisze: Nie graj ze mną w ten sposób, bo do końca życia będziesz miał do każdego swojego postu komentarz, którego wolałbyś uniknąć, wiesz że jestem do tego zdolny.
niezle, chyba masz lepsze zajecia w realu niz wyszukiwanie postow i walenie repostow, cokolwiek to znaczy.
matka pisze:
Zapłacę Ci za 100 szkoleń z góry tylko napisz jakie miałeś SR, PF, max MAE i DD skumulowane za ostatni rok.
chyba mnie stac na taki gest, wystarczy jak wezmiesz ze soba mietowe dropsy.
DAYTRADER

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

To faktycznie nie ma sensu, klakierka nie odpuści, za dużo widocznie jest kasy na szali.
Microbi pisze:człowieku, ponoć zarabiasz, mało tego EA robi to za Ciebie , więc chyba nie ryzykujesz
Co prawda wkładasz mi w usta nie moje słowa, ale mimo wszystko pozwól że zapytam: Ty też tak jak reszta tej bandy lubisz się nachapać na zasadzie "skoro Ty masz, to daj mi bo ja nie mam"?

Dodano po 1 minutach:
Mighty Baz pisze:chyba mnie stac na taki gest
A więc czekamy, zobaczymy co Twoje słowo jest warte.
Obrazek

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

matka pisze: Ty też tak jak reszta tej bandy lubisz się nachapać na zasadzie "skoro Ty masz, to daj mi bo ja nie mam"?
Matka, nie widzę związku, wręcz przeciwnie, kilku osobom pomogłem , więc nie wiem o co pijesz :-)

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

matka pisze:Nie graj ze mną w ten sposób, bo do końca życia będziesz miał do każdego swojego postu komentarz, którego wolałbyś uniknąć, wiesz że jestem do tego zdolny.
:509: :509: :509: O stary, spadłem z krzesła :)

trolling level : matka

matka caly zcas sobie coś wmawiasz Mighty Baz pięknie sie zachował proponując rozmowę/szkolenie twarzą w twarz i wyjaśnienie paru spraw za friko, zrozumiał bym twoje argumenty jak by tobie kazał płacić za szkolenie, a ty teraz krętacko próbujesz sie wymigać, taka wycieczka nie powinna stwarzać najmniejszego problemu a nawet powinna być okazją do porozmawiania poważnie o FX, no ale twoj zacytowany komentarz pokazał że wolisz trolololo i chować sie za monitorem ...

ODPOWIEDZ