Ciesze się, ze nie jestem odosobniony, w tym co myślę. Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że autor chce tylko podbudować swojego ego, i nie chce nikogo naprowadzić na dobrą drogę, czy przekazać czegoś wartościowego...Harvey pisze:no też tak uważam, jak proffesion , omijasz wszystko co istotne , tutaj nie chodzi o podanie systemu na tacy bo system ten dla Ciebie może być profitowy a dla kogoś innego już nie, nie ma czegoś takiego jak złoty grall który przekażesz i ktoś zacznie zarabiac albo setki osób zaczną. A Ty właśnie zachowujesz się tak jakbyś go miał ;D . Dla mnie wiedza tajemna na temat fall eliota przyprawia o śmiech , tak samo jak tricki które ktoś w tajemnicy Ci zdradziłdzieciniada. Nie ma czegoś takiego dla Ciebie to triki a dla innych co innego ale to samo, tylko sami sobie wymyślalmy coś tajmenego
. Tak samo jest z systemami to że Ty masz coś co zarabia ( nie kwestionuje ) ale to nie system to metody tradingu, to nie znaczy że ktokolwiek inny by się w tym odnalazł, więc uważam ze skrywanie i pisanie o jakiś kursach to żenada, takich tutaj było... oj ciężko na dwóch rękach zliczyć
ale PEACE i nie odbierz tego za ostro.
A szkolenia za kasę to już w ogóle żenada, ludzie którzy dorobili się naprawdę dużej kasy a ich znam, szkolą za darmo. i mnie też wiele osób przekazywało swoją widzę, spostrzeżenia z free, przy jakimś whisky. Bo żyli dostatnio z inwestycji.