trader niedoskonaly pisze:Coś mi się wydaje, że to jest konto pamm w liteforex. Stąd lot wart 10 000 jednostek a nie 100 000. W przypadku zwykłych kont 1lot=100 000 a w przypadku pamm 1lot=10 000. I te 25 000 USD to tzw. Handlowe konto zarządzającego

Nie są to realne środki. Wątku nie śledzę, ale kilka wpisów z początku przeczytałem i coś mi nie grało ale nie chciało mi się tego sprawdzać.
Z tym, że zarządzający wnosi tzw. kapitał zarządzającego(chyba 2k usd), który proporcjonalnie partycypuje w zyskach i stratach z konta handlowego, więc nie jest tak, że nie gra się realna kasą no ale... Zresztą sami poczytajcie.
http://www.liteforex.com/pl/asset-investment/pamm-faq/ Zakładka "Dla Managera"
Jeśli tak nie jest, niech autor sprostuje, ale coś czuję, że nie ma co prostować.
Co Wy na to? Hehe
Dokładnie tak! Dlatego poprosiłem o liste transakcji

Ja sądziłem, ze to konto centowe, bo loty mi się nie zgadzały, ale masz rację, że to pewnie PAMM. zresztą nie tylko mi. Marcifx zauważył to wcześniej, a autor tematu jakoś nie sprostował, tylko coś ściemnił jak zwykle....
inwestor2006 pisze:Marcifx pisze:Dlaczego pozycja e/u o wielkości 2,5lota przy zysku 10 pipsów ma wartość 25 dolarów ? Nie powinno byc 250 dolarów? Chyba jest coś nie tak z myfxbook
nie...ten broker ma inne przeliczniki...ta pozycja to 0,25 lota...jest ok:)
Sory Investor2006 skończyło się lansowanie na wielkiego tradera co ma 25 tyś $ na "małym koncie"

to pierwsza rzecz na której udało nam się Ciebie złapać. Ciekawe w czym jeszcze ściemniasz a tego nie wiemy.
1.Podpieranie się nazwiskami jak Larry Williams czy Robert Miner który zdradził Ci rzekomo sekret fal elliota krórego nie zawarł w książce
2.Background o funduszu którego znaleźć w necie nie mogę, wiec pewnie macie słaby marketing
co dziwne z taką kasą. Chętnie bym zainwestował, jeszcze to ciągłe umawianie się z klientami
3.Ściemnianie z Myfxbook. Miało to Cię uwiarygodnić tylko jakoś tak zapomniałeś nam powiedzieć, że choć pisze real to kwoty są fałszywe
4.Kręcenie we wszystkich odpowiedziach, i styl wypowiedzi który nie ma nic wspólnego z poważnym człowiekiem który chce rozmawiać
Sory ale dla mnie wystarczy ściem, traktuj ludzi poważnie.