Sterowany FOREX jak zabawka tylko dla dużych dzieci

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
inwestor2006
Gaduła
Gaduła

Re: Sterowany FOREX jak zabawka tylko dla dużych dzieci

Nieprzeczytany post autor: inwestor2006 »

Piotr Modry pisze:Moim zdaniem teraz po dojściu ceny do 1.0875 trzeba zamknąć ten rozdział tradingu i już myśleć o kolejnych scenariuszach :)
hehe...chyba mamy te same sygnały:)bo własnie napisałem ze dostałem sygnał zamkniecia więc nie czekam statystycznie

inwestor2006
Gaduła
Gaduła

no i odbicie już jest faktem na 19 pips po sygnale wyjscia

inwestor2006
Gaduła
Gaduła

no i proszę sygnał wyjścia skuteczny jak najbardziej...to koniec na dzisiaj...nie chce mi się tym bardziej że i tak nie wykorzystałem potencjału sesji ale cieszy mnie to że była okazja byście zobaczyli cały proces decyzyjny

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

inwestor2006 pisze:no i proszę sygnał wyjścia skuteczny jak najbardziej...to koniec na dzisiaj...nie chce mi się tym bardziej że i tak nie wykorzystałem potencjału sesji ale cieszy mnie to że była okazja byście zobaczyli cały proces decyzyjny
właśnie w taki sposób, zbierasz punkty na pochwałę(od początku do końca, co , jak i dlaczego z daną pozycją)... :idea: :clap:
oby tak dalej, a wiele osób zobaczy, że sys/strategia, konsekwentne trzymanie się zasad, daje wymierne efekty i satysfakcję z klikania :D :564:
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

inwestor2006
Gaduła
Gaduła

niemiaszek pisze:
inwestor2006 pisze:no i proszę sygnał wyjścia skuteczny jak najbardziej...to koniec na dzisiaj...nie chce mi się tym bardziej że i tak nie wykorzystałem potencjału sesji ale cieszy mnie to że była okazja byście zobaczyli cały proces decyzyjny
właśnie w taki sposób, zbierasz punkty na pochwałę(od początku do końca, co , jak i dlaczego z daną pozycją)... :idea: :clap:
oby tak dalej, a wiele osób zobaczy, że sys/strategia, konsekwentne trzymanie się zasad, daje wymierne efekty i satysfakcję z klikania :D :564:
dzięki...forex to biznes jak każdy inny...tylko tutaj musisz pokonac siebie i zależysz od siebie a nie od innych dlatego jest taki cięzki...dlatego trzeba obrócić swój mózg o troche stopni i zmienić myslenie...postaram się właśnie tak prowadzic dziennik by ładne klarowne pozycje były w ten sposób przedstawiane...czasem może nie wyjść, czasem moge zaskalpowac albo coś ale generalnie będę się starał

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

wskaźnik Volumenu z którego korzystasz to nie jest przypadkiem pochodna Market Volume 1.4 (http://clusterdelta.com) :?:
trochę inaczej graficznie u Ciebie to wygląda, ale ogólnie daje rade, bo dane pobiera z kontraktów(futersów) :wink:

na Twoich screenach średnia zmieniająca kolor plus strzałki(czerwona/zielona) to EA Superscalper :?:

inwestor2006
Gaduła
Gaduła

na swoim drugim rachunku otworzyłem oczywiscie L jednak po sygnale zamknięcia S...było to mocne...:):))ale poprowadziłem tylko jako korektę, nie oczekuje trendu ponieważ nawet jeśli bedzie to i tak zasady mi pokazują S na dużych tf
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

inwestor2006
Gaduła
Gaduła

niemiaszek pisze:wskaźnik Volumenu z którego korzystasz to nie jest przypadkiem pochodna Market Volume 1.4 (http://clusterdelta.com) :?:
trochę inaczej graficznie u Ciebie to wygląda, ale ogólnie daje rade, bo dane pobiera z kontraktów(futersów) :wink:

na Twoich screenach średnia zmieniająca kolor plus strzałki(czerwona/zielona) to EA Superscalper :?:
niemiaszek cześć...nie wiem co to clusterdelta ani nie wiem jak wyglada pochodna market volume...a co do średniej to zwykła średnia co ciekawe dla zmyłki:):):):)nie używam żadnych EA ani strzałek ani niczego...sam analizuje wszystko

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

inwestor2006 pisze:
niemiaszek pisze:wskaźnik Volumenu z którego korzystasz to nie jest przypadkiem pochodna Market Volume 1.4 (http://clusterdelta.com) :?:

niemiaszek cześć...nie wiem co to clusterdelta ani nie wiem jak wyglada pochodna market volume...a co do średniej to zwykła średnia co ciekawe dla zmyłki:):):):)nie używam żadnych EA ani strzałek ani niczego...sam analizuje wszystko

średnia która zmienia kolor w zależności od trendu, to nie jest zwykła średnia tylko EA... :idea:
przejrzyj screeny jakie wrzucałeś, bo widać całkiem coś innego :d :p

nic to, nie ważne... czas pokaże :wink:

inwestor2006
Gaduła
Gaduła

niemiaszek pisze:
inwestor2006 pisze:

średnia która zmienia kolor w zależności od trendu, to nie jest zwykła średnia tylko EA... :idea:
przejrzyj screeny jakie wrzucałeś, bo widać całkiem coś innego :d :p

nic to, nie ważne... czas pokaże :wink:

jakie EA????serio zwykła średnia tylko wskaźnik ma in color który zmienia kolory od nachylenia...nie mam powodów by kłamać

ODPOWIEDZ