hehe...chyba mamy te same sygnały:)bo własnie napisałem ze dostałem sygnał zamkniecia więc nie czekam statystyczniePiotr Modry pisze:Moim zdaniem teraz po dojściu ceny do 1.0875 trzeba zamknąć ten rozdział tradingu i już myśleć o kolejnych scenariuszach
Sterowany FOREX jak zabawka tylko dla dużych dzieci
-
- Gaduła
Re: Sterowany FOREX jak zabawka tylko dla dużych dzieci
-
- Gaduła
no i odbicie już jest faktem na 19 pips po sygnale wyjscia
-
- Gaduła
no i proszę sygnał wyjścia skuteczny jak najbardziej...to koniec na dzisiaj...nie chce mi się tym bardziej że i tak nie wykorzystałem potencjału sesji ale cieszy mnie to że była okazja byście zobaczyli cały proces decyzyjny
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
właśnie w taki sposób, zbierasz punkty na pochwałę(od początku do końca, co , jak i dlaczego z daną pozycją)...inwestor2006 pisze:no i proszę sygnał wyjścia skuteczny jak najbardziej...to koniec na dzisiaj...nie chce mi się tym bardziej że i tak nie wykorzystałem potencjału sesji ale cieszy mnie to że była okazja byście zobaczyli cały proces decyzyjny

oby tak dalej, a wiele osób zobaczy, że sys/strategia, konsekwentne trzymanie się zasad, daje wymierne efekty i satysfakcję z klikania

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
-
- Gaduła
dzięki...forex to biznes jak każdy inny...tylko tutaj musisz pokonac siebie i zależysz od siebie a nie od innych dlatego jest taki cięzki...dlatego trzeba obrócić swój mózg o troche stopni i zmienić myslenie...postaram się właśnie tak prowadzic dziennik by ładne klarowne pozycje były w ten sposób przedstawiane...czasem może nie wyjść, czasem moge zaskalpowac albo coś ale generalnie będę się starałniemiaszek pisze:właśnie w taki sposób, zbierasz punkty na pochwałę(od początku do końca, co , jak i dlaczego z daną pozycją)...inwestor2006 pisze:no i proszę sygnał wyjścia skuteczny jak najbardziej...to koniec na dzisiaj...nie chce mi się tym bardziej że i tak nie wykorzystałem potencjału sesji ale cieszy mnie to że była okazja byście zobaczyli cały proces decyzyjny![]()
![]()
oby tak dalej, a wiele osób zobaczy, że sys/strategia, konsekwentne trzymanie się zasad, daje wymierne efekty i satysfakcję z klikania![]()
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
wskaźnik Volumenu z którego korzystasz to nie jest przypadkiem pochodna Market Volume 1.4 (http://clusterdelta.com)
trochę inaczej graficznie u Ciebie to wygląda, ale ogólnie daje rade, bo dane pobiera z kontraktów(futersów)
na Twoich screenach średnia zmieniająca kolor plus strzałki(czerwona/zielona) to EA Superscalper

trochę inaczej graficznie u Ciebie to wygląda, ale ogólnie daje rade, bo dane pobiera z kontraktów(futersów)

na Twoich screenach średnia zmieniająca kolor plus strzałki(czerwona/zielona) to EA Superscalper

-
- Gaduła
na swoim drugim rachunku otworzyłem oczywiscie L jednak po sygnale zamknięcia S...było to mocne...
))ale poprowadziłem tylko jako korektę, nie oczekuje trendu ponieważ nawet jeśli bedzie to i tak zasady mi pokazują S na dużych tf

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gaduła
niemiaszek cześć...nie wiem co to clusterdelta ani nie wiem jak wyglada pochodna market volume...a co do średniej to zwykła średnia co ciekawe dla zmyłki:):):):)nie używam żadnych EA ani strzałek ani niczego...sam analizuje wszystkoniemiaszek pisze:wskaźnik Volumenu z którego korzystasz to nie jest przypadkiem pochodna Market Volume 1.4 (http://clusterdelta.com)![]()
trochę inaczej graficznie u Ciebie to wygląda, ale ogólnie daje rade, bo dane pobiera z kontraktów(futersów)![]()
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
inwestor2006 pisze:niemiaszek cześć...nie wiem co to clusterdelta ani nie wiem jak wyglada pochodna market volume...a co do średniej to zwykła średnia co ciekawe dla zmyłki:):):):)nie używam żadnych EA ani strzałek ani niczego...sam analizuje wszystkoniemiaszek pisze:wskaźnik Volumenu z którego korzystasz to nie jest przypadkiem pochodna Market Volume 1.4 (http://clusterdelta.com)![]()
trochę inaczej graficznie u Ciebie to wygląda, ale ogólnie daje rade, bo dane pobiera z kontraktów(futersów)![]()
średnia która zmienia kolor w zależności od trendu, to nie jest zwykła średnia tylko EA...

przejrzyj screeny jakie wrzucałeś, bo widać całkiem coś innego

nic to, nie ważne... czas pokaże

-
- Gaduła
niemiaszek pisze:inwestor2006 pisze:niemiaszek cześć...nie wiem co to clusterdelta ani nie wiem jak wyglada pochodna market volume...a co do średniej to zwykła średnia co ciekawe dla zmyłki:):):):)nie używam żadnych EA ani strzałek ani niczego...sam analizuje wszystkoniemiaszek pisze:wskaźnik Volumenu z którego korzystasz to nie jest przypadkiem pochodna Market Volume 1.4 (http://clusterdelta.com)![]()
średnia która zmienia kolor w zależności od trendu, to nie jest zwykła średnia tylko EA...![]()
przejrzyj screeny jakie wrzucałeś, bo widać całkiem coś innego![]()
![]()
nic to, nie ważne... czas pokaże
jakie EA????serio zwykła średnia tylko wskaźnik ma in color który zmienia kolory od nachylenia...nie mam powodów by kłamać