Scalping
Re: Scalping
Pierwsze wejście w tym tygodniu, czasem mniej znaczy więcej 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- adamkaluza
- Pasjonat
W poprzednim tygodniu nie grałem. Wczoraj SL -7p. Dzisiaj zagranie na edku:
Edek +13 Na dzisiaj to już chyba koniec
Edek +13 Na dzisiaj to już chyba koniec

Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
- adamkaluza
- Pasjonat
Dwa SL po -7p na kablu:
- adamkaluza
- Pasjonat
Ejek +1

Na dzisiaj koniec 
mój bilans dzisiaj = 0 pierwsze wejście bez sensu, drugie trochę za szybko ... no i target 10 pipsow tylko...
Zagrałeś "czwarty" push.... ryzykownie i w dodatku w support, wprawdzie nie w godzinowy ale jednak znaczący i wyraźnie pracujący niedawno.... w sumie bardzo podobają mi się twoje wykresy i wejścia.. mam już grubo pond 100 screenow, w weeknd postudiuję sobie... fajne sutuacje wyczajasz....adamkaluza pisze:Ejek +1Na dzisiaj koniec
Powodzenia
- adamkaluza
- Pasjonat
Mi Twoje wejścia też się podobają. Od razu widać że czujesz "blusa"
Czytałem też Twoje wypowiedzi w innych wątkach, bardzo rozsądnie podchodzisz do tematu 
Co do moich screenów. Ostatnio przez przypadek usunąłem cały katalog z wszystkimi screenami od początku - 2011 roku. Nie są mi już potrzebne, no ale szkoda w sumie.
Ogólnie uważam że na FX to co "widzimy" wszyscy (S/R, LT) kiedy jest negowane to jest największy popłoch i wtedy właśnie najlepiej być na rynku i to w kierunku "prosto w suport".
Tak sobie przejrzałem trochę stron wcześniej mojego dziennika. Cała moja strategia w sumie jest na screenach. Niektóre jak ja to nazywam "książkowe" dla mnie setupy też są powrzucane. Do tego trochę opisane jak widzę ruchy ceny. Nieźle
Trochę mi brakuje żeby sobie pogrywać na dłuższy termin - H1 z większym SL. W armadzie sobie tak pogrywałem, ale trzeba było zamknąć konto. Musze poszukać jakiegoś broka z MT4 (żeby z telefonu kontrolować) i micro lotami.

Co do moich screenów. Ostatnio przez przypadek usunąłem cały katalog z wszystkimi screenami od początku - 2011 roku. Nie są mi już potrzebne, no ale szkoda w sumie.
Wiesz co, ogólnie to masz rację z tym co piszesz - suport, czwarty push itp. Tylko ja mam filozofię gry bardziej w stylu - opory są po to żeby je przebijaćjackub pisze:ryzykownie i w dodatku w support

Tak sobie przejrzałem trochę stron wcześniej mojego dziennika. Cała moja strategia w sumie jest na screenach. Niektóre jak ja to nazywam "książkowe" dla mnie setupy też są powrzucane. Do tego trochę opisane jak widzę ruchy ceny. Nieźle

Trochę mi brakuje żeby sobie pogrywać na dłuższy termin - H1 z większym SL. W armadzie sobie tak pogrywałem, ale trzeba było zamknąć konto. Musze poszukać jakiegoś broka z MT4 (żeby z telefonu kontrolować) i micro lotami.