Dzień na duży plus. Na dzisiaj koniec

No ładnie mistrzu..!
miałeś ustawione z automatu czy na podstawie wykresu ?adamkaluza pisze:poleciało w TP
Cieszy że moja psychika jest nastawiona na zyski. Potrafię bez problemu obserwować wykres i nie wchodzić cały dzień, lub kilka dni. Czekać na systemowy sygnał, a najlepiej na sygnał "wysokiej jakości" HQTjackub pisze:No ładnie mistrzu..!
Wchodziłeś w tym samym miejscu co ja, mało brakowałoarcio pisze:miałeś ustawione z automatu czy na podstawie wykresu ?
Nie wiem dlaczego się tak dziwisz?!adamkaluza pisze:Jak to? Mam Ci dać sposób na to jak zostać milionerem i wygodnie żyć z grania na FX? Tak za darmo? Jak obok chłopaki biorą za to grube tysiaki za szkolenia?
Michał-fx pisze: [...] Nie chce mi sie powiem szczerze wertowac wszystkich stron dziennika [...]
Sam nie wiem, może ta pracowitość sprowokowała te kilka pomocniczych pytańZeziu07 pisze:Nie wiem dlaczego się tak dziwisz?!
Chcialem po prostu poznac Twoje zasady wejsc, wyjsc z tradu a czytanie 82 stron zeby uzyskac pare zdan ktore mnie interesuja to mi sie za bardzo nie usmiecha dlatego wolalem zapytac.adamkaluza pisze:Jak to? Mam Ci dać sposób na to jak zostać milionerem i wygodnie żyć z grania na FX? Tak za darmo? Jak obok chłopaki biorą za to grube tysiaki za szkolenia?