Scalping
Re: Scalping
moje dzisiejsze wejścia ... drugie jest powtórzeniem wejścia wywalonego przez zbyt szybkie i zbyt głębokie przesunięcie SL-a
Ekstra wejścia jackub :] ja zagrałem moment po Tobie, tyle że już w przeciwną stronę :] Po wczorajszym dniu staram się bardziej filtrować sygnały więc dzisiaj jak na razie tylko jedno wejście..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Myślałem o wejścu na podobnym poziomie tylko nieco później, na małym pullbacku , ... to byłoby moje wejście sysytemowe... ALE nie chciałem juz byc na rynku ze względu na zbliżające sie otwarcie sesji USA no i oczekiwań na USA news...zyxel pisze:Ekstra wejścia jackub :] ja zagrałem moment po Tobie, tyle że już w przeciwną stronę :] Po wczorajszym dniu staram się bardziej filtrować sygnały więc dzisiaj jak na razie tylko jedno wejście..
Tak czy inaczej twoje wejście z wąskim SL podobało mi się ... miłego weekendu!
Podszedłem do kompa zobaczyć co się stało po newsach i .... zagrałem na kablu... 16 pipsów ..
Dwa trady, pierwszy, zbyt szybki, przed samym US Open otwierać skalpa to chyba nierozsądne, drugi juz ok, ale nerwy nie wytrzymały i zamknąłem z ręki przed TP
W sumie kilka okazji przegapiłem swoim niezdecydowaniem ale w ogólnie udany dzien najpierw +15,0
potem -6,8 pips i znowu +16 ... w sumie dzisiaj prawie 25 pipsów na plusie ... wystarczy
W sumie kilka okazji przegapiłem swoim niezdecydowaniem ale w ogólnie udany dzien najpierw +15,0
potem -6,8 pips i znowu +16 ... w sumie dzisiaj prawie 25 pipsów na plusie ... wystarczy
Ehh, pograłem jak palant na kablu .....
w sumie na plusie ... 2 pipsy ....
Na dzisiaj emocji wystarczy ...
w sumie na plusie ... 2 pipsy ....
Na dzisiaj emocji wystarczy ...
- adamkaluza
- Pasjonat
Ja wczoraj SL (-7p) na ejku. Dzisiaj drugie zagranie w tym tygodniu - poleciało w TP 
Edek +30 Dzień na duży plus. Na dzisiaj koniec
Gram na edku, ejku i kablu.

Edek +30 Dzień na duży plus. Na dzisiaj koniec

Zapomniałem odpisaćKulfon pisze:adam na jakich parach głownie handlujesz? Slepo strzelam EU, GU, EJ a cos poza tym?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!