Scalping
Re: Scalping
jackubie przydałoby Ci się trochę więcej dystansu do siebie. Po co te kolokwializmy użyte wobec mojej skromnej osoby? 

Ponieważ kiedyś prosiłem cię bardzo uprzejmie o to abyś raczył zostawić moją osobę w spokoju, i jak widać grzeczna prośba nieposkutkowała i pozwalasz sobie na niemiłe wycieczki i głupawe żarciki w stosunku do mnie.... Czy już wiesz skąd wziął się kolokwializm?Pablo90 pisze:jackubie przydałoby Ci się trochę więcej dystansu do siebie. Po co te kolokwializmy użyte wobec mojej skromnej osoby?
Być może Tobie przydałoby się nieco więcej delikatności, ktorą widzę u Ciebie w stosunku do ludzi jakim pomagasz w wątku o programowaniu, a której dla mnie u Ciebie zabrakło.....
Mam zbyt wiele lat aby się teraz zmieniać, tylko dla tego że Ty tak uważasz....
- adamkaluza
- Pasjonat
O ktoś coś napisał. Nie widziałem
Niestety w prawdziwym życiu nie jest aż tak łatwo jak to kolega opisuje 
Dzisiejszy dzień na przykład wygląda u mnie tak:
Edek -7p SL Żeby nie było że jestem taki kosiarz pipsów
Pozdrawiam i miłego popołudnia życzę wszystkim 

Nie jest aż tak kolorowo. Tutaj wrzucam tylko udane zagrania. Kiedyś dawno wrzucałem wszystkie, teraz już mi się nie chce. W sumie brak już chęci/motywacji do grania. Jak zagram raz na tydzień to dobrze, a taka częstotliwość gry nie zapewnia pełnej wydajności systemu.irmentruda pisze:Podpatrz jak Adam jedzie z koksem.
Gdybym ja umiał uzyskać 1% lub 10 pipsów dziennie to bym był bardzo szczęśliwyjackub pisze:Nie ma większych problemow uzyskaniem 1% dziennie, ... , 1% dziennie to jest 10 pipsów....

Dzisiejszy dzień na przykład wygląda u mnie tak:
Edek -7p SL Żeby nie było że jestem taki kosiarz pipsów

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
NIc nie jest łatwe Panie Adamie i nic nie przychodzi bez wysiłku, samo w każdym razie nie mnie.... wyniki testowania metody jaką nazwałem 15 pipsów dziennie... testy za jeden miesiąc z tygodniowa przerwą na walke z Windowsem 10....
so far so good...
podejrzewam, ze zaraz pojawi sie ktos90 i powie a jak tam w długim terminie??? to z góry odpowiadam , długi termin zaczyna się od krótkiego terminu
Pozdrawiam ...
so far so good...
podejrzewam, ze zaraz pojawi sie ktos90 i powie a jak tam w długim terminie??? to z góry odpowiadam , długi termin zaczyna się od krótkiego terminu
Pozdrawiam ...

Tak to był pewien etap, biorąc pod uwagę że osiągając danego dnia kilkanaście pipsów zaprzestawałem gry, czasem to był jeden trade, czasem dwa, o najczęściej trzy, że tylko jedna para walutowa ... byłem zadowolony z wyników, obecnie pracuję nad innym aspektem systemu, może do końca roku coś na kształt systemu powstanie....kruczek pisze:20% w miesiąc... jak dla mnie jest to podstawa do dalszych testów
- adamkaluza
- Pasjonat
Pierwsze i ostatnie zagranie dzisiaj. 2 pipsy brakowały do TP. 2,5 godziny to trwało, strasznie długo.
Kabel +20p Miłego dnia
Kabel +20p Miłego dnia

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!