Rachunek real
Re: Rachunek real
To może napisze ktoś jak dziś procentowo to wygląda u Was?
u mnie -1.6%, zaliczyłem jeden sl.
Tylko, że Ty chyba nie rozumiesz, czemu tyle osób nagle pisze w Twoim "dzienniku"
Pozdrawiam, Midas
Tylko, że Ty chyba nie rozumiesz, czemu tyle osób nagle pisze w Twoim "dzienniku"

Pozdrawiam, Midas
A skąd mam to wiedzieć? Pewnie jaja sobie robią...mi to nie przeszkadza...Nie gram na Alior ani w Bzwbk (tak dla informacji).
Ile zleceń otworzyłeś i o której było to na SL? Moze powiem dlaczego Tobie poszło nie tak...
Ile zleceń otworzyłeś i o której było to na SL? Moze powiem dlaczego Tobie poszło nie tak...
w tym właśnie sęk drogi Kolego że napisać można cokolwiek a wkleić taki obrazek już nie każdy może, więc wysil się trochę, wrzuć jakieś screeny wejść chociaż, .... albo dalej pisz dzisiaj 8,76% a jutro 6,25% a zasłużony sarkazm Cię nie minie.4expage pisze:To może napisze ktoś jak dziś procentowo to wygląda u Was?

PS. nie mam się czym chwalić, ale konto rzeczywiste zweryfikowane i tyle w temacie wiarygodności wpisów.
Gratuluje - świetny wynik. Coś nie udaje mi się połączyć konta z myfxbook.
Jaki to patriotyzm jak zaden z tych bankow nie jest o polskim kapitalePipBoy pisze:4expage pisze: strategia patriotyczna? Jeżeli ten domysł okazałby się prawdą, to Panowie, czapki z głów należy przed kolegą tutaj zdejmować za to, że nie myśli tylko i wyłącznie o własnym "kapitale zysku" - ale i ojczyźnianym

"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Przecież ten wyżej ma 82% mc - to ja mogę mieć średnio 5% dziennie
-
- Bywalec
Osiągasz bardzo wysokie stopy zwrotu, przyznam się szczerze że jestem zdumiony, jesteś moim nowym guru
Czytając ten dziennik od razu przypominają mi się słowa z książki Alexandra Eldera "zawód inwestor giełdowy"
pozwolicie ze zacytuję:
Wśród guru rynkowych można spotkać różne osobowości. Pewnych guru nie ma już wśród nas, lecz ci, którzy żyją, tworzą szerokie spektrum: od poważnych naukowców do postaci nadających się do świata rozrywki.

Czytając ten dziennik od razu przypominają mi się słowa z książki Alexandra Eldera "zawód inwestor giełdowy"
pozwolicie ze zacytuję:
Wśród guru rynkowych można spotkać różne osobowości. Pewnych guru nie ma już wśród nas, lecz ci, którzy żyją, tworzą szerokie spektrum: od poważnych naukowców do postaci nadających się do świata rozrywki.
ROzumiem że jestem naukowcem?
Perfekcyjny product placementMajorGC pisze:Jaki to patriotyzm jak zaden z tych bankow nie jest o polskim kapitalePipBoy pisze:4expage pisze: strategia patriotyczna? Jeżeli ten domysł okazałby się prawdą, to Panowie, czapki z głów należy przed kolegą tutaj zdejmować za to, że nie myśli tylko i wyłącznie o własnym "kapitale zysku" - ale i ojczyźnianymTo jest strategia na partyzanta
Tu nas sciemnia z przodku ze takie procenty, a od tylca wciska kit o najlepszych brokerach

Szkoda, że kolega, który wykręca takie piękne wyniki, który umiał założyć bezsprzecznie pięknego bloga o jeszcze piękniejszym adresie www, nie umie podłączyć myfxbooka... W świetle tego sądzę, że
4expage pisze:ROzumiem że jestem naukowcem?
chyba jednak nie jesteś naukowcem