Rachunek real

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
4expage
Gaduła
Gaduła

Re: Rachunek real

Nieprzeczytany post autor: 4expage »

To może napisze ktoś jak dziś procentowo to wygląda u Was?

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

u mnie -1.6%, zaliczyłem jeden sl.

Tylko, że Ty chyba nie rozumiesz, czemu tyle osób nagle pisze w Twoim "dzienniku" :)

Pozdrawiam, Midas

4expage
Gaduła
Gaduła

A skąd mam to wiedzieć? Pewnie jaja sobie robią...mi to nie przeszkadza...Nie gram na Alior ani w Bzwbk (tak dla informacji).
Ile zleceń otworzyłeś i o której było to na SL? Moze powiem dlaczego Tobie poszło nie tak...

Awatar użytkownika
ajot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ajot »

4expage pisze:To może napisze ktoś jak dziś procentowo to wygląda u Was?
w tym właśnie sęk drogi Kolego że napisać można cokolwiek a wkleić taki obrazek już nie każdy może, więc wysil się trochę, wrzuć jakieś screeny wejść chociaż, .... albo dalej pisz dzisiaj 8,76% a jutro 6,25% a zasłużony sarkazm Cię nie minie.

Obrazek

PS. nie mam się czym chwalić, ale konto rzeczywiste zweryfikowane i tyle w temacie wiarygodności wpisów.

4expage
Gaduła
Gaduła

Gratuluje - świetny wynik. Coś nie udaje mi się połączyć konta z myfxbook.

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

PipBoy pisze:
4expage pisze: strategia patriotyczna? Jeżeli ten domysł okazałby się prawdą, to Panowie, czapki z głów należy przed kolegą tutaj zdejmować za to, że nie myśli tylko i wyłącznie o własnym "kapitale zysku" - ale i ojczyźnianym :clap:
Jaki to patriotyzm jak zaden z tych bankow nie jest o polskim kapitale :mrgreen: To jest strategia na partyzanta :D Tu nas sciemnia z przodku ze takie procenty, a od tylca wciska kit o najlepszych brokerach :D
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

4expage
Gaduła
Gaduła

Przecież ten wyżej ma 82% mc - to ja mogę mieć średnio 5% dziennie

adam.trade
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: adam.trade »

Osiągasz bardzo wysokie stopy zwrotu, przyznam się szczerze że jestem zdumiony, jesteś moim nowym guru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Czytając ten dziennik od razu przypominają mi się słowa z książki Alexandra Eldera "zawód inwestor giełdowy"
pozwolicie ze zacytuję:

Wśród guru rynkowych można spotkać różne osobowości. Pewnych guru nie ma już wśród nas, lecz ci, którzy żyją, tworzą szerokie spektrum: od poważnych naukowców do postaci nadających się do świata rozrywki.

4expage
Gaduła
Gaduła

ROzumiem że jestem naukowcem?

Awatar użytkownika
PipBoy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: PipBoy »

MajorGC pisze:
PipBoy pisze:
4expage pisze: strategia patriotyczna? Jeżeli ten domysł okazałby się prawdą, to Panowie, czapki z głów należy przed kolegą tutaj zdejmować za to, że nie myśli tylko i wyłącznie o własnym "kapitale zysku" - ale i ojczyźnianym :clap:
Jaki to patriotyzm jak zaden z tych bankow nie jest o polskim kapitale :mrgreen: To jest strategia na partyzanta :D Tu nas sciemnia z przodku ze takie procenty, a od tylca wciska kit o najlepszych brokerach :D
Perfekcyjny product placement :D

Szkoda, że kolega, który wykręca takie piękne wyniki, który umiał założyć bezsprzecznie pięknego bloga o jeszcze piękniejszym adresie www, nie umie podłączyć myfxbooka... W świetle tego sądzę, że
4expage pisze:ROzumiem że jestem naukowcem?

chyba jednak nie jesteś naukowcem :mrgreen:

ODPOWIEDZ