Rachunek real
Re: Rachunek real
Tylko jeżeli każda platforma jest od innego brokera. Tak więc nie do końca jest to super rozwiązanie.
-
- Gaduła
czysto psychologiczny jak się stawia dosyć duże pozycje. wszystkie platformy mam u jednego broka.Cyb pisze:Jaki ma sens spinanie ze sobą 10 platform ?szybki_lopez_13 pisze:jednak mam spiętych 10 platform
Nie wyobrażam sobie by grać dużymi kwotami na zagranicznych spółkach. Jak nazywa sie Twój broker. Według mnie należy grać na alior lub bzwbk
Ja nie wyobrazam sobie ponosic takie koszta jakie ma alior czy bzwbk... wszystko kwestia gustu...
Przecież utrata kapitału przez zniknięcie brokera jest gorsza od ponoszonych kosztów w ecn.
-
- Gaduła
Ja również nie gralem i nie zamierzam grać u broków w PL mam Armadę i egzekucja koszty i spread jest w sam raz, jak się trzyma oszczędności całego życia u broka to możesz mieć obawy ale należałoby zmienić taktykę wpłacasz robisz coś i wypłacasz, robisz znowu i wypłacasz itd.4expage pisze:Przecież utrata kapitału przez zniknięcie brokera jest gorsza od ponoszonych kosztów w ecn.
To brooker z ugruntowaną pozycją na rynku, dobrą marką i renomą, może sobie ot tak z dnia na dzień zniknąć bez śladu?4expage pisze:Przecież utrata kapitału przez zniknięcie brokera jest gorsza od ponoszonych kosztów w ecn.

Amber gold mógł? Masz odpowiedź
Co Ty czlowieku porownujesz? Amber gold byl skazany na zdechlizne z miejsca. Czy Ty widziales ich oferty? Po za tym to nie do konca to samo. Druga sprawa, oni nie byli regulowani przez nikogo. Chociaz to tez nie daje zadnej gwarancji.4expage pisze:Amber gold mógł? Masz odpowiedź
Co do polskich brokerow, wybacz ale jeszcze zadnego nie widzialem co by mial konkurencyjne oferty do zagranicznych brokerow. Jak zaczniesz tradowac duzymi kwotami, to zaczniesz tez sie liczyc z kosztami, ktore beda zjadane za commissions i spread i wtedy zmadrzejesz.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Pewnie że mogą....Thor89 pisze:To brooker z ugruntowaną pozycją na rynku, dobrą marką i renomą, może sobie ot tak z dnia na dzień zniknąć bez śladu?4expage pisze:Przecież utrata kapitału przez zniknięcie brokera jest gorsza od ponoszonych kosztów w ecn.
http://forex-nawigator.biz/forum/bankru ... 22345.html
nie takie cuda się jeszcze zobaczymy.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein