Rachunek real

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: Rachunek real

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Tylko jeżeli każda platforma jest od innego brokera. Tak więc nie do końca jest to super rozwiązanie.

szybki_lopez_13
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: szybki_lopez_13 »

Cyb pisze:
szybki_lopez_13 pisze:jednak mam spiętych 10 platform
Jaki ma sens spinanie ze sobą 10 platform ?
czysto psychologiczny jak się stawia dosyć duże pozycje. wszystkie platformy mam u jednego broka.

4expage
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 4expage »

Nie wyobrażam sobie by grać dużymi kwotami na zagranicznych spółkach. Jak nazywa sie Twój broker. Według mnie należy grać na alior lub bzwbk

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Ja nie wyobrazam sobie ponosic takie koszta jakie ma alior czy bzwbk... wszystko kwestia gustu...

4expage
Gaduła
Gaduła

Przecież utrata kapitału przez zniknięcie brokera jest gorsza od ponoszonych kosztów w ecn.

szybki_lopez_13
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: szybki_lopez_13 »

4expage pisze:Przecież utrata kapitału przez zniknięcie brokera jest gorsza od ponoszonych kosztów w ecn.
Ja również nie gralem i nie zamierzam grać u broków w PL mam Armadę i egzekucja koszty i spread jest w sam raz, jak się trzyma oszczędności całego życia u broka to możesz mieć obawy ale należałoby zmienić taktykę wpłacasz robisz coś i wypłacasz, robisz znowu i wypłacasz itd.

Thor89
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Thor89 »

4expage pisze:Przecież utrata kapitału przez zniknięcie brokera jest gorsza od ponoszonych kosztów w ecn.
To brooker z ugruntowaną pozycją na rynku, dobrą marką i renomą, może sobie ot tak z dnia na dzień zniknąć bez śladu? :shock:

4expage
Gaduła
Gaduła

Amber gold mógł? Masz odpowiedź

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

4expage pisze:Amber gold mógł? Masz odpowiedź
Co Ty czlowieku porownujesz? Amber gold byl skazany na zdechlizne z miejsca. Czy Ty widziales ich oferty? Po za tym to nie do konca to samo. Druga sprawa, oni nie byli regulowani przez nikogo. Chociaz to tez nie daje zadnej gwarancji.

Co do polskich brokerow, wybacz ale jeszcze zadnego nie widzialem co by mial konkurencyjne oferty do zagranicznych brokerow. Jak zaczniesz tradowac duzymi kwotami, to zaczniesz tez sie liczyc z kosztami, ktore beda zjadane za commissions i spread i wtedy zmadrzejesz.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Thor89 pisze:
To brooker z ugruntowaną pozycją na rynku, dobrą marką i renomą, może sobie ot tak z dnia na dzień zniknąć bez śladu? :shock:
Pewnie że mogą....
http://forex-nawigator.biz/forum/bankru ... 22345.html
nie takie cuda się jeszcze zobaczymy.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

ODPOWIEDZ