Rachunek real

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Re: Rachunek real

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

4expage od kiedy i ile będą kosztowały szkolenia, ja też chcę takie procenty kapitału a i jeszcze mnie interesuje ile procent kapitału ryzykujesz.
Śmiało ja wiem że to nie są tanie rzeczy, rozumiem że procent kapitału wszystko odrobi.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

czajek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: czajek »

Nie bede gorszy 100% kapitału w jedną noc. Polecam wszystkim mój system, niedługo bedą z niego szkolenia. Polega on na kupieniu pozycji w godzinach od 1 do 3 w nocy, kiedy chce sie nam najbardziej spać. Następnie kładziemy sie do lózka i staramy sie z pozycji leżącej monitorować sytuacje. Gdy rano otwieramy oczy widzimy 100% kapitału. Zapraszam serdecznie na szkolenia

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

czajek z łaski swojej na twoje 100% dowodów nie ma. A tutaj widać ze autor prowadzi rzetelnie dziennik, pokazuje że się zna na rzeczy.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

czajek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: czajek »

Rozumiem, przepraszam juz nie bede zasmiecał tego wartościowego tematu

4expage
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 4expage »

Od godziny 10 do 11:25 - ugrałem 15% od kapitału początkowego w sumie od 4 dni gry 87%. Mam wyciągi gdyby ktoś myślał, że kłamie...

szybki_lopez_13
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: szybki_lopez_13 »

4expage pisze:Od godziny 10 do 11:25 - ugrałem 15% od kapitału początkowego w sumie od 4 dni gry 87%. Mam wyciągi gdyby ktoś myślał, że kłamie...
nie no co ty a kto by Ci chciał w brudne gacie zaglądać, zestrachane z lisem, co kogo interesuje ile tym masz procent, każdego interesuje co i czemu grasz, jaką pozycja, dlaczego tak a nie inaczej? a ty tylko procenty robisz.
JESTEŚ BOGIEM.

Awatar użytkownika
Harvey
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Harvey »

Od godziny 10 do 11:25 - ugrałem 15% od kapitału początkowego w sumie od 4 dni gry 87%. Mam wyciągi gdyby ktoś myślał, że kłamie...

hahaha dawno takiego wała nie było wśród społeczności forumowych. Skończy sie to tak jak w przypadku MightyBaza czy tez innych naciągaczy o których tutaj nie wspomne
"trading is waiting"

Jurnal - http://forex-nawigator.biz/forum/harvey ... 22599.html

Follow The Momo

4expage
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 4expage »

Nie mam zamiaru nikogo naciągać...mam swoje pieniądze. Pisze swój dziennik chyba mogę? Jak kogoś zainteresuje to fajnie.

szybki_lopez_13
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: szybki_lopez_13 »

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

czajek pisze:Nie bede gorszy 100% kapitału w jedną noc. Polecam wszystkim mój system, niedługo bedą z niego szkolenia. Polega on na kupieniu pozycji w godzinach od 1 do 3 w nocy, kiedy chce sie nam najbardziej spać. Następnie kładziemy sie do lózka i staramy sie z pozycji leżącej monitorować sytuacje. Gdy rano otwieramy oczy widzimy 100% kapitału. Zapraszam serdecznie na szkolenia
super! pierwsza noc gratis? pewnie potem wstajemy rano o 6 i jesteśmy wyspani. to jakaś nowa sekta?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

ODPOWIEDZ