Rachunek real
Re: Rachunek real
Witam Panowie i Panie.
Dziś 10% zysku od kapitału.
Dziś 10% zysku od kapitału.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Co tak cienko?
Dzien sie jeszcze nie skonczyl. Do NY close jeszcze przynajmniej kilkadziesiat % mozna ugrac
Dzien sie jeszcze nie skonczyl. Do NY close jeszcze przynajmniej kilkadziesiat % mozna ugrac

Warto się na 19:00 szykować?
No jak dobrze obstawisz to i 100 procent konta zrobisz...
'Chwytamy trend za jaja i wykręcamy tak, że się zesra pipsami. Nasz plan to trzymać się planu. Przejdziemy przez sesję jak gówno przez rurę.'
No panowie ja dzisiaj +88% zysku od kapitalu, moglo byc co prawda troche lepiej ale i tak jest luz. Nie mozna byc chciwym.
Pozdrawiam autora journala!
Pozdrawiam autora journala!
Ostatnio zmieniony 22 sty 2013, 16:42 przez mario4545, łącznie zmieniany 1 raz.
A jednak 25% dziś do przodu - były chwile grozy...teraz czekam do 19:00
-
- Gaduła
Maria to znam ale Ciebie to nie...co za ściema:) buhaha ale też często jestem w strachu.4expage pisze:A jednak 25% dziś do przodu - były chwile grozy...teraz czekam do 19:00
Próbuje uruchomić statystyki na myfxbook. Jak mi sie uda wrzuce skan...to żadna ściema z moim procentem.
Ostatnio zmieniony 22 sty 2013, 18:32 przez 4expage, łącznie zmieniany 1 raz.
25% ... szczerze gratuluję. Ja też czekam do 19.00, dzisiaj są chyba Muminki ale nie jestem pewien.
Na myfxbook jest taki blad/wal ze mozna ladnie procenty nadrabiac. Wplaca sie jakas drobna sumke na konto juz ustawione na myfxbook, nastepnie doplaca sie do niej jeszcze raz duzo wieksza, a potem sie traduje, byle drobny ruch sie zlapie i wskazania pokazuja ze zrobilo sie duze procenty.
Tak dzialalo to jeszcze z rok temu, nie wiem czy to w koncu naprawiono.
Wiec sciemy walic mozna tez na myfxbook.
Tak dzialalo to jeszcze z rok temu, nie wiem czy to w koncu naprawiono.
Wiec sciemy walic mozna tez na myfxbook.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway