Archanioł pisze:
Dlatego właśnie myfxbook z ukrytą historią byłby w tym przypadku idealny.
Pierwszy lepszy Edziu by nie widział Twoich boskich zagrań ...
No tak,ale wielu zarzuci że sfałszowany,itd.
Archanioł pisze:
A jak ktoś nie ma zaufania do moderatorów? Przeciez to ludzie jak wszyscy ...
To pewnie bardzo szybko by to wyszło na jaw,pierwsza lepsza osoba była by wstanie stwierdzić czy to wał,a wtedy modek out.
Archanioł pisze:
Facet, co Ci dają opinie kursantów? Skąd wiesz, że to nie naganiacze? Jaki problem mieć kilkadziesiąt takich pozytywnych opinii?
Miałem na myśli użytkowników forum,wspominałem z półrocznym stażem.
Co mi dają opinie akich osób,i oglądanie Journali?a no bo widzę ci ich postęp.
Archanioł pisze:
Będę przynajmniej wiedział, że ten gość który chce szkolić potrafi trejdować, a nie szkoli tylko dlatego, że nie potrafi trejdować ...
Ok,będziesz wiedział,ale nic to nie zmienia w przekazywaniu wiedzy.
mistic pisze:
Przecież to ma być konto pokazowe REAL z historią kilkudziesięciu trejdów przeznaczone do celów szkolenia.Nikt nie każe szkolącemu pokazywać konta z którego żyje i na którym ma miliony.
No o tym samym myślałem,ale mimo wszystko pozwala doszukać się wniosków,pomóc.A jak pisałem,może nie chce każdemu pomagać?
Ink. pisze:
odpowiedz siebie na pytanie czy chciałbyś być uczony jazdy samochodem przez zawodowego kierowce który potrafi to robić ale slabo uczy ale potrafi przekazać to i tamto czy chciałbyś sie czuć jeździć z nauczycielem biologii ktory zdał prawo jazdy miesiąc temu i ktory posiada świetne umiejętności nauczania ale za bardzo nie będzie wiedział czego uczy

Nie przesadzaj.
Ja bym powiedział tak,taksówkarz,który porusza się po mieście codziennie,czy uczestnik F1,który nie koniecznie zna przepisy.
Większość szkoleń to PA,czyli to co mamy w ksiązkach,na forum.
To tak jakbyś uczył się jazdy na wsi.Będziesz potrafił jeździć,ale zasad ruchu drogowego się nie nauczyć.Szkolenie według mnie nie ma mi pokazać tu wejdź,tam wyjddz,bo to znajde na historii...Tu chodzi o ułożenie tego co jest w głowie,żeby trzymać się zasad itd.ale tego chyba nie muszę tłumaczyć.To jest dla mnie podstawą.Bo raczej większość z Nas,jak dostanie system,to i tak będzie tracić.
A wtedy powiem"system nie działa" dlatego mam gdzieś ile zarabia,jaką ma skuteczność.Ważne dla mnie jest cyz potrafi zmienić moje myślenie.
PS.ale oburzenie ....