Price Action - Asmodeus8 Journal
Cos do obserwacji. NZD/USD RGR z wyraźna słabością na miesieczym TF, nie pin bar ale widać odrzucenie ceny.

"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas
To juz dla fanow extremalnych zagran, miesieczny cabel. Moze dawac wskazoki co to kolejnych tygodni.

Happy Trading

Happy Trading

"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas
-
- Bywalec
Nie denerwuj mnieKrzysiekk0 pisze:Co do eurusd to coraz ładniejsze setupy się tworzą. Tak jak pisał wcześniej Asmo pin na daily, na który udało mi sie ponad 100 pip wyciągnąc, a teraz na H1 piękny pin, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie.

James napisal do mnie: "do people good" , wiec zamieszcze link do wszyskich jego wykresow od poczatku watku na FF , z poczatku troche niejasne ale potem krystalizuje sie w czyste PA, swietny material do studiowania przez dlugie zimowe wieczory.
http://www.forexfactory.com/search.php? ... d=12593199
Happy Trading

Ostatnio zmieniony 16 gru 2010, 20:20 przez asmodeus8, łącznie zmieniany 1 raz.
fixed.besot pisze:Sorry - no matches. Please try some different terms.asmodeus8 pisze:wiec zamieszcze link do wszyskich jego wykresow od poczatku watku na FF
Chyba sie wywala po chwili, nie moge tego obejsc.
Hej
Najlepiej bedzie wejsc na jego watek:
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=2331
Kliknac w jego profil, tam po prawej na gorze, jest forum activity, wybierz attashment i gra.
Link jest chyba denamiczny, dlatego zmienia sie caly czas.
Happy Trading : )
Ostatnio zmieniony 17 gru 2010, 12:09 przez asmodeus8, łącznie zmieniany 2 razy.
oczy me widzą, że na edku na H4 było RGR ładne, które mogło dać przyzwoity zarobek... niestety, mnie ominęła ta przyjemność
jak widać prawie całe wybicie z tego tygodnia zostało zniesione
ale nie ma co, w poniedziałek trochę udało mnie się ugrać:D niestety tylko troche bo trzeba było iść do pracy. Późnej chciałem jeszcze trochę "dorobić" i pomimo tego że miałem już spory zarobek to łyknęło mi SL, bo Tp za wysoko było...
ale cóż uczymy sie dalej 
no i jeszcze takie fale mnie się namalowały...
jak widać prawie całe wybicie z tego tygodnia zostało zniesione
ale nie ma co, w poniedziałek trochę udało mnie się ugrać:D niestety tylko troche bo trzeba było iść do pracy. Późnej chciałem jeszcze trochę "dorobić" i pomimo tego że miałem już spory zarobek to łyknęło mi SL, bo Tp za wysoko było...

no i jeszcze takie fale mnie się namalowały...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mylić się jest rzeczą ludzką.
-
- Bywalec
No to TP wziętyasmodeus8 pisze:Nie denerwuj mnie 1.3200 jako TP i moja nadzieja

Udanych trejdów!
A nie wiem, S/R do obserwacji. Nie fajnie ze wzgledu na "chop"commax pisze:Coś dla surferów.
Pytanie za 100 pipsów....
Co my tu mamy?
EUR/JPY
Miedzy nami poprzedni engoulfing to przyklad wrecz ksiazkowy.