gratulacje.
Dominacja popytu w zeszłym tygodniu mogła przyprawić o zawrót głowy.
Podobnie jak.. dzisiejsza podaż..
To jest nienormalne, ale jak ktoś umie na tym zarabiać to gratuluję

Umieszczasz je gdzieś, czy dla własnej wiedzy, jak go oceniasz?W celach edukacyjnych tłumaczę na polski artykuły Nial Fullera, a na gpw idzie mi znacznie lepiej.
Hej,Johnny pisze:CześćUmieszczasz je gdzieś, czy dla własnej wiedzy, jak go oceniasz?W celach edukacyjnych tłumaczę na polski artykuły Nial Fullera, a na gpw idzie mi znacznie lepiej.
A czy można jakoś forex i gpw porównać, kiedyś słyszałem, że jak człowiek dobrze radzi sobie na forex to na gpw nie będzie miał żadnych problemów, ale to tylko zasłyszane na youtubie.
Pozdrawiam
Forex pozwala praktycznie na wzystko ma dużą płynność i wykresy całodobowe i mikroloty teraz też u Polskiego brokera, a i tak się traci.W każdym razie na gpw zarabiam, na forex, póki co nie
Ja mam problem z zamknięciem stratnej pozycji, często ustawiam SL, rynek jednak lubi złapać SL i odbić, to pare razy może tak złapać i odbić, a wtedy przestaję stawiać SL i nadchodzi strata lub straty (która nie odbija) to zamyka mi konto lub wycina spora część depozytu bo nie potrafię zamknąć straty i czekam na odbicie, można to na przykład przyjąć konsolidacja, a potem trend.Przypominam że stosowanie SL na forex, a tym bardziej przy tak nerwowym rynku jak obecnie może kończyć się często stratą. Często zwykły szum ceny lub pojawienie się jakiejś informacji ekonomicznej powoduje "połknięcie SL". Jednak nie polecał bym inwestowania bez SL
Johny,Johnny pisze:Forex pozwala praktycznie na wzystko ma dużą płynność i wykresy całodobowe i mikroloty teraz też u Polskiego brokera, a i tak się traci.W każdym razie na gpw zarabiam, na forex, póki co nie
Co myślisz, że to ta zmienność duża, czy dźwignia powodują że na Forexie tracisz, przecież GPW to ciągłe straty w dzisiejszych czasach, ale o GPW tylko tyle wiem ile widzę w tv w notowaniach i w dziennikach.
Niby nie powinno tak być, a życie życiem.
Pozdrawiam