Kerimb straszy skarzeniem radioaktywnym i wzbudzil panike w inwestorach.saku82pl pisze:Spojrzcie na wykresy usdjpy, audusd, nzdusd, eurjpy, cadjpy na H1 !!! Przed tym trzesieniem ziemi w japoni nie zauwazylem nigdy czegos takiego. Ktoś ma teorie na ten temat?
Price Action - Asmodeus8 Journal
"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas
- SzykownyJac
- Stały bywalec
jedyne co mogło ten trade zepsuć to dane.. ale ok 2x testowano ~1.4000 i musiało nastąpić zepchnięciePełnomocnik pisze:SzykownyJac szczerze mówiąc to ja nic nie widze... Rolling Eyes
Poza tym ze pod prąd.. Very Happy
ale istnieje szansa ze dojdzie to Twojego TP

Najważniejsze że TP zostało osiągnięte

dokładniesaku82pl pisze:Wg mnie zagranie ładne. Było s/r, był IB i była dywergencja. TP też realne. Szkoda że się nie podzielił wzrokiem Very Happy
jakoś tak wszystko szybko i brak czasu nie zdążyłem wcześniej wrzucić
Pozdrawiam.
- Pełnomocnik
- Pasjonat
saku82pl pisze:Wg mnie zagranie ładne. Było s/r, był IB i była dywergencja. TP też realne. Szkoda że się nie podzielił wzrokiem
No ja nadal bede stał przy swoim - dla mnie nic tam nie było..
Słabe SR z H1 chyba, słaba dywergencja, pod prąd średnio i krótko terminowy, więc generalnie zagranie gwałci wszelkie zasady...

Ale najwazniejsze ze do przodu

Oczywiście nie miej mi za złe że oponuje troszeczkę pprostu wymieniam spostrzezenia

Pozdrawiam
- SzykownyJac
- Stały bywalec
Strona? Wlasciwie z jakis tydzienczerwinek pisze:Asmo jak długo już Twoja strona istnieje? Czy dopiero zaczynasz przygodę z www?

"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas
W budowiekupidyn pisze:Strona dobrze się zapowiada, czekam na jakiś artykuł na temat zarządzania kapitałem, bo u mnie to szwankuje.
w dziale "o mnie" masz literówkę:
ale pojął już sprawę na tyle ze może dzielic się widza i oszczędzić
Nie to że się czepiam, ale zawsze przecież można poprawić i będzie ok

http://www.youtube.com/watch?v=3_22S-7Q24Y
Zlapal skubany interwencje! Przyznam ze powaznie rozwazam szkolenie u niego, dobre na intra day trading
Zlapal skubany interwencje! Przyznam ze powaznie rozwazam szkolenie u niego, dobre na intra day trading