Price Action - Asmodeus8 Journal
- SzykownyJac
- Stały bywalec
- Pełnomocnik
- Pasjonat
Ja sie zgadzam, trzymam sie z daleka od tego cyrku.majacek pisze:Nie uważacie, że z handlowaniem lepiej poczekać aż się trochę sytuacja uspokoi? Mam wrażenie że AT nie ma teraz zastosowania do tego co się dzieje na wykresach...
"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas
-
- Stały bywalec
Witam!
Mam pytanie apropo tego wątku:
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=2331
Czy jest gdzieś może krok po kroku od poczatku opisane PA przez jamesa16?
Bo w tym watku jest wprowadzenie i od razu wykresy bez wytlumaczenia o co w ogole chodzi...
Mam pytanie apropo tego wątku:
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=2331
Czy jest gdzieś może krok po kroku od poczatku opisane PA przez jamesa16?
Bo w tym watku jest wprowadzenie i od razu wykresy bez wytlumaczenia o co w ogole chodzi...
Spojrzcie na wykresy usdjpy, audusd, nzdusd, eurjpy, cadjpy na H1 !!! Przed tym trzesieniem ziemi w japoni nie zauwazylem nigdy czegos takiego. Ktoś ma teorie na ten temat?
Ostatnio zmieniony 17 mar 2011, 07:09 przez saku82pl, łącznie zmieniany 1 raz.
"Najszybszy sposób, aby mieć 20 tysięcy zł na końcie, to zacząć grę z 40toma tysiącami bez żadnego planu"
Tym bardziej zły jestem bo audusd w nocy walnal w ciagu godziny w poziom ktory sobie wyznaczyłem nie dalej jak wczoraj o ok 19, a miałem tam szukać dziś rano wejścia w buy. Coś się zmieniło na tą chwilę na fx po 11 marca.
"Najszybszy sposób, aby mieć 20 tysięcy zł na końcie, to zacząć grę z 40toma tysiącami bez żadnego planu"
Wg mnie zagranie ładne. Było s/r, był IB i była dywergencja. TP też realne. Szkoda że się nie podzielił wzrokiemPełnomocnik pisze:SzykownyJac szczerze mówiąc to ja nic nie widze...SzykownyJac pisze:Mysle ze idealnie chyba wszystko widac![]()
Poza tym ze pod prąd..![]()
ale istnieje szansa ze dojdzie to Twojego TP