Price Action - Asmodeus8 Journal
Ubezpieczenia trzeba wyplacac w JPY, firmy ubezpieczeniowe roznie zarzadzaja srodkami ale bylo wiadomo ze duzo JPY potrzeba, zwiekszony popyt.
"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas
Przykład:asmodeus8 pisze:eeeee ? Chyba nie zrozumialem : )czerwinek pisze:Asmo jak robisz link do konkretnej części strony, tzn do wybranego postu z 10, które istnieją na stronie?
Najeżdżasz na cytuj i patrzysz jaka jest końcówka?
wcześniej wrzuciłeś linka:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 190#291190
prowadzi on nie do konkretnej strony, ale do konkretnej strony oraz jeszcze dodatkowo konkretnego posta na danej stronie. Stąd moje pytanie w jaki sposób budujesz linka tak aby po kliknięciu w niego prowadził do konkretnego posta na danej stronie.
Mam nadzieję, że zrozumiałeś, jak nie to jeszcze jakoś postaram się inaczej to Ci napisać

aaaaa juz wiem! w prawym gornym rogu, obok slowa "Wyslany" jest taka kartka papieru z zagietym rogiem, kliknij na nia a w address barze pojawi sie link do konkretnego posta.
"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas
- 13Spekulant
- Gaduła
Co powiecie na audcad? Na tygodniowym jest ciekawy pinbar, aczkowliek mam wątpliwości co do jego jakości - jest czerwony i mało zdecydowanie "wrócił". Na dziennym ponadto jest piękny engulfing - niestety nie pasuje mi tu z kolei, że nie cofnął się wystarczająco ze wsparcia. A wsparcie samo w sobie wygląda fajnie - "odwrotka" z oporu.
Generalnie mam za dużo wątpliwości, ale może powiecie mi co jest w tym setupie jednoznacznie dyskwalifikującego?
Generalnie mam za dużo wątpliwości, ale może powiecie mi co jest w tym setupie jednoznacznie dyskwalifikującego?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wspracie już 3krotnie testowane, po 2óch pierwszych testach cena poszła jedynie lekko w górę z tego 2gi test nie zrobił wyższego szczytu niż po pierwszym teście co sugerowałoby zmniejszoną siłe byków. Co prawda dywergencja z W1 mówi coś innego. Wg mnie może to i jest do brania ale nie spodziewałbym się "kokosów". Z drugiej strony skoro sam pin ma ok. 200 pipsów to target powinien mieć przynajmniej tyle samo. Ja bym nie grał, ale przykład do obserwacji i wyciągnięcia wniosków bardzo fajny 

"Najszybszy sposób, aby mieć 20 tysięcy zł na końcie, to zacząć grę z 40toma tysiącami bez żadnego planu"