Price Action - Asmodeus8 Journal

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
asmodeus8
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: asmodeus8 »

saku82pl pisze:Spojrzcie na wykresy usdjpy, audusd, nzdusd, eurjpy, cadjpy na H1 !!! Przed tym trzesieniem ziemi w japoni nie zauwazylem nigdy czegos takiego. Ktoś ma teorie na ten temat?
Kerimb straszy skarzeniem radioaktywnym i wzbudzil panike w inwestorach.
"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas

Awatar użytkownika
SzykownyJac
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: SzykownyJac »

Pełnomocnik pisze:SzykownyJac szczerze mówiąc to ja nic nie widze... Rolling Eyes
Poza tym ze pod prąd.. Very Happy
ale istnieje szansa ze dojdzie to Twojego TP
jedyne co mogło ten trade zepsuć to dane.. ale ok 2x testowano ~1.4000 i musiało nastąpić zepchnięcie :D poza tym dywergencja tez jest obecna plus wyczucie rynku :P :D
Najważniejsze że TP zostało osiągnięte :D

saku82pl pisze:Wg mnie zagranie ładne. Było s/r, był IB i była dywergencja. TP też realne. Szkoda że się nie podzielił wzrokiem Very Happy
dokładnie

jakoś tak wszystko szybko i brak czasu nie zdążyłem wcześniej wrzucić

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pełnomocnik »

saku82pl pisze:Wg mnie zagranie ładne. Było s/r, był IB i była dywergencja. TP też realne. Szkoda że się nie podzielił wzrokiem

No ja nadal bede stał przy swoim - dla mnie nic tam nie było..
Słabe SR z H1 chyba, słaba dywergencja, pod prąd średnio i krótko terminowy, więc generalnie zagranie gwałci wszelkie zasady... :roll: jedyne co zauważyłem to fajna okrągła cena 1.400.
Ale najwazniejsze ze do przodu 8) :lol: Gratulacje Jac

Oczywiście nie miej mi za złe że oponuje troszeczkę pprostu wymieniam spostrzezenia :D

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
SzykownyJac
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: SzykownyJac »

Pełnomocnik pisze:Oczywiście nie miej mi za złe że oponuje troszeczkę pprostu wymieniam spostrzezenia Very Happy
od tego tu jesteśmy :) :) byśmy się wymieniali spostrzeżeniami :) :)

Awatar użytkownika
asmodeus8
Pasjonat
Pasjonat

czerwinek pisze:Asmo jak długo już Twoja strona istnieje? Czy dopiero zaczynasz przygodę z www?
Strona? Wlasciwie z jakis tydzien :) cos tam dlubie zeby wszystko w jednym miejscy bylo :)
"Remember the definition of a winning attitude: a positive expectation of your efforts with an acceptance that whatever results you get are a perfect reflection of your level of development and what you need to learn to do better." Mark Douglas

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

kolorki loga jak u mnie :P

Awatar użytkownika
Vanguard
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Vanguard »

asmodeus8 pisze:
czerwinek pisze:Asmo jak długo już Twoja strona istnieje? Czy dopiero zaczynasz przygodę z www?
Strona? Wlasciwie z jakis tydzien :) cos tam dlubie zeby wszystko w jednym miejscy bylo :)
fajna stronka. plusy

Obrazek
Nie wierz w trendy.

Awatar użytkownika
kupidyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kupidyn »

Strona dobrze się zapowiada, czekam na jakiś artykuł na temat zarządzania kapitałem, bo u mnie to szwankuje.

w dziale "o mnie" masz literówkę:

ale pojął już sprawę na tyle ze może dzielic się widza i oszczędzić

Nie to że się czepiam, ale zawsze przecież można poprawić i będzie ok

Awatar użytkownika
asmodeus8
Pasjonat
Pasjonat

kupidyn pisze:Strona dobrze się zapowiada, czekam na jakiś artykuł na temat zarządzania kapitałem, bo u mnie to szwankuje.

w dziale "o mnie" masz literówkę:

ale pojął już sprawę na tyle ze może dzielic się widza i oszczędzić

Nie to że się czepiam, ale zawsze przecież można poprawić i będzie ok
W budowie :) Pozatym texty beda szly do korekty :) dzieki za cieple przyjecie.

Awatar użytkownika
asmodeus8
Pasjonat
Pasjonat

http://www.youtube.com/watch?v=3_22S-7Q24Y

Zlapal skubany interwencje! Przyznam ze powaznie rozwazam szkolenie u niego, dobre na intra day trading :)

ODPOWIEDZ