99% traderów tak maPipsKong pisze: okazuje się że po 100 pipsach zamykam w panice że dalej nie pójdzie

99% traderów tak maPipsKong pisze: okazuje się że po 100 pipsach zamykam w panice że dalej nie pójdzie
dlatego ja juz tego nawet nie komentuje tylko popijam kawe i mam ubaw niezly czytajac forum... 80% chcialo mnie zjesc na 1.1740, a teraz wszyscy zarobieni, wszystko pod kontrola, nikt sie nie myli, wszyscy zapakowani w S pod korek z dzwignia 1:1000, jachty na majorce czekaja itd itp...XAB pisze:moze ciut wyrazniej m5 na edku
https://iv.pl/images/81424028754319933189.png
fx-technik pisze:
Dadas nigdy się nie myli.
ostatnio sie spieral z kermitem bo tez nadal widzial wzrosty jak tu wielu widzi
a nie mial racji i mylil sie
mialem mu to napisac ale mi sie nie chcialo
Z nikim się nie spierałem.Kermit pisze:dlatego ja juz tego nawet nie komentuje tylko popijam kawe i mam ubaw niezly czytajac forum... 80% chcialo mnie zjesc na 1.1740, a teraz wszyscy zarobieni, wszystko pod kontrola, nikt sie nie myli, wszyscy zapakowani w S pod korek z dzwignia 1:1000, jachty na majorce czekaja itd itp...XAB pisze:moze ciut wyrazniej m5 na edku
https://iv.pl/images/81424028754319933189.png
fx-technik pisze:
Dadas nigdy się nie myli.
ostatnio sie spieral z kermitem bo tez nadal widzial wzrosty jak tu wielu widzi
a nie mial racji i mylil sie
mialem mu to napisac ale mi sie nie chcialo
Dawaj! Jadziem z koksem!xhDog pisze:Dadas napiszesz mi wskaznik?Będzie zawierał w sobie sekret przez który brokerzy cie znienawidza. Tylko ty i ja będziemy to mieli, a potem Majorka jachty rozumiesz rozumiesz
Nieźle kombinujesz. Nie ma to jak "chytry" planxhDog pisze:Dadas napiszesz mi wskaznik?Będzie zawierał w sobie sekret przez który brokerzy cie znienawidza. Tylko ty i ja będziemy to mieli, a potem Majorka jachty rozumiesz rozumiesz
a gdzie Ty tu kłótnie widzisz? Ty chyba kłótni na nawigatorze nie widziales...poczekaj na Kususaspekulantnajlepszy pisze:Uwielbiam kłótnie na nawigatorze! Jesteście beznadziejni