No Brexit, co nie?barabaszek pisze:gbp wtf?

Piszesz a nawet nie przesłuchałeś filmu. Mówiłem tam, że należy rozpatrywać to w dłuższej perspektywie czasu, po kilkunastu a nawet kilkudziesięciu zleceniach. Ale ty chyba o tym nie wiesz, że liczy się wynik końcowy. Podejmij wyzwanie bo pisać komentarze to każdy potrafi.fx-technik pisze: Tyla warte te twoje wskaźniki
Ja tam siedze w s od 1.43Cblondyn pisze:Ktoś z forum wszedł w Sbarabaszek pisze:gbp wtf?
A jak nie będzie im się chciało wymóżdżać, to napiszą, że nastąpiła realizacja zysków (no w końcu trochę podskoczył)TsunamiPL pisze:Analitycy doskonale wytłumaczą zachowanie funta.
Podwyżki stóp % mają być stopniowe i małymi krokami, co osłabiło funta![]()
Wiem co się liczy.Michał Iwański pisze:Piszesz a nawet nie przesłuchałeś filmu. Mówiłem tam, że należy rozpatrywać to w dłuższej perspektywie czasu, po kilkunastu a nawet kilkudziesięciu zleceniach. Ale ty chyba o tym nie wiesz, że liczy się wynik końcowy. Podejmij wyzwanie bo pisać komentarze to każdy potrafi.fx-technik pisze: Tyla warte te twoje wskaźniki
Pozycja nadal aktualna bo była z perspektywy h4 oraz d1.
ja już nie wytrzymuję ciśnienia bo siedzę w s od 1.71 (1 lipca 2014 r)JohnyEnglisz pisze:Ja tam siedze w s od 1.43Cblondyn pisze:Ktoś z forum wszedł w Sbarabaszek pisze:gbp wtf?
To gratulujeJohnyEnglisz pisze:Ja tam siedze w s od 1.43Cblondyn pisze:Ktoś z forum wszedł w Sbarabaszek pisze:gbp wtf?
gratulacjeCblondyn pisze: Ponad 1200 pipsów. Nieźle. "Pozwól zyskom rosnąć" jak nic