99% traderów tak maPipsKong pisze: okazuje się że po 100 pipsach zamykam w panice że dalej nie pójdzie
DayTrading: Czwartek 02.08.2018
Re: DayTrading: Czwartek 02.08.2018
dlatego ja juz tego nawet nie komentuje tylko popijam kawe i mam ubaw niezly czytajac forum... 80% chcialo mnie zjesc na 1.1740, a teraz wszyscy zarobieni, wszystko pod kontrola, nikt sie nie myli, wszyscy zapakowani w S pod korek z dzwignia 1:1000, jachty na majorce czekaja itd itp...XAB pisze:moze ciut wyrazniej m5 na edku
https://iv.pl/images/81424028754319933189.png
fx-technik pisze:
Dadas nigdy się nie myli.
ostatnio sie spieral z kermitem bo tez nadal widzial wzrosty jak tu wielu widzi
a nie mial racji i mylil sie
mialem mu to napisac ale mi sie nie chcialo
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji.  Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Oja czasem opłaca się wcześnie wstac 

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
						Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
- fx-technik
 - Fanatyk

Z nikim się nie spierałem.Kermit pisze:dlatego ja juz tego nawet nie komentuje tylko popijam kawe i mam ubaw niezly czytajac forum... 80% chcialo mnie zjesc na 1.1740, a teraz wszyscy zarobieni, wszystko pod kontrola, nikt sie nie myli, wszyscy zapakowani w S pod korek z dzwignia 1:1000, jachty na majorce czekaja itd itp...XAB pisze:moze ciut wyrazniej m5 na edku
https://iv.pl/images/81424028754319933189.png
fx-technik pisze:
Dadas nigdy się nie myli.
ostatnio sie spieral z kermitem bo tez nadal widzial wzrosty jak tu wielu widzi
a nie mial racji i mylil sie
mialem mu to napisac ale mi sie nie chcialo
Po prostu, pokazywałem alternatywę.
I wczoraj jeszcze przed przebiciem wsparcia był potencjalny Long.
Po przebiciu wsparcia dołem, wsparcie się stało oporem.
I to widać i na H4, i na H1, więc nie było wcale jasne.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
						Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Dadas napiszesz mi wskaznik? 
 Będzie zawierał w sobie sekret przez który brokerzy cie znienawidza. Tylko ty i ja będziemy to mieli, a potem Majorka jachty rozumiesz rozumiesz 

- fx-technik
 - Fanatyk

Dawaj! Jadziem z koksem!xhDog pisze:Dadas napiszesz mi wskaznik?Będzie zawierał w sobie sekret przez który brokerzy cie znienawidza. Tylko ty i ja będziemy to mieli, a potem Majorka jachty rozumiesz rozumiesz
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Nieźle kombinujesz. Nie ma to jak "chytry" planxhDog pisze:Dadas napiszesz mi wskaznik?Będzie zawierał w sobie sekret przez który brokerzy cie znienawidza. Tylko ty i ja będziemy to mieli, a potem Majorka jachty rozumiesz rozumiesz
- spekulantnajlepszy
 - Stały bywalec

Uwielbiam kłótnie na nawigatorze! Jesteście beznadziejni 

a gdzie Ty tu kłótnie widzisz? Ty chyba kłótni na nawigatorze nie widziales...poczekaj na Kususaspekulantnajlepszy pisze:Uwielbiam kłótnie na nawigatorze! Jesteście beznadziejni
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji.  Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
No i wypas. Odezwę się na priv