DayTrading: Czwartek 02.08.2018
- spekulantnajlepszy
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Czwartek 02.08.2018
Pan EFIX DM pokazuje byle jakie analizy, gada byle jak, byle by tylko handlowac i otwierac pozycje i tracic pieniadze w domu maklerskim EFIX...
Proponuje go zbanować. Na moją odpowiedzialność! Biore to na klate! Zacznijmy w końcu naprawiać Polske. Podobno na zachodzie się z nas śmieją? Zróbmy coś z tym!
pozdrawiam
twój trajder - NajlepszySpekulant
Proponuje go zbanować. Na moją odpowiedzialność! Biore to na klate! Zacznijmy w końcu naprawiać Polske. Podobno na zachodzie się z nas śmieją? Zróbmy coś z tym!
pozdrawiam
- fx-technik
- Fanatyk
To zgłaszaj, że post zawiera reklamę.spekulantnajlepszy pisze:Pan EFIX DM pokazuje byle jakie analizy, gada byle jak, byle by tylko handlowac i otwierac pozycje i tracic pieniadze w domu maklerskim EFIX...
pozdrawiam
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
W poprzednim wcieleniu musiałeś być dobryfxplayerspekulantnajlepszy pisze:Pan EFIX DM pokazuje byle jakie analizy, gada byle jak, byle by tylko handlowac i otwierac pozycje i tracic pieniadze w domu maklerskim EFIX...
pozdrawiam

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Takiego fajnego RGR-a zanegowaliCblondyn pisze:SP500 RGR
https://charts.mql5.com/18/847/us-500-h ... rokers.png
Jeszcze nie. Jak wybiją prawe ramie. Poza tym skuteczność RGRa jest w ok.50%maniuszn pisze:Takiego fajnego RGR-a zanegowaliCblondyn pisze:SP500 RGR
https://charts.mql5.com/18/847/us-500-h ... rokers.png
jako formacji odwrócenia....natomiast jako formacji kontynuacji ponad 80%...Mam na myśli realizacje formacji już wybitych oczywiścieCblondyn pisze: Jeszcze nie. Jak wybiją prawe ramie. Poza tym skuteczność RGRa jest w ok.50%

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
Zwykle, gdy coś jest negowane, to przeciwne jest potwierdzone... prawda?Kermit pisze:jako formacji odwrócenia....natomiast jako formacji kontynuacji ponad 80%...Mam na myśli realizacje formacji już wybitych oczywiścieCblondyn pisze: Jeszcze nie. Jak wybiją prawe ramie. Poza tym skuteczność RGRa jest w ok.50%![]()

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
a co to ma wspolnego z moja wypowiedzia?fx-technik pisze:Zwykle, gdy coś jest negowane, to przeciwne jest potwierdzone... prawda?Kermit pisze: jako formacji odwrócenia....natomiast jako formacji kontynuacji ponad 80%...Mam na myśli realizacje formacji już wybitych oczywiście![]()
![]()
![]()
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- spekulantnajlepszy
- Stały bywalec
chyba was zbanuje bo nie wiecie co paplacie.
-- Dodano: 02 sie 2018, 17:41 --
Tutaj swego czasu robiłem wywiad z Panem Lindą.
https://www.youtube.com/watch?v=sV2G-W0QqpQ
-- Dodano: 02 sie 2018, 17:41 --
Tutaj swego czasu robiłem wywiad z Panem Lindą.
https://www.youtube.com/watch?v=sV2G-W0QqpQ