DayTrading: Czwartek 02.08.2018
Re: DayTrading: Czwartek 02.08.2018
Krótka aktualizacja pojawiła się u mnie na YT.
Ostatnio zmieniony 02 sie 2018, 14:34 przez Michał - TopTrade, łącznie zmieniany 1 raz.
- spekulantnajlepszy
- Stały bywalec
Kusus to mój ulubieniec. Największa porażkaKermit pisze:a gdzie Ty tu kłótnie widzisz? Ty chyba kłótni na nawigatorze nie widziales...poczekaj na Kususaspekulantnajlepszy pisze:Uwielbiam kłótnie na nawigatorze! Jesteście beznadziejni![]()
![]()
![]()

- Bartomierz
- Pasjonat
Zdecydowany offtop ale polecam jeśli ktoś ma deficyt pozytywnych wibracji 
https://www.youtube.com/watch?v=mFSRCG4DrmI

https://www.youtube.com/watch?v=mFSRCG4DrmI
BBHMM 

Kusus dla mnie spoko gość...tylko jak się rozkręci w gadce to banem pachniespekulantnajlepszy pisze:Kusus to mój ulubieniec. Największa porażkaKermit pisze:a gdzie Ty tu kłótnie widzisz? Ty chyba kłótni na nawigatorze nie widziales...poczekaj na Kususaspekulantnajlepszy pisze:Uwielbiam kłótnie na nawigatorze! Jesteście beznadziejni![]()
![]()
![]()

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Nawet trochę niżejTsunamiPL pisze:To co tp na kablu 1.30 ?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
EDEK
NO TO TO JUZ WALA CHYBA W BOLKA PRAWIE 60 PROCENT NA DLUGICH NA OANDZIE ?????????////
NO TO TO JUZ WALA CHYBA W BOLKA PRAWIE 60 PROCENT NA DLUGICH NA OANDZIE ?????????////
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
Bo, jak ryzykować L z małym Stop Lossem, to tylko teraz!XAB pisze:EDEK
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
I oandianom całkiem to nieżle wychodziXAB pisze:EDEK

I słusznie. Z indianami lepiej nie zadzieraćBemowo1 pisze:I oandianom całkiem to nieżle wychodziXAB pisze:EDEK

Niejeden film to pokazuje
USD/CAD - nie tak przebija się wsparcia
W ostatnim czasie interesująca sytuacja miała miejsce na USD/CAD, gdzie podaż zaczęła atakować wsparcie w postaci zielonej strefy, wynikającej z zakresu obszaru wybitych wcześniej szczytów.
W ostatnim czasie interesująca sytuacja miała miejsce na USD/CAD, gdzie podaż zaczęła atakować wsparcie w postaci zielonej strefy, wynikającej z zakresu obszaru wybitych wcześniej szczytów.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.