Udało mu się na innych forach zastraszyć adminów i myślał że tu też mu się uda. Niech się cieszy że mu admin poszedł na rękę i usunął parę wulgarnych chociaż prawdziwych komentarzy na jego temat bo wcale nie musiał tego robić.
Strona sprzedaje konkurencyjne kursy? - Niech się nie ośmiesza, nie widziałem żeby tu taki badziew jak on ktoś sprzedawał.
Koleś przez 4 godziny pierdoli jakieś farmazony żeby sprzedać komuś marzenia za grubą kasę a na tym forum została odkryta brutalna prawda na temat jego barwnego życiorysu, który nijak się ma do wyimaginowanego wizerunku eksperta na jakiego się kreuje na YouTube.
Szkoda że za nie mogę się spotkać z nim w sądzie, gwarantuję że marnie by na tym wyszedł.
Wydrukuj maile, które do niego wysyłałeś, dowód wpłaty i zasuwaj z tym jak najprędzej na policję. Jeżeli potrzebujesz więcej informacji, pisz na priv.dartry15 pisze:Zakupiłem kurs w październiku 2017, nie muszę chyba pisać że to mało warte paplanie z którego nie skorzystałem, chciałem odzyskać pieniądze korzystając z 30 dni na zwrot, kontakt z Panem Jackiem się urwał, do dnia dzisiejszego nie odzyskałem pieniędzy, jeśli ktoś miał podobną sytuacje proszę o kontakt.