Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
YAPA
Gaduła
Gaduła

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Nieprzeczytany post autor: YAPA »

Jacek takimi tekstami może dzieci straszyć. Na tym forum są niestety same fakty o nim a że jest osobą publiczną, każdy ma prawo wyrazić opinię na jego temat.
Udało mu się na innych forach zastraszyć adminów i myślał że tu też mu się uda. Niech się cieszy że mu admin poszedł na rękę i usunął parę wulgarnych chociaż prawdziwych komentarzy na jego temat bo wcale nie musiał tego robić.
Strona sprzedaje konkurencyjne kursy? - Niech się nie ośmiesza, nie widziałem żeby tu taki badziew jak on ktoś sprzedawał.
Koleś przez 4 godziny pierdoli jakieś farmazony żeby sprzedać komuś marzenia za grubą kasę a na tym forum została odkryta brutalna prawda na temat jego barwnego życiorysu, który nijak się ma do wyimaginowanego wizerunku eksperta na jakiego się kreuje na YouTube.
Szkoda że za nie mogę się spotkać z nim w sądzie, gwarantuję że marnie by na tym wyszedł.
dartry15 pisze:Zakupiłem kurs w październiku 2017, nie muszę chyba pisać że to mało warte paplanie z którego nie skorzystałem, chciałem odzyskać pieniądze korzystając z 30 dni na zwrot, kontakt z Panem Jackiem się urwał, do dnia dzisiejszego nie odzyskałem pieniędzy, jeśli ktoś miał podobną sytuacje proszę o kontakt.
Wydrukuj maile, które do niego wysyłałeś, dowód wpłaty i zasuwaj z tym jak najprędzej na policję. Jeżeli potrzebujesz więcej informacji, pisz na priv.

KAZIKGAZIK
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KAZIKGAZIK »

https://ciekawostkihistoryczne.pl/2017/ ... rl-u-18/#2

Kolejny kolega Jacka hahah :D:D

-- Dodano: 27 sty 2018, 10:04 --

Tadeusz na instagramie ma podpis: Ultramaratończyk, Biznesman, Inwestor...

Ultramaratończyk to wiemy. Opowiada te historie do zarzygania. Ja znam je na pamięć tak samo jak inne jego historie związane z lodami/lemoniadą ( Bo Tadzio miał tyle biznesów, że sam nie wie co sprzedawał i raz mówi tak,a raz tak. Swoja drogą jak był to jego pierwszy biznes to powinien wiedzieć co sprzedawał. Tą od selera w zakopcu to doskonale wiedział:):)

Biznasman-Wiemy tylko o stronach dotyczących seksu, uwodzenia, kalibabki i jego firmach top medium czy tam promnet, które mu generują mu tylko skromny procent jego obrotów.

Ale o innych firmach co generują mu miliony, to już nie chce opowiedzieć.

Inwestor-tu się też nie chwali:) ten nasz Anioł Biznesu

Teflon
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Teflon »

mario76 - Oczywiście, że się da, zauważ, że Jacek systematycznie tworzył filmiki i zamieszczał je co piątek przez kilka lat. Czyli konsekwencja była, jakąś pracę tez włożył w tworzenie różnego rodzaju badziewia i pozyskanie zaufania słuchaczy.

KAZIKGAZIK - Jacuś pewnie powie, że nie miał warunków do przechowywania lodów więc stopniały i zrobiła się z nich lemoniada :D

Macen
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Macen »

Kiedyś podczas LIVE Pan Jacek coś zaczął pier.. o atrakcyjności i o uwodzeniu i już wtedy miałem 100% pewności że gość nie ma pojęcia o tym tylko zarabia na ludzkiej naiwności .
Pan Jacek jest dobrym "aktorem" ale wątpię w to czy jest takim jak się określa "człowiekiem sukcesu"

mario76

Nieprzeczytany post autor: mario76 »

My tu gadu gadu, śmiejemy się z Jacka, albo krytykujemy na maxa, a Jaca ciężko pracuje i ....wydaje kolejną książkę!!!

I kasa się zgadza.

"Panie i Panowie, dobre wieści :)
Zrobiliśmy coś niesamowitego, co pierwszy raz ma miejsce w Polsce.

ABSOLUTNIE WSPANIAŁA KSIĄŻKA MOTYWACYJNA
"Mistrzowie" czyli 101 inspirujących historii ludzi sukcesu.

Więcej powiem na live we wtorek 6 lutego o 20:00."

YAPA
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: YAPA »

Jeżeli ta książka "mistrzowie" ma być napisana przez Jacka to nic dobrego nie wróży, pewnie wspomni w niej o swych dwóch koleżankach, które robiły z nim te ustawione wywiady i oczywiście o sobie samym, jak sprzedał kilka lodów albo lemoniad w czasie komuny. Może jak wyprowadza 30 psów na raz...?
Wystarczy już tej kompromitacji panie Jacku.
W każdym razie ja panu już dziękuję.

hiro
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: hiro »

Jeśli chodzi o książkę mistrzowie to najzabawniejsze jest to ,że .... nie została napisana przez J.
W skrócie: bodajże w listopadzie powstała grupa z koncepcją książki i poszukiwanie współautorów na zasadzie "napisz ze mną książkę, nie chodzi o zyski, będzie robiona po kosztach i wydrukowana przez wydawnictwo P. ,a ty dostaniesz kilka egzemplarzy. najlepiej jakby współautor miał kanał na yt czy coś (zasięgi). Nie wiem jak potem rozwinęła się sytuacja bo przestałem śledzić ,ale założę się ,że nie będzie to pierwsza książka wydana w tym modelu.
Najważniejsze każdy współautor miał napisać JEDNĄ/DWIE strony o wybranym przez siebie "człowieku sukcesu"
Nie wiem czy ktoś to potem redagował czy poszło w 101 różnych "stylach" różnych osób.
W mojej opinii jest to po prostu lista/raport subiektywnie wybranych "zarysów" ludzi ,którym coś się udało

Wszystko co napisałem jest moją opinią w ramach posiadanej mi wiedzy.

Kolosalny
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Kolosalny »

Witam wszystkich obiektywnych i mniej obiektywnych „forumowiczów”. Piszę ten komentarz bo krew mnie zalewa patrząc na ten cały zlew na tym wątku. Przeczytałem losowo kilka postów, nie wiem co tu jeszcze siedzi ale po tych 5minutach czytania przedstawię własną opinię. Jestem wdzięczny Panu Jackowi za pracę którą wykonuje dlatego odczuwam moralny obowiązek sprostowania pewnych „wypaczeń”:

1. Książka „Rusz dupę” – kupiłem, przeczytałem i POLECAM, znalazłem w niej wartościowy content, a dodam, że czytam dużo.
2. Kurs 1Mln – nie kupiłem, ale skorzystałem z kursu technik zapamiętywania wyprodukowanego przez Marcina Kowalczyka, promowany na kanale sukces.pl. Przed kursem obejrzałem wszystkie filmiki Marcina na YT i doszedłem do wniosku, że warto… Dziś nie mam, żadnych problemów ze skutecznym zapamiętywaniem a dodam, że przed kursem przeczytałem 2 książki z tej dziedziny i nie zrobiłem takiego postępu jak teraz.
3. Kanał na YT sukces.pl – ostatnio obejrzałem film pt. 18 x Dlaczego biedni są biedni. Nie jestem milionerem więc czuje się biedny zarabiając na łapę 4 tys mc, potrafiłem z tego filmu wyciągnąć wnioski (jestem leniwy, nie myślałem w odpowiedni sposób, nie szukałem odpowiedniej wiedzy)
4. Pozostałe filmy na na kanale YT sukces.pl – dla mnie 100% wartości. Choć pewne historie opowiadane powtarzają się to jeśli z 10min filmu który dostaję za darmo trafia do mnie 1minuta to było warto i nie żałuję.
5. Produkty które reklamuje – Geniusz, nie korzystałem nie mam opinii.

Do tej pory czerpię wiedzę z kanału sukces.pl za darmo więc czas poświęcony na napisanie komentarza jest pewnym aktem zapłaty za wkład Pana Jacka w mój rozwój.

Teflon
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Teflon »

Jego nowe nagranie brzmi jak krzyk, którym chciał przekazać "odczepcie się ode mnie hejterzy i pozwólcie mi dalej naciągać ludzi... właśnie pisze kolejną niesamowitą książkę więc nie zatrzymacie tego...

Na youtube poświęcam tylko 10 minut tygodniowo, czasami 4h konferencji + zajmowanie się kursantami + wymyślanie kolejnych produktów = 8 godzin, co nie zmienia faktu, że to tylko ułamek tego co robie, sprzedaje produkty na cały świat.
Robię to przez internet w sposób zautomatyzowany więc nie muszę poświęcać temu czasu tylko bujam się po Dubaju w Ferrari wy nieudacznicy"

ALcapone
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: ALcapone »

Jacuś to najbardziej fałszywy człowiek na YT w temacie motywacji. Fałszywy oznacza kłamca i oszust i on ma być ekspertem uczciwego dorabiania się. Ogólnie śmiem twierdzić że 99,9% ludzi bogatych dorobiło się nieuczciwie. Nie oznacza to że kradli w takim sensie ale dorobili się na krzywdzie innych , często balansując ale na granicy prawa. Takich rodzajów nieuczciwości jest bardzo dużo. Ot chociażby każda reklama produktu która zawsze kłamie i obiecuje więcej niż jest w realu. Tylko ludzie z twardym kręgosłupem moralnym dochodzą do czegoś bo zawsze ich sukces polega na wspinaniu się po trupach innych , to może być np płacenie innym za pracę 2000 brutto (albo za pizze jak to robi Jacuś ), optymalizacja podatkowa, wykorzystywanie wpływowych znajomości biznes - państwo. Tak czy inaczej ludzie którzy dorobili się naprawdę uczciwie (moralnie) jest tak mało jak prawdopodobieństwo że spadnie na ciebie samolot.

ODPOWIEDZ