Kreaster pisze:Zastanawiam się czy nie nagrać na YT, bądź z lektorem filmiku podsumowującego ten cały success. Od miedzianych tulipanów, koszt pizzy, brat za 5k godzine pomoże informatyk i dosłownie wszystko
W sumie pomysł bardzo ciekawy Kreaster, lecz musisz się liczyć z tym, że Pan Jacek na pewno posłałby swojego prokuratora do ścigania Ciebie

Z chęcią bym taki film obejrzał ale pod jednym warunkiem - musiałby być zrobiony i przedstawiony w sposób bardzo profesjonalny.
Przypomniała mi się jedna rzecz..
Pamiętam jak Jacek robił na FB/Youtube jakiegoś live'a odnośnie bycia atrakcyjnym
Na początku mówił bardzo ciekawe i wartościowe rzeczy o tym jak postawa ciała wpływa na naszą atrakcyjność, wygląd, zapach, pewność siebie itd., później zaczęły się jakieś gadki o uśmiechaniu się przez 10 minut czy też wyobrażaniu sobie jakiejś szczęśliwej buzi w brzuchu.
Transmisja trwała 2h, oczywiście przez większość czasu możliwość komentowania była wyłączona,
Raz na jakiś czas Jacek włączał komentarze i pamiętam, że jakieś 30 min przed końcem pewien pan napisał, coś w stylu:
,,Haha i jak się czujecie z tym, że przez bite 2h oglądaliście reklamę kodu atrakcyjności?
"
Jak przeczytałem ten komentarz... (oczywiście z niewiadomych przyczyn później zniknął) to sobie pomyślałem:
,,nie no bez przesady, przecież chyba nie będzie reklamował tego starego kursu bo to już byłaby przesada"
I nagle... jakieś 10 minut po tym jak przeczytałem ten komentarz, Jacek zaczął mówić, że ma do zaoferowania swój kurs, który nazywa się Kod Atrakcyjności i kosztuje tyle i tyle...
Na początku się załamałem, myślałem, że Jacek chociaż raz zrobi coś bez promocji swojego produktu/usługi a tu nie - On już chce po prostu wszystko wszędzie opchnąć gdzie się tylko da..
Byłem na siebie mega zły, że zmarnowałem 2h na oglądaniu reklamy jakiegoś choler..... jakiegoś tam kursu..
Od tamtej pory nie obejrzałem już żadnej konferencji tego człowieka.
Jeżeli ktoś nie wierzy - niech wpisze się na jego listę E-mailową, niech zacznie oglądać jego filmiki i konferencje a zobaczy, że to jest kanał czysto sprzedażowy.