Jacek Wiśniowski kurs 1 mln
-
- Stały bywalec
Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln
Pod filmikami jest teraz link do jego ksiazki na allegro. Dostepnych jest na aukcji na allegro ponad 49 tys. sztuk za 34 zlote.
34 zl x 49234 = 1.673.956 zl plus ksiazki, ktore sprzedal bezposrednio ze strony rusz-dupe.pl to bedzie juz 2 mln zl plus kursy to ile mln zl bedzie?
To jest wlasnie przepis na to jak zostac multimilionerem!!!
Przy takiej sprzedazy bezposredniej jaka prowadzi koszty druku ksiazki sa minimalne, bo naklad ksiazki duzy. Koszty dla posrednikow zadne, bo prowadzi to przez promnet:
Adres do reklamacji
Promnet
...
Dodatkowe informacje
Prosze o kontakt mailowy na sekretariat@topmedium.pl z informacja o przedmiocie reklamacji.
34 zl x 49234 = 1.673.956 zl plus ksiazki, ktore sprzedal bezposrednio ze strony rusz-dupe.pl to bedzie juz 2 mln zl plus kursy to ile mln zl bedzie?
To jest wlasnie przepis na to jak zostac multimilionerem!!!
Przy takiej sprzedazy bezposredniej jaka prowadzi koszty druku ksiazki sa minimalne, bo naklad ksiazki duzy. Koszty dla posrednikow zadne, bo prowadzi to przez promnet:
Adres do reklamacji
Promnet
...
Dodatkowe informacje
Prosze o kontakt mailowy na sekretariat@topmedium.pl z informacja o przedmiocie reklamacji.
Ostatnio zmieniony 30 gru 2017, 01:10 przez tomeknowak, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolego to, że ktoś wystawił 50k książek czy tam wydrukował nie znaczy, że je sprzeda. Ja mogę sobie 100k wydrukować i co milionerem na kalkulatorze jestem? Michał Szafrański świetnie podliczył jak bardzo jest nieopłacalne wydawanie książek przez wydawnictwa.
09-12-2017 o godz 19:13 FanKultury dodał recenzję:
Książka napisana na kolanie. Około 200 stron - czcionka b. duża, nie ma w treści nic szczególnego - te "sposoby", które autor przytacza są z najniższej półki. Np. sposób na energię - weź rano zimny prysznic i tyle, sposób na koncentrację - licz do 100 i tyle... Śmieszna też jest historia koleżanki autora, która powiedziała, że gdyby nie wiedziała za co się zabrać w biznesie to zarezerwowała by stolik w luksusowej restauracji i wsłuchała się w to co ludzie mówią - potem wiedziała by co już zrobić... Nie polecam książki - strata czasu, lepiej przeczytać literaturę autorów, którzy znają się na tym co robią
Po przeczytaniu książki mam wrażenie, że została ona napisana tylko i wyłącznie dla PIENIĘDZY!
KOMENTARZE Z EMPIKU (7 OCEN):
http://www.empik.com/rusz-dupe,p1162754035,ksiazka-p
Książka napisana na kolanie. Około 200 stron - czcionka b. duża, nie ma w treści nic szczególnego - te "sposoby", które autor przytacza są z najniższej półki. Np. sposób na energię - weź rano zimny prysznic i tyle, sposób na koncentrację - licz do 100 i tyle... Śmieszna też jest historia koleżanki autora, która powiedziała, że gdyby nie wiedziała za co się zabrać w biznesie to zarezerwowała by stolik w luksusowej restauracji i wsłuchała się w to co ludzie mówią - potem wiedziała by co już zrobić... Nie polecam książki - strata czasu, lepiej przeczytać literaturę autorów, którzy znają się na tym co robią

-
- Stały bywalec
Wybrales jedyna calkowicie negatywna opinie. Na allegro jest link do lubimyczytac.pl. Tam ocena wynosi 6,86/10. Bywaja maksymalnie pozytywne jak i makymalnie negatywne komentarze. Takze to jest tylko kwestia czasu kiedy z tej ksiazki bedzie mial 2 mln zl.Kreaster pisze:Kolego to, że ktoś wystawił 50k książek czy tam wydrukował nie znaczy, że je sprzeda. Ja mogę sobie 100k wydrukować i co milionerem na kalkulatorze jestem? Michał Szafrański świetnie podliczył jak bardzo jest nieopłacalne wydawanie książek przez wydawnictwa.
Książka napisana na kolanie. Około 200 stron - czcionka b. duża, nie ma w treści nic szczególnego - te "sposoby", które autor przytacza są z najniższej półki. Np. sposób na energię - weź rano zimny prysznic i tyle, sposób na koncentrację - licz do 100 i tyle... Śmieszna też jest historia koleżanki autora, która powiedziała, że gdyby nie wiedziała za co się zabrać w biznesie to zarezerwowała by stolik w luksusowej restauracji i wsłuchała się w to co ludzie mówią - potem wiedziała by co już zrobić... Nie polecam książki - strata czasu, lepiej przeczytać literaturę autorów, którzy znają się na tym co robiąPo przeczytaniu książki mam wrażenie, że została ona napisana tylko i wyłącznie dla PIENIĘDZY!
.tomeknowak pisze:Pod filmikami jest teraz link do jego ksiazki na allegro. Dostepnych jest na aukcji na allegro ponad 49 tys. sztuk za 34 zlote.
34 zl x 49234 = 1.673.956 zl.
Kolego, wiesz ile to jest 49 tys. książek? Załóżmy skromnie że jedna waży 200g. Wychodzi 10 ton makulatury.
Na Allegro można sobie wystawić i milion sztuk, prowizję płacisz dopiero przy sprzedaży. Wiele razy trafiłem na sprzedawcę, który miał wystawione kilka tysięcy sztuk jakiegoś produktu a po sprzedaży kilku sztuk aukcja znikała i nigdy więcej się nie pojawiała.
Znając Jacka, można się domyślić że te 49 000 książek wpisał żeby wyjść na wybitnego pisarza. Taka sama manipulacja jak te jego wymyślone 600 stron internetowych, te jego 7 cyfrowe zarobki, tylko 30 osób, tylko dziś w tej cenie, kup pan geniusz po świętach a dostaniesz eliksir młodości i w kółko te same farmazony. Żaden milioner nie zajmuje się takimi pierdołami bo nie jest mu to do niczego potrzebne.
Domyślam się że Jacek "otwarł" oczy i zauważył że mu kasa z kursów topnieje a udawanie milionera kosztuje...
Tak jak pisałem wcześniej, ta jego znajoma z filmiku o nieruchomościach i on są siebie warci. Teraz będą pewnie coś z autami kombinować bo strzelanie z gumki w nadgarstek nie przyniosło mu wymarzonego miliona.
"Hej Jeśli myślisz zmienić niedługo samochód to warto posłuchać..." - Jeżeli tak buduje zdania najlepszy uczeń w klasie, twierdzę że w Dębicy poziom edukacji znacznie odbiega od ogólnie przyjętych standardów.
-
- Gaduła
Książka RUSZ DUPĘ, jest to streszczenie, jak widać jego kursu pod taką sama nazwą, którą zrobił bodajże w 2013 roku. Byłem na tym kursie...kosztował on 997 złotych lub 1200, już nie pamiętam dokładnie ile dałem, wiem że wtedy pierwszy raz zapaliła mi się czerwona lampka...
Kiedy mi się zapaliła?
Kiedy Jacek w kursie za 1000 złotych opowiedział taką historię...że czytał wywiad z pewną milionerką, czy był na szkoleniu u pewnej milionerki, już dokladnie nie pamiętam i ją ktoś zapytał co by zrobiła jakby wszystko straciłą. Ona odpowiedziała, że poszła by do najdroższej restauracji w miejscie, zamówila by wodę i słuchałą by co tam ludzie maja do powiedzenia. Jak on to ujął "wyciagała bym uszy do góry".
Pomyślałem sobie wtedy... Kurwa Kazik zapłąciłeś pół swojej wypłaty żeby usłyszeć taką radę? Jak widac Jacek teraz w książce pisze o swojej koleżance, więc albo ta milionerka o której mówił stała się jego koleżanką, albo znów pierdolnął się w zeznaniach jak wcześniej z lemoniadą i lodami...
):)
To są dosłownie tego typu rady jak: informatyk za cenę pizzy, idź wyprowadź 30 psów na raz oraz kup wodę w Mariottcie i słuchaj co ludzie mają do powiedzenia...
Uważam, że Jacek jest takim polskim Frankiem Kerrnem...
Kim jest Frank Kerrn? Jest to spec od marketingu z USA, któy powiedział kiedyś coś takiego:
'' zacząłem zarabiać 4 razy więcej wtedy, kiedy zacząłem mówić, że zarabiam 2 razy więcej niż zarabiałem".
Jacek myślę, że stał się niezalezny finansowo właśnie teraz....właśnie w tej chwili...
Sorry JW, ale nie ustosunkowałeś się do stawianych Ci pytań, tylko umiałeś straszyć prawnikami, sądami oraz prokuratorami jak Marszałkowskiego, który ładnie Cię wyjaśnił...
Co to za milioner na którego próżno znaleźć coś w internecie. Kiedy JW nagrywał pod pseudonimem Brunet, szukałem informacji na jego temat. Jednak próżno ich było znaleźć internecie. Był tylko PROMNET z nim powiązany i strona Oświecony Kochanek. Kiedy przkebranżowił się z trenera seksualnego i uwodziciela na motywatora i zaczął nagrywac pod swoim imieniem i nazwiskiem, dalej chuj jeden wielki o nim wiadomo. Dalej jest tylko PROMNET JW i nic praktycznie więcej...
O jego ziomku (chyba już byłym nawet) Rafaelu można znaleźć wiele informacji. Wiadomo czym się zajmuje, a o Jacku praktycznie nic. W jego opowieściach przewijają się tylko streszczone ksiażki, które przeczytał, oraz że niedawno poznał pewnego pana....
Zastanawiające jest to, że Jacek od kilku lat opowiada ciągle jedne i te same historie w których już sam zaczna się motać...
maraton, lemoniada/lody, pieluchy, jak był najlepszy w klasie, biuro podróży, pizza portal... Ciągle te same opowieści, które zaczął opowiadać już w 2013 roku...Czy w życiu takiego milionera nic się "biznesowego" nie dzieje, że musi opowiadac ciągle te same historie w których tez się gubi?
Jacek nie jest mistrzem motywacji. On jest mistrzem autoprezentacji
Kiedy mi się zapaliła?
Kiedy Jacek w kursie za 1000 złotych opowiedział taką historię...że czytał wywiad z pewną milionerką, czy był na szkoleniu u pewnej milionerki, już dokladnie nie pamiętam i ją ktoś zapytał co by zrobiła jakby wszystko straciłą. Ona odpowiedziała, że poszła by do najdroższej restauracji w miejscie, zamówila by wodę i słuchałą by co tam ludzie maja do powiedzenia. Jak on to ujął "wyciagała bym uszy do góry".
Pomyślałem sobie wtedy... Kurwa Kazik zapłąciłeś pół swojej wypłaty żeby usłyszeć taką radę? Jak widac Jacek teraz w książce pisze o swojej koleżance, więc albo ta milionerka o której mówił stała się jego koleżanką, albo znów pierdolnął się w zeznaniach jak wcześniej z lemoniadą i lodami...

To są dosłownie tego typu rady jak: informatyk za cenę pizzy, idź wyprowadź 30 psów na raz oraz kup wodę w Mariottcie i słuchaj co ludzie mają do powiedzenia...
Uważam, że Jacek jest takim polskim Frankiem Kerrnem...
Kim jest Frank Kerrn? Jest to spec od marketingu z USA, któy powiedział kiedyś coś takiego:
'' zacząłem zarabiać 4 razy więcej wtedy, kiedy zacząłem mówić, że zarabiam 2 razy więcej niż zarabiałem".
Jacek myślę, że stał się niezalezny finansowo właśnie teraz....właśnie w tej chwili...
Sorry JW, ale nie ustosunkowałeś się do stawianych Ci pytań, tylko umiałeś straszyć prawnikami, sądami oraz prokuratorami jak Marszałkowskiego, który ładnie Cię wyjaśnił...
Co to za milioner na którego próżno znaleźć coś w internecie. Kiedy JW nagrywał pod pseudonimem Brunet, szukałem informacji na jego temat. Jednak próżno ich było znaleźć internecie. Był tylko PROMNET z nim powiązany i strona Oświecony Kochanek. Kiedy przkebranżowił się z trenera seksualnego i uwodziciela na motywatora i zaczął nagrywac pod swoim imieniem i nazwiskiem, dalej chuj jeden wielki o nim wiadomo. Dalej jest tylko PROMNET JW i nic praktycznie więcej...
O jego ziomku (chyba już byłym nawet) Rafaelu można znaleźć wiele informacji. Wiadomo czym się zajmuje, a o Jacku praktycznie nic. W jego opowieściach przewijają się tylko streszczone ksiażki, które przeczytał, oraz że niedawno poznał pewnego pana....
Zastanawiające jest to, że Jacek od kilku lat opowiada ciągle jedne i te same historie w których już sam zaczna się motać...
maraton, lemoniada/lody, pieluchy, jak był najlepszy w klasie, biuro podróży, pizza portal... Ciągle te same opowieści, które zaczął opowiadać już w 2013 roku...Czy w życiu takiego milionera nic się "biznesowego" nie dzieje, że musi opowiadac ciągle te same historie w których tez się gubi?
Jacek nie jest mistrzem motywacji. On jest mistrzem autoprezentacji
Ja znalazłem ostatnio takie info:
http://www.infoveriti.pl/osoba-krs/Wisn ... 9e4aa.html
oraz:
http://www.infoveriti.pl/firma-krs/Prog ... 00685.html
Z tego by wynikało że najlepszy uczeń w klasie, mistrz seksu, edukacji i sprzedaży zwany inaczej Jackiem - Tadeuszem odwiedził Wieliczkę i zagościł tym razem w firmie Onglow w miejscowości Siercza.
-Światowy milioner...
http://www.infoveriti.pl/osoba-krs/Wisn ... 9e4aa.html
oraz:
http://www.infoveriti.pl/firma-krs/Prog ... 00685.html
Z tego by wynikało że najlepszy uczeń w klasie, mistrz seksu, edukacji i sprzedaży zwany inaczej Jackiem - Tadeuszem odwiedził Wieliczkę i zagościł tym razem w firmie Onglow w miejscowości Siercza.
-Światowy milioner...
-
- Gaduła
to teraz szukamy informacji na temat firmy ONGLOW 

https://mojepanstwo.pl/onglow-spolka-z- ... zialnoscia
Nasz mistrz pewnie będzie skóry zwierzęce wyprawiał...
Nasz mistrz pewnie będzie skóry zwierzęce wyprawiał...
Witam wszystkich "śledczych". 
Zdecydowałem zarejestrować się do tego forum ze względu na porywający temat.
Temat opowiadający o nie byle jakiej "osobistości"
Oto co udało mi się na szybko ustalić.
O tym wszyscy wiedzą.
https://krs.wp.pl/firmy/jacek-wisniowsk ... et-4526816
Idąc dalej tym tropem.
https://krs.wp.pl/osoby/wisniowski-jacek-315415742
Lub bardziej obrazowa.
https://krs.wp.pl/osoby/wisniowski-jacek-284347269

Zdecydowałem zarejestrować się do tego forum ze względu na porywający temat.
Temat opowiadający o nie byle jakiej "osobistości"

Oto co udało mi się na szybko ustalić.
O tym wszyscy wiedzą.
https://krs.wp.pl/firmy/jacek-wisniowsk ... et-4526816
Idąc dalej tym tropem.
https://krs.wp.pl/osoby/wisniowski-jacek-315415742
Lub bardziej obrazowa.
https://krs.wp.pl/osoby/wisniowski-jacek-284347269
TADZIK
Jacek już tyle nagrał tych filmików, że sam zapomniał już o czym mówił, a niektórzy mają lepszą pamięć niż on i pamiętają co to mistrz biznesu mówił kiedyś.
Tak jak ktoś wyżej wspomniał i świetnie podsumował go. Czemu ten biznesmen ani razu nie wspomina czegokolwiek o swoich firmach skoro ma ich tak dużo? Dosłownie nic. Bo tych firm nie ma.
Kiedyś jak już napisałem, wspomniał chyba nawet na 2 filmikach, że on na kickstarterze robił zbiórki jakieś, albo drukował coś jakieś prototypy na drukarkach 3D. Taa kurwa ciekawe czy on pamięta, że coś takiego w ogóle mówił.
Zero realnych treści z firm, co się dzieje, jak to, tylko lanie wody. Pusta motywacje, spisz cele, dąż do sukcesu, puste gadanie.
Pamiętam jeszcze ten jego filmik który nakręcił z powodu tego wątku: KIM JEST JACEK WIŚNIOWSKI?
Filmik na którym nie dowiedziałeś się o nim niczego nowego czyli, że koleś przebiegł maratony, nigdy nie napisał CV, lemioniady/lody, zarabia miliony. Ot 10 minutowe gadanie streszczone w zdaniu.
Tak jak ktoś wyżej wspomniał i świetnie podsumował go. Czemu ten biznesmen ani razu nie wspomina czegokolwiek o swoich firmach skoro ma ich tak dużo? Dosłownie nic. Bo tych firm nie ma.
Kiedyś jak już napisałem, wspomniał chyba nawet na 2 filmikach, że on na kickstarterze robił zbiórki jakieś, albo drukował coś jakieś prototypy na drukarkach 3D. Taa kurwa ciekawe czy on pamięta, że coś takiego w ogóle mówił.
Zero realnych treści z firm, co się dzieje, jak to, tylko lanie wody. Pusta motywacje, spisz cele, dąż do sukcesu, puste gadanie.
Pamiętam jeszcze ten jego filmik który nakręcił z powodu tego wątku: KIM JEST JACEK WIŚNIOWSKI?
Filmik na którym nie dowiedziałeś się o nim niczego nowego czyli, że koleś przebiegł maratony, nigdy nie napisał CV, lemioniady/lody, zarabia miliony. Ot 10 minutowe gadanie streszczone w zdaniu.