Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
YAPA
Gaduła
Gaduła

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Nieprzeczytany post autor: YAPA »

Kreaster pisze:
Koleś jest żałosny bo prawi swoim widzom, żeby otaczać się ludźmi sukcesu, a sam bije piony z wątpliwej jakości ludźmi.
Dokładnie. Ta Izabela Kwietniowska już była tu wspomniana niezbyt przychylnie. Jacek bez powodu jej nie odwiedza, jeździ tam bo mu się pali pod dupą a udawanie bogacza kosztuje... Można się domyślić co będą próbowali kombinować w następnych odcinkach aby wyszarpać kasę od kolejnych naiwniaków...
Są niestety siebie warci...

Lorcan
Stały bywalec
Stały bywalec

Jednopostowiec

Nieprzeczytany post autor: Lorcan »

Witam wszystkich,

Śledzę ten temat od bardzo dawna, muszę przyznać, że wypowiedzi niektórych osób bywały mistrzowskie, szło się uśmiać po pachy za co dziękuję ;)

Pamiętam pierwszy film, który zobaczyłem, nazywał się chyba ,,najważniejsza umiejętność w życiu"
Zobaczyłem elegancko ubranego mężczyznę w sportowej furze, który mówił naprawdę wartościowe rzeczy, po obejrzeniu tego filmiku byłem pozytywnie zaskoczony itp.

Zauważyłem, że P. Jacek jest jak taka mama kaczka, która prowadzi zagubione puchate stworzonka ku lepszej drodze
(to nie jest żadna obraza tylko porównanie do sytuacji występującej w przyrodzie w celu zrozumienia mojej wypowiedzi)

Oglądałem jego filmiki po kolei, jak zaczarowany, kurde jakiś facet, prawdziwy businessman, jakiś manager, inwestor, oświecony finansowo do potęgi, no po prostu nic tylko siedzieć i słuchać.

aż do momentu jak się zaczęła gadka na temat kursów produktów itp, wtedy od razu się obudziłem, od razu zobaczyłem w nim kogoś pokroju kołcza M, Pana Grzesiaka, Jakóbiaka czy innych motivation-speakerów, proroków itp.

W całej swojej wypowiedzi chcę powiedzieć jedną ważną rzecz

Zapewne wiecie o czymś takim jak lista meilowa Pana Jacka? mówił o niej kilka razy, żeby na jego stronie internetowej wpisać swój adres email i będzie wysyłał do nas wiadomości, w których to informacje nie są podawane w filmikach itp.

Sprawdziłem przed chwilą, że subskrybowałem ową listę meilową dnia 12 Maja 2017 roku

Otworzyłem sobie 10 pierwszych meili od niego, które dostałem i 10 ostatnich meili

Pierwsze 10 meili (nie licząc potwierdzenia rejestracji) otrzymałem w dniach od 12 Maja 2017 do 30 Maja 2017
na te 10 E-maili tylko 1 E-mail dotyczył sprzedaży jakiegoś produktu, pozostałe 3 był tylko zachęceniem do wzięcia udziału w konferencji na yt (bez żadnych cen, zapisów, promocji, nagabywania) - po prostu coś w stylu ,,chcesz to wpadnij" a pozostałe 6 były czysto rozwojowe-motywacyjne bez jakiejkolwiek sprzedaży czegokolwiek

Tak więc 10% z tych meili było czysto sprzedażowe, 30% z lekkim zachęceniem do brania udziału w videokonferencji a pozostałe 60% czysto motywacyjne,
Sprawdziłem jeszcze pozostałe 10 meili i również tendencja się utrzymywała, informacje o spotkaniach na żywo, jakieś reguły powtarzania itp,

A teraz odpaliłem sobie 10 najnowszych meili (II połowa listopada -> Grudzień)

50% tych emaili było twardym zachęceniem do brania udziału w konferencjach, a pozostałe 50% było twardo czysto-sprzedażowe i 0% czysto motywacyjnych

Chyba nie potrzeba nic tutaj więcej komentować,

1) Utworzenie mocnego autorytetu (np ukończone maratony, pisarz, nazywanie siebie MISTRZEMm nienaganny ubiór, dykcja, charyzma) itp
2) Ukazanie się w internetowej społeczności -> Kanał na YT z pokazywaniem własnego wizerunku (większe uzyskiwanie zaufania) Oczywiście drogie fury, plaże zza pleców, marynarki z najwyższej półki, konkursy, przejażdżki itp
3) zbieranie jak największej liczby docelowych odbiorców, filmiki czysto motywacyjne, dawanie miliarda darmowych porad (które serio były dobre) leciutkie zachęcanie do videokonferencji jak nie masz co robić w sobote itp
4) redukcja biegu z 5 na 4 podczas wyprzedzania i gaz w podłogę, czyli sprzedaż sprzedaż sprzedaż sprzedaż, kursy, kursy kursy kursy, opaski, gumki do strzelania, eliksiry odmładzające, eliksiry geniusza, książka o beniaminie, o ruszeniu 4 liter, - Tzw Agresywna sprzedaż.

Nie uważam, że robi coś złego

Na rynku dostępne jest to czego klienci oczekują, jedynym wysiłkiem klienta jest sprawdzenie zakupowanego towaru/usługi.

Jak dotarłeś do końca to pokojnej nocy życzę :)

Grymus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Grymus »

Czytałem sobie teraz co Jacek sam napisał o sobie:

http://www.mistrzmotywacji.pl/blog/o-mnie/

Jacek mówił, że ma coś około 40 lat teraz . A tu pisze, że osiągnął wolność finansową mając 33 lata i jego dochody były głównie z subskrybcji serwisów turystycznych, abonamentów platform internetowych .

biuro turystyczne podobno działało do 2005 roku gdzie Jacek miał wtedy 28 lat a to jeje do 2007 gdzie miał 30 niby .

Więc miał stałe dochody 3 lata potem z platform i serwisu turystycznego , które już dawno nie działały :D :D :D :shock: :shock:
Pogubił się chyba znowu w tym wszystkim

dziabuch
Gaduła
Gaduła

Re: Jednopostowiec

Nieprzeczytany post autor: dziabuch »

Lorcan pisze: nienaganny ubiór, dykcja, )
No w tym momencie to nie zdzierżyłem:D

Jeśli chodzi o ubiór to jest słabo ogólnie: koszule przez długi czas były dwie na krzyż, wciąż te same aż zaczęli z tego ludzie łacha drzeć to coś drgnęło;
z marynarkami podobnie; coś mi się widzi że na jednym nagraniu koszulka polo sygnowana lacoste była podróbą z aliexpressu ale pewny nie jestem a nie chce mi się szukać filmiku.
Ale jeśli chodzi o rzeczoną DYKCJĘ, tudzież ogólniej sferę językową, to jest dramat, tragedia, parodia i kpina w jednym.
Już nawet nie chodzi o 'włanczanie' bo to dość powszechny nawyk- sam tak mówię w pełni świadomie.
No ale Jacek w ogóle nie wymawia zbitki 'trz' na przykład. Jacek nie patrzy i nie potrzebuje, tylko 'paczy' i 'poczebuje';
w ostatnim filmiku towarzyszka Jacka, z którą zapewne będzie jadł selery rozwaliła system i to dwukrotnie (więc kwestia przejęzyczenia odpada) stwierdzając że ona będzie sprowadzać jakieś tam auta do KRAJI, słyszycie: KRAJI, nie kurde krajów, tylko kraji.
Jak ich widzę oboje, to mam nieodparte wrażenie, że ci ludzie nie są ubrani, tylko PRZEBRANI.
Nie wnikam w kwestie etyczne, finansowe, bo nie mnie to oceniać. Ale w sferze ogólnej kultury bycia ci ludzie są słabo zakamuflowanymi prowincjuszami, taki Jacek i Izabela Dyzmowie.

SamuX
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: SamuX »

Chciałbym zauważyć jedną rzecz.
Niby JW ma 95% dochodów z zagranicznych stron sprzedażowych, ale co dziwne u tego "altruisty", w tym roku jego "aktywność" w Polsce nigdy jeszcze nie była większa: parę objazdów po największych miastach, kilka "konferencji", maile z różnymi ofertami kursów, w tym "1 milion" chyba więcej niż 2 razy.
Jeśli on nie z tego żyje, to po co by się tak szarpał ? Pytanie oczywiście retoryczne.

Dodam, że rok temu dużo mówił o podróżach, że kształcą, że ważne są grupy wsparcia, że się poznaje super ludzi, np. biznesmenów, etc.., że można w ten sposób stworzyć start-up, itd./itp. Od jakiegoś czasu go już nie oglądam, ale chyba nic takiego sam nie zrobił, żeby móc się czymś rzeczywiście nowym pochwalić...

Jacaznowuwtopa2
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Jacaznowuwtopa2 »

Lorcan jako, że też subskrybuję tą listę OD WIELU LAT to potwierdzam. I już od lat tak robi. Jeszcze wam pisałem jak kiedyś miał jedną marynarkę i koszulę, potem kupował, wycieczki, auta też z czasem doszły. Jednak teraz się sprzedaż coraz bardziej rozprzestrzenia.

PS: Czytałem na uwo.pl o nim... Heh. Polecam poczytać, póki usunie są tam posty o tym jak to uwodził. Ale co ma to do tematu.

W 2013r. Tadzio napisał coś podobnego do tego
[...]ładną sylwetkę możesz mieć dla siebie, a ferrari, żeby MI dać pojeździć :)

co daje mi podstawy twierdzić, że w 2013 roku jeszcze tego wszystkiego nie miał. Tego bogactwa. Nawet mieszkania nie miał takiego. Cała ta jego kasa zaczeła się od Mistrza Motywacji na YT.

Jak ktoś nie wierzy to mogę dać link

Kreaster
Gaduła
Gaduła

Re: Jednopostowiec

Nieprzeczytany post autor: Kreaster »

Lorcan pisze:marynarki z najwyższej półki, konkursy
Śledzę ten wątek od początku, wcześniej ktoś podał link do tych marynarek na Allegro, koszt jakiś 129 zł, a i jego kolega który odbił od niego miał taką samą.

https://www.youtube.com/watch?v=CRrHiiQ9okM
dziabuch pisze: Ale jeśli chodzi o rzeczoną DYKCJĘ, tudzież ogólniej sferę językową, to jest dramat, tragedia, parodia i kpina w jednym
Tak jak ostatnio podawałem, OTWARŁEM, zamiast OTWORZYŁEM OCZY.
https://www.instagram.com/p/Bc2dohzAshg ... y=sukcespl
SamuX pisze:ale chyba nic takiego sam nie zrobił, żeby móc się czymś rzeczywiście nowym pochwalić...
Gumki recepturki w puszce po pasztecie od wyimaginowanego kolegi Marka.

Jacaznowuwtopa2
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Jacaznowuwtopa2 »

Kolejny mail Tadzia
Hej
Jeśli myślisz zmienić niedługo samochód, to
warto posłuchać o tanich samochodach z Dubaju:
https://youtu.be/Ukf8jFqDw_8

Można zaoszczędzić nawet do 30% kosztów
takiego samego samochodu w Polsce.
Arabowie mają nadmiar pieniedzy i nie mają
podatków. Jak kupuje się 2-3 letni samochód
to ceny są naprawdę interesujące.

Jest na tym filmie też kontynuacja tematu
o inwestowaniu w nieruchomości hiszpańskie.
Po ostatnim filmie pojawiły się pytani i uwagi,
dlatego jest ciąg dalszy:
https://youtu.be/Ukf8jFqDw_8

Jacek

P.S.
Dla osób oczekujących na poświąteczne promocje,
mam taką promocję:
- przy zakupie 3 suplementów Geniusz, 1 Geniusz GRATIS
http://sukces.pl/geniusz

- przy zakupie 3 suplementów Eliksir-Młodości, 1 Eliksir GRATIS
http://eliksir-mlodosci.pl

Promocja ta obowiązuje do końca 2017 r.
Można sporo zaoszczędzić, a tak naprawdę jeszcze więcej zyskać.

Kreaster
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kreaster »

I kogo ten Jacek chce oszukać, że ma tysiące firm, jak cały czas wciska to samo, geniusz, eliksir, książka, kurs...

Lorcan
Stały bywalec
Stały bywalec

Praca na etat - największy szatan

Nieprzeczytany post autor: Lorcan »

Witajcie,

To co piszecie ma ręce i nogi, zresztą nie wiem co można dodać od siebie bo mnóstwo rzeczy zostało wyjaśnionych w ciągu tych prawie 130 stron.
Jak ktoś nie subskrybuje jego listy @ to zachęcam, zobaczycie, że w każdym nowym @ silnie usiłuje coś opchnąć :D
Ktoś z Was wkleił jakieś zdj, że Jacek był ubrany w marynarkę a obok jakiś jego kolega w identycznym kroju.
Oni wszyscy są w jednej wielkiej wspólnocie kołczów, to jest jak taka siatka biznesowa.

Chciałem się odnieść jeszcze do 2 postów (tak na szybko)
Kreaster pisze:Ekspert do KOBIET, kurwa, a w realu samotny 40-letni kawaler.
Z całym szacunkiem Kreaster ale w mojej opinii to co napisałeś powyżej - jest czystym hejtem.
Na jakimś filmiku odnośnie magii Jacek wspominał coś o swojej dziewczynie (!) tak więc Twoje zdanie jest nie do końca prawdziwe, zresztą miał wiele kobiet w przeszłości więc samotny to on nie jest.
Jacek sam wspominał, że ma rodziców, siostrę, brata, przyjaciół, znajomych dziewczynę itp... tak więc jaki on samotny?
Ktoś się przyczepi, że nie ma dzieci - w sumie rozumiem go, wydawanie na świat potomstwa w tym chorym kraju nie jest zbytnio dobrą decyzją.

Kolejne kwiatki:
KAZIKGAZIK pisze:Kasia daj fotkę;-)
KAZIKGAZIK pisze:https://warszawawpigulce.pl/sportowe-au ... warszawie/. Oby to nie nasz Tadeusz ha ha ha
Ludzie, naprawdę?
To mi przypomina te memy w internecie typu: ,,Halinka, słyszałaś, że na mieście rozbił się nowiutki passat? boże spraw by to było auto somsiada hehe" ...

Trzymajmy jakiś poziom tego forum, ktoś poważny jak wejdzie i przeczyta tego typu zdania od razu pomyśli, że tu jakaś gimbusiarnia siedzi i cały cel tego tematu pójdzie w piach.

Wracając do sedna mojej sprawy

Wiecie co mnie najbardziej drażni w tych wszystkich kołczach, motivation-speakerów, mesjaszów, proroków, byznessmenów, samozwańczych mistrzów i trenerów osobistych? - to, że robią straszną wrzutę odnośnie pracy na etat.

Nauczyciel matematyki, który uczy Twojego syna, chirurg, który zoperował Twojego ojca, psycholog, który pomógł Twojej siostrze, ratownik medyczny, który reanimował Twojego przyjaciela, strażak jadący do Twojego domu, który płonie - wg. wszystkich kałczów powyżsi pracujący ludzie są skończonymi nieudacznikami...

A to dlatego, że zamiast pracować na etacie mogliby się zwolnić i otworzyć WŁASNE PRAWDZIWE BIZNESY, które polegałyby na sprzedawaniu takich rzeczy jak m.in.. kalendarze z pozycjami seksualnymi... kursy wątpliwej jakości.... środki na libido z niewiadomym składem.............

ODPOWIEDZ