To co piszecie ma ręce i nogi, zresztą nie wiem co można dodać od siebie bo mnóstwo rzeczy zostało wyjaśnionych w ciągu tych prawie 130 stron.
Jak ktoś nie subskrybuje jego listy @ to zachęcam, zobaczycie, że w każdym nowym @ silnie usiłuje coś opchnąć
Ktoś z Was wkleił jakieś zdj, że Jacek był ubrany w marynarkę a obok jakiś jego kolega w identycznym kroju.
Oni wszyscy są w jednej wielkiej wspólnocie kołczów, to jest jak taka siatka biznesowa.
Chciałem się odnieść jeszcze do 2 postów (tak na szybko)
Z całym szacunkiem Kreaster ale w mojej opinii to co napisałeś powyżej - jest czystym hejtem.Kreaster pisze:Ekspert do KOBIET, kurwa, a w realu samotny 40-letni kawaler.
Na jakimś filmiku odnośnie magii Jacek wspominał coś o swojej dziewczynie (!) tak więc Twoje zdanie jest nie do końca prawdziwe, zresztą miał wiele kobiet w przeszłości więc samotny to on nie jest.
Jacek sam wspominał, że ma rodziców, siostrę, brata, przyjaciół, znajomych dziewczynę itp... tak więc jaki on samotny?
Ktoś się przyczepi, że nie ma dzieci - w sumie rozumiem go, wydawanie na świat potomstwa w tym chorym kraju nie jest zbytnio dobrą decyzją.
Kolejne kwiatki:
KAZIKGAZIK pisze:Kasia daj fotkę;-)
Ludzie, naprawdę?KAZIKGAZIK pisze:https://warszawawpigulce.pl/sportowe-au ... warszawie/. Oby to nie nasz Tadeusz ha ha ha
To mi przypomina te memy w internecie typu: ,,Halinka, słyszałaś, że na mieście rozbił się nowiutki passat? boże spraw by to było auto somsiada hehe" ...
Trzymajmy jakiś poziom tego forum, ktoś poważny jak wejdzie i przeczyta tego typu zdania od razu pomyśli, że tu jakaś gimbusiarnia siedzi i cały cel tego tematu pójdzie w piach.
Wracając do sedna mojej sprawy
Wiecie co mnie najbardziej drażni w tych wszystkich kołczach, motivation-speakerów, mesjaszów, proroków, byznessmenów, samozwańczych mistrzów i trenerów osobistych? - to, że robią straszną wrzutę odnośnie pracy na etat.
Nauczyciel matematyki, który uczy Twojego syna, chirurg, który zoperował Twojego ojca, psycholog, który pomógł Twojej siostrze, ratownik medyczny, który reanimował Twojego przyjaciela, strażak jadący do Twojego domu, który płonie - wg. wszystkich kałczów powyżsi pracujący ludzie są skończonymi nieudacznikami...
A to dlatego, że zamiast pracować na etacie mogliby się zwolnić i otworzyć WŁASNE PRAWDZIWE BIZNESY, które polegałyby na sprzedawaniu takich rzeczy jak m.in.. kalendarze z pozycjami seksualnymi... kursy wątpliwej jakości.... środki na libido z niewiadomym składem.............