Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
YAPA
Gaduła
Gaduła

Re: Jacek Wiśniowski kurs 1 mln

Nieprzeczytany post autor: YAPA »

Loonar pisze:Czy tylko dla mnie takie opowieści wydają się być obrzydliwe? :?
Nie tylko Tobie, mnie też ale skoro piszemy na temat Jacka, nie warto pomijać jego największych osiągnięć życiowych.
Niewiele zostało w sieci miejsc gdzie cenzura Jacka nie dotarła a ze swoich wyczynów jest wręcz dumny...

Jacaznowuwtopa2
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Jacaznowuwtopa2 »

YAPA np. forum uwo. Nie ma jego postów już. :)

KAZIKGAZIK
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: KAZIKGAZIK »

Jacaznowuwtopa2 pisze:YAPA np. forum uwo. Nie ma jego postów już. :)
Nie pleć bzdur. Jak nie ma jak są.

Kreaster
Gaduła
Gaduła

Hmm...

Nieprzeczytany post autor: Kreaster »

Dziś na filmiku wspomniał, że jak miał te 16 to LODY przed domem sprzedawał. Innym razem była to pamiętna LEMONIADA. Myślę, że dobrze by pamiętał co sprzedawał w tym wieku, jako nastolatek. Chyba, że to przejęzyczenie, tak jak to:

OTWARŁEM DZIŚ DWA PREZENTY...
https://www.instagram.com/p/Bc2dohzAshg ... y=sukcespl

Jacek Wesołych Świąt! Żebyś się za bardzo nie zagalopował z tymi sukcesami, tego Ci życzę i w nowego roku. Coraz bardziej gubisz się w tym co mówisz, nie pamiętasz co mówiłeś wcześniej. O Twoich prototypach z Kickstartera też jakoś nigdy się nie chwaliłeś co to było, ale za to lemoniadą przed domem już tak.

Dobrze wiemy w co grasz, pozdrawiam... Jeszcze raz Szczęśliwych Radosnych Świąt i Roku 2018 pełnego sukcesów!

Jacaznowuwtopa2
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Jacaznowuwtopa2 »

Kreaster A o wyprowadzaniu psów słyszałeś. Jacek mówi, żeby wyprowadzać NA RAZ 30 psów i zgarniać 150zł za wyjście :D . Pod filmem już widać komentarze nie przychylne. Widać do kogo jest adresowany kanał Jacka do dzieci, które nie znają się na zarabianiu wcale.

YAPA
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: YAPA »

Jacaznowuwtopa2 pisze:Kreaster A o wyprowadzaniu psów słyszałeś. Jacek mówi, żeby wyprowadzać NA RAZ 30 psów i zgarniać 150zł za wyjście :D . Pod filmem już widać komentarze nie przychylne. Widać do kogo jest adresowany kanał Jacka do dzieci, które nie znają się na zarabianiu wcale.
Ten facet jest na serio taki głupi czy tylko udaje? Jeżeli to nie są żarty to ma ZERO!!! wyobraźni. Nawet dzieci nie są tak naiwne żeby korzystać z jego rad.
30 psów wyprowadzać naraz? Puknij se Jacuś w główkę zanim poniesie Cię Twoja dziecięca fantazja. To jest kolejny debilny pomysł tego pana niestety. Przeszedł sam siebie...

Grymus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Grymus »

Obejrzałem ten nowy filmik jego .. 30 psów jednocześnie wyprowadź Aha dzięki za rade Jacek

KAZIKGAZIK
Gaduła
Gaduła

Ale to są tego typu rady jakie są i w jego kursach za 3000 zł : informatyk w cenie pizzy itd :D:D:D

KAZIKGAZIK
Gaduła
Gaduła

Kreaster
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kreaster »

KAZIKGAZIK pisze:https://warszawawpigulce.pl/sportowe-au ... warszawie/. Oby to nie nasz Tadeusz ha ha ha
To na pewno nie Tadzio, Tadzio dzisiaj wrzucił filmik z Panią oszustką z którą współpracuje dumnie. Nie oglądałem jeszcze.

Koleś jest żałosny bo prawi swoim widzom, żeby otaczać się ludźmi sukcesu, a sam bije piony z wątpliwej jakości ludźmi.

Tak swoją drogą to co za potężna firma ma e-mail na @GMAIL. Przecież to chwila moment, koszt pizzy, sobie zrobić np. kontakt@twojadomena.com . Nawet właśnie @gmaila można podpiąć pod swoją domenę.

ODPOWIEDZ