+50% bonus od wpłaty, +konto lojalnościowe i zbierasz punkty za otwieranie transakcji, które możesz potem wymienić na środki bonusowe lub na prawdziwą kasę
 +50% bonus od wpłaty, +konto lojalnościowe i zbierasz punkty za otwieranie transakcji, które możesz potem wymienić na środki bonusowe lub na prawdziwą kasę  Konto mikro to 1lot = 0.01 standardowego lota.
 Konto mikro to 1lot = 0.01 standardowego lota.A jak chcesz się bawić w dax-a za 100zł, to jedynie do głowy przychodzi mi cmcmarkets. Tam to za kilka złotych(możę nawet groszy
 ) możesz otwierać pozycje na indeksach, surowcach itp.
 ) możesz otwierać pozycje na indeksach, surowcach itp.  Spready w miarę eur/usd 0.7, dax 1.0-1.5 itp. No i samych instrumentów do wybory tyle, że głowa boli. Pomocny polski support. Nie wiem, czy kasują debet(nie miałem takiej sytuacji) no i mają jedną wadę(zależy jeszcze dla kogo) - platformę. Zamknięta platforma, także o swoich wskaźnikach, czy ea można zapomnieć. Jak jesteś PA to nie powinno ci przeszkadzać. Mi to nie przeszkadza, przeszkadza mi to, że platforma zrobiona jest we flashu
 Spready w miarę eur/usd 0.7, dax 1.0-1.5 itp. No i samych instrumentów do wybory tyle, że głowa boli. Pomocny polski support. Nie wiem, czy kasują debet(nie miałem takiej sytuacji) no i mają jedną wadę(zależy jeszcze dla kogo) - platformę. Zamknięta platforma, także o swoich wskaźnikach, czy ea można zapomnieć. Jak jesteś PA to nie powinno ci przeszkadzać. Mi to nie przeszkadza, przeszkadza mi to, że platforma zrobiona jest we flashu  Kto dziś robi jakies powazne rzeczy we flashu, rany.
 Kto dziś robi jakies powazne rzeczy we flashu, rany.Jest jeszcze Fxpro w modelu mm. Pisze, że pierwszy depozyt zalecany 500usd, ale w praktyce jak wpłacisz mniej to nikt cię nie zbije i nie zabroni handlu

Powolutku może do tego też doję, ale czuję że jeszcze za wcześnie na takie eksperymenty. A co będzie jak stracę ten 1000... Jeszcze za cienki w uszach na to jestem. Dam sobie czas. Na demo nie ma czynnika emocji. To już więcej można nauczyć się na koncie ze 100 PLN niż na demo.
  Powolutku może do tego też doję, ale czuję że jeszcze za wcześnie na takie eksperymenty. A co będzie jak stracę ten 1000... Jeszcze za cienki w uszach na to jestem. Dam sobie czas. Na demo nie ma czynnika emocji. To już więcej można nauczyć się na koncie ze 100 PLN niż na demo.