Broker MM w razie czego zeruje debet. Na tym mi zależy. Czegoś takiego szukam.fx-technik pisze:A czemu broker MM?.
Ok, dzięki za informacje.
AM też zeruje debet dla klienta indywidualnego.-rookie- pisze:Broker MM w razie czego zeruje debet. Na tym mi zależy. Czegoś takiego szukam.fx-technik pisze:A czemu broker MM?.
Ok, dzięki za informacje.
Ok, dzięki. Nie brałem AM pod uwagę, więc przyglądne się temu lepiej na spokojnie.fx-technik pisze:http://www.admiralmarkets.pl/start-trad ... ment/dax30
irmentruda, Ty mnie powinieneś rozumieć, więc XM czy AM twoim zdaniem? Dla mnie najlepiej byłoby wpłacić tylko 100 PLN i jak skasuję konto to kolejne 100 PLN. Żeby nie tracić dużo, ale też zbierać doświadczenie.irmentruda pisze:w XM troszke wysokie spready ale nie ukrywajmy - to wymusza szukac tych najlepszych setupow. Z drugiej strony sa nanoloty i dzieki temu mozna precyzyjnie stosowac odpowiedni MM jesli ktos ma mniej niz 5000 pln.
w admiralu mialem wrazenie, ze dziwnym przypadkiem zwiekszal sie spread w godzinach o najwiekszym wolumenie akurat wtedy jak ja chcialem poskalpowac (dot. eurusd) ale za to nie ma zadnych limitow odleglosci od ceny dla SL i TP.
dla daxa spread chyba jest stały.