DayTrading: Środa 05.10.2016
Re: DayTrading: Środa 05.10.2016
Tomasz mozesz krytykowac robic co chcesz ale na c*uj celem jest ustalenie wspolnego planu 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
						- 

Tolmon_Nika
David zostaw każdy ma prawo do swoich przemyśleńDavidFx pisze:ja to widze
wczoraj rano zachciało mi się hazardu dzisiaj już na spokojnie, myślę że dobrze widzisz

Dax ma byc czytaj post wyzej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Ostatnio zmieniony 05 paź 2016, 07:40 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 2 razy.

- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
DavidFx pisze:Tomasz mozesz krytykowac robic co chcesz ale na c*uj celem jest ustalenie wspolnego planu

zaraz ci do..ale trzymaj sie

-----------------------------------
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p835688
rokkie
tak samo głupie może być to co proponujesz, ponieważ Razem to można w pochodzie iść
a tu jeszcze nie było takiego kto by to wszystko scalał tylko każdy na swój "kijek"
i czasem naprawde jest to dobre,

oczywiscie mam na mysli te głupie analizy co o nich wspomniałeś,
i troche pokory bo przyszłes nic nie wstawiłeś i je....
					Ostatnio zmieniony 05 paź 2016, 07:38 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.

DAX- L 10700-ten opór nie zostanie pokonany
to kierunek i cel na następne kilka godzin
charakteru ruchu nie podam, bo nadal nie potrafie w 100% określić jakie bedzie dojście do poziomu i odpowiedzieć na kluczowe pytania, czy bedą korekty?, a jesli będą, to ile razy i jakie głebokie?
punkty docelowo-oporowe
USD/JPY L
103,98
GBP/JPY L
131,75
Eur/USD S
1.1160
GBP/USD
nie wiem

to kierunek i cel na następne kilka godzin
charakteru ruchu nie podam, bo nadal nie potrafie w 100% określić jakie bedzie dojście do poziomu i odpowiedzieć na kluczowe pytania, czy bedą korekty?, a jesli będą, to ile razy i jakie głebokie?
punkty docelowo-oporowe
USD/JPY L
103,98
GBP/JPY L
131,75
Eur/USD S
1.1160
GBP/USD
nie wiem

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
						EKIPA NIE DO POKONANIA.
Dobra wszystko juz wiemy co do Daxa lekkie podejscie i pakujemy sie w eski  nie wiedzialem ze wspolne granie pojdzie tak latwo
 nie wiedzialem ze wspolne granie pojdzie tak latwo 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
						- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
do kajeta już sie nie wyprzeszDavidFx pisze:Dobra wszystko juz wiemy co do Daxa lekkie podejscie i pakujemy sie w eskinie wiedzialem ze wspolne granie pojdzie tak latwo
Ja pod to gram od lat nie wiem czemu sie burzysz Tomaszu moge Ci tylko powiedzic ze to dziala 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Ej.. wczoraj przed południem to ty sie pomyliłeś a nie ja.. Ja zachowałem wtedy ostrożność.. Popłynąłem dopiero wieczorem, po dużej udanej transakcji po południuDavidFx pisze:-rookie- pisze:
wspólne przygotowywanie się rano do tradingu, robienia podsumowania wspólnie na koniec dnia, i ogólnie trzymania się razem przez cały dzień na rynku żeby realizować ustalony plan dnia.
no dobra zrobmy tak wiec musimy ustalic co robimy z Daxem piszcie z gory uprzedam ze to co napisze Świeżak kompletnie nie bierzemy pod uwage
-- Dodano: 05 paź 2016, 6:49 --
ja mam daxa dzialajacego dopiero od 8:00 nie wiem jak wy

To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
						- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
ja sie nie buRzujeDavidFx pisze:Ja pod to gram od lat nie wiem czemu sie burzysz Tomaszu moge Ci tylko powiedzic ze to dziala
 , ja cie krytykuje
 , ja cie krytykuje