-- Dodano: 05 paź 2016, 8:30 --
Na 1 podstronie macie moja analize m15 i idzie dokladnie tak jak rozrysowalem

Odbic w gore???Świeżak44 pisze:Jest 10517, tak jak pisałem. Powinni się od tego odbić..
no i brawo TY, a pipsiki wpadająDavidFx pisze:Nie rozumiecie mnie zaloze wlasny klub u siebie w miescie z takimi ktorzy nie krytykuja mojego podejscia a wy zostanieci bezemnie
HeheŚwieżak44 pisze:I to by było na tyle spadków.. Niedługo pompa w górę..
pójdzie - nie pójdzie -pójdzie nie itdDavidFx pisze:Nie rozumiecie mnie zaloze wlasny klub u siebie w miescie z takimi ktorzy nie krytykuja mojego podejscia a wy zostanieci bezemnie
jak edek i kabel ruszą na pólnoc to ujkowi tylko pozostanie knot na tygodniowym i gj wcale nie posłucha odbijającemu kablowi tylko wybije najnizszy dołek, co Ty patrzysz na tym gj, przeciez to proste jest tam jak c..pFarciarz pisze:nie wiem co do indeksów, bo ja ich dokładnie nieanalizuje, ale najlepszy na obecna chwile na handel jest USD/JPY na L z celem ponad 100pipsów na 103,98
Jest to uwarunkowane cały czas niewyklarowana sytuacja na kablu i tym że dolar jest zielony![]()
Jak ktos wchodzi na swieżo to polecam, sam kupiłem
w momecie utworzenia się środowiska przewagi GBP nad USD, ruszy rzeźnik, co nie mówi, że jest on teraz na spadki, ja tak swinguje na parach jenowych, bo one mają lepszy ciag, a kabel czy edek są swoistymi dodatkowymi wskaźnikami