oj ja też to pamiętam, był jeden przy 1,33 pisał ze było dobrze do kupna i znikł jak kamfora, a moze jestPipsKong pisze:no żeby się odbić od takiego dna to niestety trzeba czasu ;]Farciarz pisze:na moje kabel jest w fazie "trzymaj gacie" dla tych którzy go wczesniej sprzedali wyżej, robinhood też kupił wczoraj, tak przynajmniej wynikało z jego wpisównie ma srodowiska do wzrostów i zakupu a to tylko korekta, na moje dziś sie nieodbije
ale spokojnie
ja pamiętam jak ludzie kupowali EDKA gdy był przy granicy 1.4 .....
DayTrading: Środa 05.10.2016
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Środa 05.10.2016
no i ja przez takich ludzi wtedy z eSek zrezygnowałem ;/;/ bo się wystraszyłemTomasz196407 pisze:oj ja też to pamiętam, był jeden przy 1,33 pisał ze było dobrze do kupna i znikł jak kamfora, a moze jestPipsKong pisze:no żeby się odbić od takiego dna to niestety trzeba czasu ;]Farciarz pisze:na moje kabel jest w fazie "trzymaj gacie" dla tych którzy go wczesniej sprzedali wyżej, robinhood też kupił wczoraj, tak przynajmniej wynikało z jego wpisównie ma srodowiska do wzrostów i zakupu a to tylko korekta, na moje dziś sie nieodbije
ale spokojnie
ja pamiętam jak ludzie kupowali EDKA gdy był przy granicy 1.4 .....

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Tak na oko...
edek
O i jeszcze zlotko...

O i jeszcze zlotko...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 paź 2016, 10:24 przez rabit, łącznie zmieniany 1 raz.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

strach ma wielkie oczy
spokojnie graj swoje olej swiezakow forexowych 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
czasami nie mam siły nawet na te " swoje " pomysłyDavidFx pisze:strach ma wielkie oczyspokojnie graj swoje olej swiezakow forexowych

a czerwony to mój ulubiony kolor

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
PipsKong graj daxa olej waluty lepiej na tym wyjdziesz 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
oaza spokoju jest dziś USD/JPY. Można go kupić na poteznym lewarze, zostawic na wyczystkę 40pips, trzymać do 103,98, ale i tak po wzrostach przy tym układzie bedzie mozna cieszyc sie zwrotem lekko 200%, tyle winno być w okolicy 131,60
do odważnych swiat należy
to pomysł pod rozważenie, rozrachunek wieczorem
do odważnych swiat należy

to pomysł pod rozważenie, rozrachunek wieczorem

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Fanatyk
DavidFx pisze:PipsKong graj daxa olej waluty lepiej na tym wyjdziesz

A może macie rację.. CCI wciąż wysokie, powinno być na dołku jęsli ma byc duży ruch w górę. Tylko co z SP500??? Tam nie widać krachu teraz tylko wzrost.. Ale dobra, zobaczymy następne podbicie na M5.. ale chyba macie rację. To CCI mi się nie podoba..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- robinhood200
- Gaduła
Kabel bardzo źle reaguje na dobre wieści, co znaczy że jedzie w dół. PMI services lepsze niż zakładano, brak reakcji w górę. Za to jest odbicie od wczorajszego poziomu.
http://i.imgur.com/51esaFh.jpg
http://i.imgur.com/51esaFh.jpg
Prostota jest szczytem wyrafinowania.
Leonardo da Vinci
Leonardo da Vinci