DayTrading: Środa 05.10.2016
Re: DayTrading: Środa 05.10.2016
No dobra, narazie idzie według Davida, ale to już koniec spdków. Ten pinbar w dół o 09.05 mówi wszystko.. No i granica 10500, betonowe wsparcie.. Od tego się odbiją. Patrzcie na SP500- tam nic sie nie stało od rana. Żadnej reakcji, czyli fąłszywka na DAX-ie.
-- Dodano: 05 paź 2016, 09:23 --
Ogłaszam koniec spadków na dziś na DAX-ie. David, teraz pompa w górę bedzie.
-- Dodano: 05 paź 2016, 09:23 --
Ogłaszam koniec spadków na dziś na DAX-ie. David, teraz pompa w górę bedzie.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Pasjonat
Na kablu jest jeszcze troche miejsca
M
https://www.tradingview.com/x/0EW0ZptE/
W
https://www.tradingview.com/x/TJctX8RR/
M
W
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
-
- Fanatyk
pewnie i tak że w dół miejscesimon000111 pisze:Na kablu jest jeszcze troche miejsca
M
W
ale może nie tym ruchem obecnym??
w końcu to M i W
-- Dodano: 05 paź 2016, 08:37 --
spadki jaknajbardziejŚwieżak44 pisze:No dobra, narazie idzie według Davida, ale to już koniec spdków. Ten pinbar w dół o 09.05 mówi wszystko.. No i granica 10500, betonowe wsparcie.. Od tego się odbiją. Patrzcie na SP500- tam nic sie nie stało od rana. Żadnej reakcji, czyli fąłszywka na DAX-ie.
tylko wejdź w te spadki

Spadki widzę dopiero na H4, a na M30 i H1 spory wzrost.. wiec różnie moze teraz być.. Ale generalnie H4 straszy, ale to jeszcze nie teraz. 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Funta nie będzie
.....
Anglicy przyjadą do nas na roboty

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Mi się przypomniał ten wpis z wczoraj od jakiegoś brokera scrren, że dali oczekujące na GBP/USD na 1.29XX na S
Cóż za genialne pisactwo, cokolwiekby sie nie stało są bohaterami. Jakby cena urosła to przeciez czekaja na oczekujace, a jak spadła, no to przeciez wkońcu byli na S
Załozę się o flaszke dobrego burbonu, ze wiekszość kowalskich siedzi w ostrym L na kablu, no bo przecież jesli grubasy daja oczekujace 200pips wyzej od ceny obecnej, to napewno cena bedzie rosła, a tu zonk dziś nowy dołek matołek, no ale jak tu ich winic przecież nie kazali kupować. Mistrzowie pióra
Cóż za genialne pisactwo, cokolwiekby sie nie stało są bohaterami. Jakby cena urosła to przeciez czekaja na oczekujace, a jak spadła, no to przeciez wkońcu byli na S
Załozę się o flaszke dobrego burbonu, ze wiekszość kowalskich siedzi w ostrym L na kablu, no bo przecież jesli grubasy daja oczekujace 200pips wyzej od ceny obecnej, to napewno cena bedzie rosła, a tu zonk dziś nowy dołek matołek, no ale jak tu ich winic przecież nie kazali kupować. Mistrzowie pióra

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
-
- Fanatyk
duzo danych dziś,PipsKong pisze:Funta nie będzie.....
ciekawie dlaczego wszyscy obstawiają że anglicy źle wyjdą na tym?
a tu problemy eu zaleją wszystkich a oni wyspiarze jak japonczycy bedą jak zwykle górą
------------------
GU kanał i pivot
i zasięg
------------------
GJ
kanał ,BB,
potrójny zygzak
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 paź 2016, 10:08 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.
bo racjonalne jest moim zdaniem myślenie iż jeżeli cena danego przedmiotu jest na minimach to raczej trzeba kupować a nie sprzedawaćFarciarz pisze:Mi się przypomniał ten wpis z wczoraj od jakiegoś brokera scrren, że dali oczekujące na GBP/USD na 1.29XX na S
to że funt kiedyś się odbije nie ulega wątpliwości
tylko to słowo "kiedyś" pozostaje tajemnicą

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
na moje kabel jest w fazie "trzymaj gacie" dla tych którzy go wczesniej sprzedali wyżej, robinhood też kupił wczoraj, tak przynajmniej wynikało z jego wpisów
nie ma srodowiska do wzrostów i zakupu a to tylko korekta, na moje dziś sie nieodbije

Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
no żeby się odbić od takiego dna to niestety trzeba czasu ;]Farciarz pisze:na moje kabel jest w fazie "trzymaj gacie" dla tych którzy go wczesniej sprzedali wyżej, robinhood też kupił wczoraj, tak przynajmniej wynikało z jego wpisównie ma srodowiska do wzrostów i zakupu a to tylko korekta, na moje dziś sie nieodbije
ale spokojnie
ja pamiętam jak ludzie kupowali EDKA gdy był przy granicy 1.4 .....