Wyniki sondaży i podejście z początku tygodnia pozwoliło wielu osobom uwierzyć, że zacznie się jakaś magiczna hossa, choć nawet gdyby UK zostało w UE, to szanse na dalsze wzrosty były zerowe, bo nie ma żadnego paliwa do wzrostów.karnak pisze:Tyle się dzieje na rynku, a tak mało wpisów, czyżby brexit z depo i MC u wielu?
DayTrading: Piątek 24.06.2016
Re: DayTrading: Piątek 24.06.2016
Sondaże były przekupione przez grube ryby, które omamiły leszcza i wciągnęły do gry, by go dzisiaj wydymać bez mydła.pik pisze:Wyniki sondaży i podejście z początku tygodnia pozwoliło wielu osobom uwierzyć, że zacznie się jakaś magiczna hossa, choć nawet gdyby UK zostało w UE, to szanse na dalsze wzrosty były zerowe, bo nie ma żadnego paliwa do wzrostów.karnak pisze:Tyle się dzieje na rynku, a tak mało wpisów, czyżby brexit z depo i MC u wielu?
Czyżby i tak wielu z tego forum dało się nabrać? Przecież tu elita traidingu.
-
- Fanatyk
czyli 1.26?highend pisze:Na weekly EDa sie rysuje przepiekna szpilka ktorej mi brakowalo w ukladance.
jak na razie 1.08-09

nie zmartwiłem Cie? to dobrze
euro do piachu-power niet
Ostatnio zmieniony 24 cze 2016, 18:14 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
jak na takie wydarzenia to do tej pory powinien być rekord wpisów, więc niektórzy piją, inni płaczą, a jeszcze inni jak spłacić długi??? - lub czy od razu powiesić siękarnak pisze:Tyle się dzieje na rynku, a tak mało wpisów, czyżby brexit z depo i MC u wielu?
Trzeba przyznać, że akcję rozegrali idealnie do samego końca. Jak ktoś szedł spać kolo 12, to zasypiał w przekonaniu, że rano będzie ładnie rosnąć. Do tego to wczorajsze spokojne zachowanie funta... Ludzie uwierzyli, że nic wielkiego się nie dzieje, a jednak się podziało.karnak pisze: Sondaże były przekupione przez grube ryby, które omamiły leszcza i wciągnęły do gry, by go dzisiaj wydymać bez mydła.
Żeby było śmieszniej, to dzisiaj Waszczykowski w Republice mówił, że we wtorek Tusk dzwonił do Szydło i mówił, że jest bardzo duże prawdopodobieństwo, wyjścia UK. Jestem ciekawy ile City zarobiło przez ten tydzień.
uspokoi się, ale trend jest spadkowy, może jeszcze na edku technicznie nie, ale luki bessy na otwarciu mogą byćDavidFx pisze:tak sobie pomyslalem nie wiem czy to mozliwe ale teraz takie ruchy beda norma codziennie bo nikt nie wie jak to jest wyjsc z unii i jak to bedzie wplywac na gospodarki jak myslicie wroci to do normy czy codziennie bedzie bujac czy jednak juz jest po wszystkim?
- Janek Trader
- Pasjonat
Była awaria serwera dobrych kilka godz. , Admin pisał na którejś podstroniekarnak pisze:Tyle się dzieje na rynku, a tak mało wpisów, czyżby brexit z depo i MC u wielu?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
dokładnie !!!!!pik pisze:Trzeba przyznać, że akcję rozegrali idealnie do samego końca. Jak ktoś szedł spać kolo 12, to zasypiał w przekonaniu, że rano będzie ładnie rosnąć. Do tego to wczorajsze spokojne zachowanie funta... Ludzie uwierzyli, że nic wielkiego się nie dzieje, a jednak się podziało.karnak pisze: Sondaże były przekupione przez grube ryby, które omamiły leszcza i wciągnęły do gry, by go dzisiaj wydymać bez mydła.
Żeby było śmieszniej, to dzisiaj Waszczykowski w Republice mówił, że we wtorek Tusk dzwonił do Szydło i mówił, że jest bardzo duże prawdopodobieństwo, wyjścia UK. Jestem ciekawy ile City zarobiło przez ten tydzień.
-- Dodano: 24 cze 2016, 18:16 --
także nie mogłem się dostaćJanek Trader pisze: Była awaria serwera dobrych kilka godz. , Admin pisał na którejś podstronie
To City znało wcześniej wynik referendum? Bardzo ciekawepik pisze: Jestem ciekawy ile City zarobiło przez ten tydzień.
Dwa duże banki przed Brexitem przeniosły siedziby do Irlandii. A pamiętacie zwałe dzien przed z 1.1340 do 1.1260. Grubasy wiedziały co się święci.Cblondyn pisze:To City znało wcześniej wynik referendum? Bardzo ciekawepik pisze: Jestem ciekawy ile City zarobiło przez ten tydzień.
"...Jeden traci, drugi się bogaci..."